Demografi

Etniska svenskar är snart i minoritet i sitt eget land

Docenten emeritus i systemanalys vid Aalto-universitetet i Helsingfors, Kyösti Tarvainen, har gjort en analys av den demografiska förändringen i Sverige. Det han kommit fram till är vad många andra också har kommit fram till, men som inte får diskuteras offentligt i de stora medierna i Sverige. Här råder det tystnad om konsekvenserna av en politik som pågått i decennier och som vanliga människor har försökt diskutera, men avfärdats som ”extrema”, ”rasistiska ” eller annat nedsättande.

Men den svenska migrationspolitiken är en katastrof som driver landet mot något som liknar en undergång såtillvida att svenskarna trängs undan i sitt eget land och byts ut mot människor som importeras i stora antal från Mellanöstern, Afrika och andra delar av världen. Det är en medveten politik som bedrivs av naiva människor, politiskt blinda och döva människor, onda människor eller bara idioter som inte förstår konsekvenserna av sin politik.

Under decennier har svenska folket skrämts till tystnad och många är bokstavligt talat livrädda för att yttra kritik mot den förda politiken för de vet att det kan drabba dem hårt. Det går inte längre att räkna hur många svenskar som blivit av med sina arbeten, demoniserats eller förlorat kunder i sin näringsverksamhet när de hängts ut i media. Det är en ond tid vi lever i och politikernas mål tycks vara att både bokstavligt och bildligt göra landet till ett mångkriminellt territorium som svenskarna inte längre kontrollerar.

I en artikel i Folkbladet berättar Tarvainen att år 2019 var 88 procent av nettoinvandrarna från icke-västliga länder och 52 procent var muslimer. Tarvainen har studerat de demografiska förändringarna i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Om invandringen fortsätter i samma takt som nu kommer etniska svenskar att vara i minoritet år 2065. Han skriver också:

”Om de etniska svenskarna blir en minoritet kommer den demografiska förändringen sannolikt att öka ytterligare eftersom en majoritet av människor med utländsk bakgrund kommer att underlätta invandringen för den egna folkgruppen.”

En slutsats är att svenskarna förlorar sin ledande ställning i landet när andra tar över. Tarvainen avlutar sin artikel:

Denna demografiska utveckling kan stoppas, men det kommer att kräva radikala förändringar i invandringspolitiken. Vi befinner oss i en historiskt unik situation, och vi nordbor måste börja diskutera invandringen och bevarandet av våra nationalstater.

Situationen är allvarlig redan nu och det finns många som anser att de etniska svenskarna kommer att bli i minoritet omkring år 2050 eller tidigare. Det är svårt att göra exakta prognoser men Tarvainens försiktiga prognos måste tas på stort allvar. Det betyder också att när politiker anklagar den som är orolig över utveckling för att vara suspekt på något sätt, är det bara att hävda att det är inte fult eller extremt att motsätta sig en politik som påminner om en brutal kolonisering av vilket land som helst där den infödda befolkningen blir överkörd av maktfullkomliga, farliga och onda politiker som i bästa fall bara är naiva.

En annan faktor som driver utvecklingen är att i Sverige, mer än i många andra länder, väljer unga kvinnor, men även män, att inleda förhållanden med någon av annan etnicitet. En engelsman som besökt Sverige berättar i en film på Youtube att han aldrig sett så många blandpar i något annat land han besökt som i Sverige. Sådant var tidigare oerhört tabubelagt men idag har det blivit accepterat för att det uppmuntras i media, inte minst i olika underhållningsprogram och reklam i TV som påverkar människor. Många föräldrar tycks inte heller bryr sig om när deras unga vuxna barn väljer en partner av annan etnicitet, som de också får barn med, och på det sättet avslutar sitt eget etniska arv.

Det är något som var helt tabubelagt så sent som på 1960-talet, men den systematiska propagandan för mångkultur i text och bild har luckrat upp förmågan hos många att göra bra val i livet. Skilsmässor är vanligare i blandäktenskap vilket inte minst drabbar barnen. Även allvarliga konflikter är vanligare i sådana förhållanden.

Det är inte första gången i världshistorien som folk och kulturer är utsatta för yttre eller inre hot, men det är första gången i historien som svenska folket är utsatt för ett demografiskt hot som riskerar att förvandla det tidigare etniskt och kulturellt homogena landet, det vill säga svenskarnas land, till en ”blandland” som statsminister Stefan Löfven kallar Sverige. Att Sverige ska vara ett ”blandland” är en politisk önskan som är på väg att bli en verklighet om inte svenska folket väljer att bojkotta den linjen och hålla på den egen identiteten i vått och torrt.

Det är summan av ett folks handlingar som avgör folkets framtid. Idag ser vi hur hundratals områden som Rinkeby växer fram för att folk har valt att rösta på politiker som vill omvandla Sverige till något annat än det nyligen varit. Just nu syns ingen tydlig trend som tyder på ett avsteg från den linjen.

Den 27 mars 2023 skriver Fria Tider:

Enligt siffror från SCB hade vid årsskiftet 34,62 procent av Sveriges invånare utländsk bakgrund max en generation bakåt. Det handlar alltså om första eller andra generationens invandrare med minst en utländskt född förälder. I den tredje största staden, Malmö, är sedan tidigare de med utländsk bakgrund i majoritet. Den 31 december 2022 var andelen uppe i 57,54 procent. I Göteborg och Stockholm var motsvarande siffra vid årsskiftet 47,96 respektive 45,43 procent.

Samma ämne:

Bara starka familjer kan rädda Sverige från demografiskt förfall
Tage Erlanders (S) kungsord
Kommer Sverige att gå under?
Massinvandring till döds
Så tystar makteliten obekväma röster i Sverige
Maktelitens dolda agenda
Regeringen vill skynda på folkblandningen
Polisen som vill rädda Sverige – gick med i AfS
Märta Stenevi (Miljöpartiet) ger ett mycket förvirrat intryck
Ylva Johansson (S) vill ha MER invandring
Socialdemokraternas Sverige – våld, överfall och rån varje dag
Politikernas drömsamhälle: Rinkeby
Filipstad, Värmland
Sverige har tagit emot över 3 miljoner migranter sedan 1970
Gunnar Sandelin om tillståndet i Sverige
Folkutbytet fortskrider
Folkutbytet fortsätter, åtgärder saknas
Så koloniseras Sverige
Så här ser den demografiska hotbilden ut i Sverige
Socialdemokraterna värvar afrikaner för att svenskarna ska bytas ut

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s