Tankar om samhället

Det råder inbördeskrig i Sverige

”De muslimska kravallerna under påskhelgen visar att allt fler delar av Sverige befinner sig i inbördeskrig. Polis och annan blåljuspersonal vittnar om att probleminvandrarna varit ute efter att allvarligt skada eller döda dem. Samhället är inte starkare än gängen, som Morgan Johansson brukar säga. Gängen är starkare än samhället, åtminstone har det visats på plats efter plats där polisen tvingats retirera och där anarki fått råda. De kriminella invandrarna har triumfatoriskt firat sin seger över Sverige genom att slå sönder polisbilar, hoppa på dem, kapa dem och sätta eld på dem. Ett stort antal poliser har skadats.

Problemen med upplopp i förorten är inget nytt. Sverige har haft sådana områden i snart 40 års tid. Skillnaden är att våldet hela tiden blivit mer besinningslöst och att antalet ghetton blivit så många fler. Då hade vi tre ökända områden, idag är de så många att det inte går att räkna. Hela Sverige är på väg att bli ett utsatt område! Om utvecklingen tillåts fortsätta kommer vi alla i framtiden att bo i ett område som har samma problem som Rinkeby, Navestad eller Skäggetorp. Om någon betvivlar detta är det bara att titta på hur det såg ut för 30 år sedan, hur mycket värre situationen är idag, och fundera kring hur Sverige ser ut om ytterligare 30 år.

Det finns en enda lösning på problemet och det är återvandring. Allt annat har redan prövats, i såväl Sverige som andra länder med liknande problem. Sverige är inte unikt: det finns inte ett enda västerländskt land som kunnat ta emot stora grupper utomeuropeiska och muslimska invandrare utan att få exakt dessa problem. Tvärtom finns no go-zoner i Sverige, Frankrike, Tyskland, Storbritannien, ja i alla europeiska länder som fört en liknande politik. Det enda som inte har prövats är just återvandring. Det är en lösning som vi vet fungerar. Det är helt enkelt omöjligt att begå upplopp och övrig kriminalitet i Sverige om man befinner sig i Afrika eller Mellanöstern.

Om återvandring ska kunna bli verklighet måste vi dock ha klart för oss att det krävs flera långtgående lagändringar. Alternativ för Sverige föreslår detta. SD gör det inte, de nämner ”utvisningar” men väljer medvetet att inte förklara att det endast rör utländska medborgare. Och de allra flesta som nu skapat krigszoner i Sverige är inte utländska medborgare, utan invandrare eller personer med invandrarbakgrund som redan har svenskt medborgarskap. Antingen har de fått det tidigare under sin livstid eller så har de fötts i Sverige med svenskt medborgarskap. Det gör att utvisning av utlänningar inte löser problemet alls. Vi behöver återkalla medborgarskap och sedan utvisa dessa personer.

Att de har medborgarskap ger dem inte rätten att få bo i vårt land för all framtid. Invandrare som hatar Sverige och som vill att vårt land ska bli muslimskt med sharialagar, ska återvandra. Till sitt tidigare hemland eller till föräldrarnas hemland. Det är fullt möjligt. Det enda som krävs är ett antal lagändringar som gör att vi kan återkalla medborgarskap. Avtal tecknas sedan med deras hemland om återvandring, och om hemlandet inte godkänner det så tecknar vi avtal med ett annat land, till exempel Rwanda, ett land som redan nu har ingått avtal med Danmark och Storbritannien om att ta emot problematiska invandrargrupper.

Inbördeskrig råder i Sverige. Jag vägrar att acceptera kapitulation. Hela Sverige ska bli svenskt igen! 🇸🇪 ”

#AfS2022

Gör en insats som betyder något för ditt land: bli medlem i Alternativ för Sverige!

RÖSTA PÅ ALTERNATIV FÖR SVERIGE DEN 11 SEPTEMBER!

Samma ämne:

Kasselstrand: Sverige ska tömmas på kriminella invandrare

Socialdemokraterna skapade helvetet i förorterna
Socialdemokrater vill förbjuda kritik mot sin politik
Här är politikerna i riksdagen som vill utvidga EU
Sverigedemokraterna har förlorat sin själ
Jimmie Åkesson och SD förespråkar ”öppen svenskhet”
Inbördeskriget i State of Sweden

Alternativ för Sveriges hemsida
Alternativ för Sverige på Youtube
Alternativ för Sverige på Facebook
Alternativ för Sverige på Instagram
Gustav Kasselstrand på Youtube

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s