Svenska kulturbilder

Svenska Kulturbilder förmedlar text och bild som rör – eller gränsar till – svensk kultur, nordisk kultur och närbesläktad kultur från forntida till nutida Sverige. Även annat som rör någon del av Sverige förr eller idag är av intresse. Vi speglar Sverige genom alla tider fram till idag.

Vi följer också hur Sverige förändras till det sämre när politiker fattar beslut som skadar landet. Ansökan om medlemskap i Nato är ett sådant beslut, som alla riksdagspartier står bakom utan att förankra beslutet i någon folkomröstning.

Den demografiska förändringen  där svenska folket med stor sannolikhet blir en minoritet i sitt eget land inom en relativt snar framtid måste ses som en katastrof. Det är  en politik som påtvingats svenskarna helt utan debatter.

EU bidrar till att göra Sverige sämre när den tidigare folkliga makten flyttats till andra aktörer som beslutar över lagar och politik i vårt land. Att lämna EU och bli mer självständiga är en bra politik för landet. Makten ska utgå från svenska folket, inte från utländska maktcentra.

Mediamonopolet där stora statliga aktörer som SVT och dagspressen som kontrolleras av några få företag och familjer måste demokratiseras. De har ofta en agenda om mer globalisering och vill att Sverige och svenska folket underställs olika internationella aktörer som FN, EU, World Economic Forum och andra. Mediamonopolet bör brytas upp och delas upp i mindre enheter som får mer demokratiska ägandeförhållanden. Privatfamiljer ska inte kunna äga rikstäckande medier som vill ändra politiken efter deras särintressen. Alla förslag om att bryta mediemonopolet måste diskuteras mer öppet.

Om Sverige ska överleva som svensk nation behövs också en politik med en sådan viljeinriktning. Det har vi inte idag 2023. Tvärtom ser vi hur Sverige fortsätter att förfalla på en mängd områden. Vi har en unik historia och kultur och måste förhindra att landet tas över av krafter som vill göra oss till en lydstat under främmande intressen.

Alternativ till maktelitens media:

Swebbtv
Frihetsnytt
Nya Tider

Bilder och texter får användas om källan (adress till bloggen) anges.

Tipsa gärna om spännande företeelser som du tycker förtjänar uppmärksamhet. Kontakt!

9 svar »

  1. Vad ann denna förfrågan om upphovsrättsliga rättigheter till foton just här? Vad är det som ifrågasätts egentligen för antingen så får väl ägaren av något medialt hävda sin rätt eller så slutar vi upp med småaktigt ifrågasättande av en SVENSK site, tack.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s