Olika ämnen

Kan Sverige räddas?

”Det vore roligt om Sverige med sina välskötta och slumfria städer och sin ovanligt enhetliga och välbalanserade befolkning även i framtiden skulle komma att bebos av våra efterkommande utan alltför våldsam uppblandning av främmande folkelement”

Ulla Lindström, socialdemokratisk utvecklingsminister, 1955.

De gamla socialdemokratin och även politiker i andra partier var en gång överens om att det var en fördel att Sverige var ett etniskt homogent land. Förändringens vindar kom när Olof Palme trädde in i politiken som partiledare för Socialdemokraterna och sedan som statsminister. Det var då vi fick ett paradigmskifte av aldrig skådat slag. 1975 röstade samtliga riksdagspartier för att göra Sverige mångkulturellt och acceptera en stor migration som under åren antagit enorma proportioner. Idag hotar den svenska folkets existens i sitt eget land. Redan inom en generation kan svenskarna vara i minoritet i det enda land som tillhör svenska folket genom arv från sina förfäder.

Politiska partier som varit representerade i riksdagen sedan 1975 har öppnat landet för storskalig migration helt utan folkligt stöd och utan konsekvensanalyser. Den enda gången svenskarna har fått rösta om migrationspolitiken var 1988 när en majoritet i invånarna i Sjöbo med stor majoritet röstade nej till flyktingmottagande till kommunen.

Sedan 1970 har det kommit över 3 miljoner migranter till Sverige som en följd av en politik som påtvingats svenska folket. Det har förändrat allt i Sverige. Lagar har ändrats för att svenskar ska anpassa sig till ett mångkulturellt samhälle. Påtvingade informationskampanjer har indoktrinerat allmänheten för att tysta kritiker och för att få ökad acceptans för stor invandring från främmande kulturer. En ny typ av brottslighet har uppstått som gjort Sverige mer otryggt och farligt. Demografin har förändrats när alltfler områden mera liknar Mellanöstern eller Afrika än Sverige. Den är förenat med stor fara att vistas utomhus i Sverige idag oavsett var man bor eller vilken tid på dygnet det är. Dagliga skottlossningar, överfall, rån, inbrott, bombdåd och mycket annat talar sitt tydliga språk.

Vårt land har enorma problem och de politiker som har skapat eländet måste röstas bort om vi ska kunna behålla Sverige i någorlunda gott skick. Svenska barn måste också få en framtid i sitt eget land. Den framtiden måste vara trygg och ge hopp om en framtid också för kommande generationer svenskar. Sverige är svenskarnas land och ska så förbli.

Vilken politik behöver landet?

Vi behöver få slut på urbaniseringen och förtätningen av våra storstäder. Nya områden ska byggas för att vara trivsamma och funktionella. Många betonggetton från miljonprogrammets tid kan rivas och ge plats för småskalig bebyggelse åt svenskar, inte åt migranter från hela värden.

Vi behöver återbefolka landsbygden och mindre orter. Barnfamiljer och andra bör uppmuntras att flytta från storstäder till landet.

Vad vi också behöver finns att läsa på Alternativ för Sveriges hemsida under fliken politik. Där kan man läsa ett program med följande rubriker:

Lag och ordning
Makten till folket
Nationernas Europa
Vård i världsklass
Skola med kunskapsfokus
Ekonomi
Folkförsvar för Sverige
Låt hela Sverige leva
Ett familjevänligt Sverige
Gör Sverige svenskt igen

Samma ämne:

Sverige blir alltmer totalitärt
Det råder inbördeskrig i Sverige
Så koloniseras Sverige
Jimmie Åkesson och SD förespråkar ”öppen svenskhet”
Katerina Janouch: Så kan Sverige rekonstrueras.
Kommer Sverige att gå under?
Den 11 september 2022 är det val i Sverige
Sverige styrs av farliga politiker som skadar landet
Socialdemokraterna skapade helvetet i förorterna
Folkutbytet fortsätter, åtgärder saknas

Alternativ för Sveriges hemsida
Alternativ för Sverige på Youtube
Alternativ för Sverige på Facebook
Alternativ för Sverige på Instagram
Gustav Kasselstrand på Youtube

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s