Tankar om samhället

Bojotta företag som skadar Sverige!

Det finns ingen anledning att stödja företag som bedriver politisk aktivism i sin framtoning eller marknadsföring. Många storföretag vänder sig i sin reklam inte till svenskar utan till en globaliserad befolkning som bor i det numera globaliserade Sverige. Vissa företag ägnar sig åt politisk påverkan och bör bojkottas av så många som möjligt eftersom deras verksamhet inte gagnar den svenska befolkningen. Deras verksamhet gynnar endast de politiska krafter som vill att Sverige ska vara mångkulturellt, globaliserat och fientligt mot svenskar som ser den påtvingade massmigrationen som ett problem. En enkel och fredlig handling är att inte köpa deras produkter och istället vända sig till andra mera sympatiska företag som inte ägnar sig åt aktivism.

En bra regel är att så långt det är möjligt undvika att köpa varor från multinationella företag och i stället försöka hitta sina varor i mindre företag om det är möjligt. En annan regel som är att handla så svenskt som möjligt. Svenska produkter av svenska företagare är alltid att föredra för att gynna svenska företag i alla branscher.

Här är några av företagen som i konsekvens med det bör bojkottas. Det finns hundratals andra.

ADIDAS är ett av många multinationella företag som sprider mångfaldspropaganda i sin reklam i Sverige.

AFTONBLADET. En tidning som alla vettiga människor borde bojkotta. Tidningen är fylld med konstiga krönikor, artiklar och hattexter som går ut på att inbilla läsarna att invandringskritik är något dåligt. Tidningen ägs till 91 procent av norska Schibsted Media Group och de övriga nio procenten ägs av LO. Aftonbladets stöd till Socialdemokraterna är totalt. Det spelar ingen roll hur mycket skada partiet gör i Sverige, propagandisterna på tidningen har inga problem med att landet förfaller. Tidningen har inte en enda gång redovisat hur Sverige har förstörts av socialdemokratisk politik på nästan alla områden. Schibsted Media Group äger också Svenska Dagbladet. I koncernen ingår ett stort antal tidningar och andra företag. Hela affärsidén tycks vara att bekämpa alla som vill leva i ett tryggt, svenskt Sverige. Aftonbladet har heltidsanställda som inte gör något annat än att agitera mot människor som inte vill att förfallet i Sverige fortsätter. Det ser alltså ut som om Aftonbladet vill att Sverige ska söndras och bli ett ännu mer mångkriminellt land.

AMAZON. Amazon är ett globalt företag som tillåts operera även i Sverige och ta marknadsandelar från våra inhemska företag. Amazon är kända för sina dåliga arbetsförhållande för personalen, men också för att de aktivt motarbetat företag som vill ha yttrandefrihet. Tillsammans med Apple och Google har de raderat viss tjänster från sina servar så att vissa politiska åsikter inte kan framföras. Amazon raderade twitter-alternativet Parler, som en gång startats för att ge plats åt politiska konservativa röster.

BEN & JERRY är ett globalt företag som säljer glass. Företaget är politiskt och anser att öppna gränser och stor asylinvandring är bra.

BJÖRN BORG COLLECTION. För några år sedan lanserade klädmärken en ny kalsongkollektion för att ”ta ställning mot rasism”. Kollektionen lanserades den 21 mars 2016 på FN:s internationella dag mot rasdiskriminering för att markera mot ”det hårda politiska klimatet i Europa”.

COOP. Coop satsar på mångkulturell mat och vill locka mer personal med invandrarbakgrund. 

DAGENS NYHETER. Att aldrig köpa eller prenumerera på DN och inte heller annonsera i tidningen borde vara det självklara för varje svensk. Tidningen har gång på gång visat upp en svenskfientlig sida och har bedrivit många kampanjer för stor invandring och mot invandringskritiker. Författaren Julia Caesar (pseudonym) blev utsatt för grova trakasserier när tidningen gjorde ett ”hembesök” hos henne för att markera sitt ogillande – eller kanske hat – mot en människa som vågat ifrågasätta den påtvingade invandringspolitiken. Tidningen ingår i Bonnierkoncernen. I koncernen ingår ett stort antal tidningar och andra företag. Hela affärsidén tycks vara att bekämpa alla som vill leva i ett tryggt, svenskt Sverige. DN har heltidsanställda som inte gör något annat än att agitera mot människor som inte vill att förfallet i Sverige fortsätter. Det ser alltså ut som om DN vill att Sverige ska söndras och bli ett ännu mer mångkriminellt land.

E.ON. Energikoncernen Eon genomförde år 2016 en kampanj för att visa att man har tagit politisk ställning. Företaget skickade ut ett pressmeddelande för att visa stöd till regeringens massinvandringspolitik. I stället för att anställa svenskar ville de nu erbjuda ”nyanlända” praktikplatser för att de senare skulle kunna få anställning på företaget. Planen var att inledningsvis ge 100 ”nyanlända” denna möjlighet och skälet framställdes så här: ”Som en central samhällsbärare tar företaget även ställning för grundläggande mänskliga rättigheter, anti-diskriminering och ett fritt samhälle som inkluderar alla människor.” Orsaken var också att hjälpa regeringen med att ”öka förutsättningarna för nyanlända att snabbare komma in på den svenska arbetsmarknaden.”

EXPRESSEN. På många sätt en av de värsta tidningar som finns i landet och som har systematiserat kampanjer mot invandringskritiker. Att lägga en enda krona för att köpa den är att ge bort sina pengar till någon som vill dig illa. Tidningen ingår i Bonnierkoncernen. I koncernen ingår ett stort antal tidningar och andra företag. Hela affärsidén tycks vara att bekämpa alla som vill leva i ett tryggt, svenskt Sverige. Expressen har heltidsanställda som inte gör något annat än att agitera mot människor som inte vill att förfallet i Sverige fortsätter. Det ser alltså ut som om Expressen vill att Sverige ska söndras och bli ett ännu mer mångkriminellt land.

GILETTE tillverkar bland annat rakhyvlar och har flera gånger framställt sig som ett politiskt företag. De står på samma sida som många andra globala företag som ägnar sig åt ”värdegrundsfrågor” för att påverka opinioner istället för att ägna sig åt att sälja varor.

GRÖNA LUND. Nöjesparken Gröna Lund på Djurgården i Stockholm har utmärkt sig för att satsa på utländsk personal i första hand. HR-chefen Ida Troive berättade för några år sedan att företaget satsar på att anställa fler ”nyanlända”. Skälet var att ”dessa människor sitter på en fantastisk livserfarenhet och dessutom får vi medarbetare som talar flera olika språk, vilket är en enorm tillgång för oss i våra gästmöten.” År 2020 vann Ida Troive pris som Årets HR-chef. Hon är chef för Parks and resorts och Gröna Lund och tillsammans med Arbetsförmedlingen arbetar hon med projekt för att ”nyanlända” (afghaner, somalier och andra som politikerna har bjudit in utan att fråga folket) ska få arbete i vårt land. Att bidra till att göra den svenska arbetsmarknaden global och anställa utlänningar tycks vara ett vinnande koncept som prisbelönas idag.

H&M producerar huvuddelen av sina varor i låglöneländer. Affärsidén är att producera billigt och vara en global aktör med butiker över hela världen. År 2020 blev Helena Helmersson vd och valde ganska omgående att visa stöd för den amerikanska rörelsen Black lives matter, som gjort sig känd för att angripa restauranggäster och att använda våld för att få fram sitt budskap. För att påverka den amerikanska politiken i en viss riktning har H&M också skänkt fem miljoner kronor till vissa aktivistiska organisationer och ville påverka presidentvalet 2020 genom att ”hjälpa till att öka röstregistreringen” som skulle få fler minoritetsgrupper att rösta. Debattören Henrik Jönsson kommenterade H&M:s beslut i en video.

HOTELL SELMA LAGERLÖF i Sunne gjordes 2015 om till asylboende för 350 personer. Hotellet ägs då av Home Properties AB som lät Migrationsverket hyra delar av hotellet och placera asylsökande får hela världen där. Hotellet blev då en skamfläck för Sunne. Samtidigt gjordes hundratals andra anläggningar i Sverige om till asylboenden. Möjligheten att tjäna pengar på en suspekt politik lockade fram det allra sämsta hos många människor som fullkomligt ignorerade vilka konsekvenserna av deras handlingar skulle bli. Mängder av svenskar som ville profitera på asylpolitiken startade boenden som i många fall omsatte mångmiljonbelopp. Två kända personer som var inblandade i sådan verksamhet var Bert Karlsson genom sitt Jokarjo AB och socialdemokraten Jan Emanuel Johansson.

IKEA är ett tydligt exempel på ett företag som en gång var lite av en svensk stolthet. Efter att Ingvar Kamprad lämnade ifrån sig kommandot blev det ett företag som tydligt förespråkar för globalism, inte bara genom sin omfattande verksamhet i världen utan genom sin mångkulturella marknadsföring och personalpolitik. Det finns många fler företag och listan kan kompletteras efter hand. IKEA har också valt att ta ställning för massmigration och underlättat för migranter att få anställning på företaget.

JAMTLI FRILUFTSMUSEUM. Museet är känt för sina kulturhistoriska samlingar och arrangemang av spelmansstämmor och kurser i hantverk. I början av år 2016 informerade museichefen Henrik Zipsane om att han har ett önskemål om att bygga bostäder åt asylsökande på museets mark. Alla i museets styrelse var eniga om att sluta upp kring en sådan plan.

JOHAN LINDEBERG (kläddesigner) anser att vi måste anpassa oss till det mångkulturella samhället och acceptera ”det nya Sverige.

KOPPARBERGS BRYGGERI tog tillsammans med IKEA aktiv ställning mot en brittisk TV-kanal som försvarade yttrandefrihet där man också kunde kritisera massinvandring.

LANTBRUKARNAS RIKSFÖRBUND (LRF) har sedan 2009 aktivt motarbetat ett specifikt politiskt parti. Före valet 2010 tog organisationen ett beslut om” att inte ha något samröre med Sverigedemokraterna. LRF:s förbundsordförande Helena Jonsson sade: Sverigedemokraterna är ett främlingsfientligt parti som skapar gemenskap genom att först peka ut vilka som inte får vara med.” En häpnadsväckande kommentar när LRF gör exakt vad de påstår att SD gör, men som de inte gör. Det är som när ledande politiker vill hindra SD från att få inflytande genom att hänvisa till att de inte står upp för ”allas lika värde”. Hyckleriet är monumentalt. I januari 2014 bjöd LRF in alla partier utom SD in till en debatt om landsbygdspolitiken.

LEVI’s JEANS. Företaget har flera gånger de senaste åren markerat sig som ett företag som vill påverka politiken i samhället. Det handlar då om stöd till olika vänsterideologiska projekt.

LINAS MATKASSE tog 2018 aktiv ställning mot vissa politiska bloggar och blockerade bland annat Samhällsnytts Google-reklam. Linas matkasses kampanj orsakade ingrepp i både yttrandefriheten och ekonomin för de drabbade företagen.

LINDEX är ett företag som startades i Alingsås 1954 och är idag ett multinationellt företag med 460 fysiska butiker i 18 länder och näthandel i 28 länder. Sedan 2007 är företaget en del av den finska koncernen Stockmann. Företaget vänder sig i sin marknadsföring till en mångkulturell publik och i Sverige kan företaget anställa vem som helst med vilken etniska eller religiös bakgrund som helst. Svenskar prioriteras inte vid anställning.

LÄKEROL introducerades i Sverige 1909 av Adolf Ahlgren och efter 1916 började den produceras i Sverige. 2014 lades fabriken i Gävle ned av ägarna Cloetta som flyttade produktionen till Slovakien. År 2016 inledde Läkerol en omfattande annonskampanj med temat att arabiska män och svenska kvinnor ska etablera kontakt med varandra. Kampanjen bedrevs på arabiska, engelska och svenska. Det är ungefär samma tema som många stora multinationella företag använder sig av idag för att bidra till globalisering av vårt land (och andra länder).

MATHEM är ett företag som etablerat sig stort på marknaden. År 2019 investerade Kinnevik 900 miljoner i företaget som marknadsför sig till allmänheten med hjälp av mångkulturell reklam. Handelskedjan Clas Ohlson har också gjort stora investeringar i företaget.

MAX HAMBURGARE. Företaget har flera gånger tagit ställning i vissa politiska frågor År 2013 deltog representanter för företaget i Almedalsveckan på Gotland och och delade ut flygblad med ett innehåll som riktade sig mot Sverigedemokraternas politik. Företaget har utvecklat en ”mångfaldsplan” som innebär att invandrare skulle prioriteras till företaget och att många invandrare skulle skolas extra mycket för att få chefsjobb. Hur lyckad deras anställningspolitik har varit framgår av en dom där före detta anställda utförde ett ovanligt brutalt rån mot Max i Falkenberg.

NACKA VÄRMDÖ POSTEN är en privatägd lokaltidning som får presstöd. När Sverigedemokraterna försökte annonsera i tidningen vägrade tidningen att ta in någon annons.Den 17 januari 2022 fick SD ett mejl från tidningens vd Partik Staflin som skrev: ”Vi har ett beslut från bolagets styrelse att ej ta in annonser från Sverigedemokraterna vare sig regionalt eller lokalt”.

Tidningens styrelseordförande är Eva-Lena Bergshamre och hon har två döttrar som är styrelseledamöter. Skälet från tidningen för att neka SD att annonsera är att SD har ”värderingar” som ägarna inte gillar. Ägarna kanske uppskattar det mångkriminella samhälle som invandrarpartierna har skapat.

SAS släppte i februari 2020 en reklamfilm där man på ett utstuderat föraktfullt sätt ville framhålla att det inte finns något som är typiskt skandinaviskt. Alltså ingenting. Responsen på filmen var mycket negativ och många lovade att aldrig mer resa med SAS. Bara några veckor senare com coronaepidemin och flygbolagets aktier störtdök när det blev riskfyllt att resa.

SVENSKA DAGBLADET. Svenska Dagbladet anses av många stå till ”höger” i sin framtoning. Redan 2007 kritiserade den tidigare m-politikern Ulf Adelsohn tidningen för att nyhetsbevakningen var så vinklad. Han ansåg att tidningen var värre än SVT. Svenska Dagbladet är en tidning som liksom de flesta andra i samma koncern vill ha fri rörlighet av människor och kapital samt så öppna gränser som möjligt. Tidningen ingår i Schibsted Media Group som också äger Aftonbladet.

SVERIGES TELEVISION. Sveriges Television är en ren propagandacentral för mångkultur och allehanda politisk aktivism som stöder vissa politiska rörelser och motarbetar andra rörelser. De anställda journalisternas partisympatier speglar också programinnehållet. 52 % av de anställda röstar på MP, 18 % på V, 13 % på S, 8 % på M, 6 % på C, 3 % på L, 0 % på KD och 0 % på SD. I valrörelsen 2018 tog SVT officiellt avstånd från Sverigedemokraterna i samband med en politisk debatt. Följden blev att SD förlorade omkring fyra procent av sina väljare. SVT är och har i decennier varit en varböld i mediasammanhang genom sina vinklade debatter, lögner och propagandakampanjer mot vissa åsikter och för andra åsikter. SVT var tidigare licensfinansierat, men från den 1 januari 2019 tvingas alla finansiera public service-bolagen (SVT, Utbildningsradion och Sveriges Radio) via skattsedeln. Bakom införandet av en skattefinansierad public-service avgift stod alla partier i riksdagen utom Sverigedemokraterna. Det går alltså inte att bojkotta SVT på något annat sätt än att undvika att titta på eländet. Däremot kan man bojkotta de politiska partier som låg bakom den påtvingade public service-skatten, det vill säga, V, MP, S, C, L, KD och M. SVT har också ett samarbete med de stora tidningarna och har en samsyn om att vissa av statens påbjuden åsikter ska försvaras medan andra ska fördömas.

TAXI-KURIR. Taxi-Kurir gjorde sig kända när det år 2013 gick ut med en stor kampanj för ”mångfald”. Taxibolaget ville inte ha kunder som har ”fel” politiska åsikter och framförde flera gånger åsikten att invandringskritiker inte är välkomna att åka taxi med Taxi-Kurir.

UNILEVER är ett multinationellt företag som tog ställning i en politiskt kontroversiell fråga om asylamnestin för vuxna afghaner i Sverige. Därmed utgör företaget ett exempel på utländskt försök att påverka interna politiska processer i Sverige. Företaget äger följande populära varumärken: Ben&Jerry, AXE, Dove, Knorr, Lipton, Rexona, Toni & Guy, GB Glass, Milda, VIA.

ÅHLÉNS har valt att medvetet lansera och legitimera muslimsk klädmode i Sverige. De startade för några år sedan en kampanj för att saluföra det muslimska plagget Hijab. Rent provocerade var att de kallade kampanjer för ”nordiska toner”.

Samma ämne:

Samnytts svarta lista.
Ingen julmust på IKEA

Hotell och vandrarhem som alla borde bojkotta

Hotell och vandrarhem som blev asylboenden för att svenska politiker ville söndra vårt land. Här är anläggningarna som varit eller blev asylboenden före eller under statsminister Stefan Löfvens styre. Då öppnades gränserna för storskalig massinvandring och hundratals svenskar valde att profitera på en sjuk politik istället för att försvara landet. 

Det var under den här perioden som alla myndigheter inklusive försvaret bjöd in hela världen och såg till att de placerades ut på boenden överallt i Sverige. Uppgifterna om anläggningarna kommer från Migrationsverket och lokalpressen. Om listan ser lång ut ska man komma ihåg att den endast utgör en bråkdel av alla anläggningar som är eller har varit asylboenden. Ska man bo på camping eller hotell kan man undvika anläggningar som använts för att söndra vårt samhälle.

Arvika: Ingestrands camping
Askersund: Aspa herrgård, Aspa bruk
Boden: Bodens camping & Bad
Bollnäs: Kilafors herrgård
Bollnäs: Lenninge herrgård
Borgholm: Äppelrums Lantgård
Borgholm: Guntorps Herrgård
Borgholm: Löttorps camping
Borlänge: Active Stay Hotell
Borlänge: Gylle värdshus
Borlänge: Rämshyttans turistgård
Borås: Borås camping
Borås: First Hotel Grand
Bromölla: Bellas Place
Båstad: Hemmeslövs herrgård
Degerfors: Degernäs Camping
Degerfors: Svartå herrgård
Ed: Hotell Carl XII
Eksjö: Hässlebogården Turist & Konferensgård i Mariannelund
Eksjö: Movänta camping
Eksjö: Pensionat Solhöjden, Mariannelund
Eksjö: Vandrarhemmet Juventum
Enköping: Bredsand Camping & Stugby
Enköping: Härjarö herrgård och camping
Eskilstuna: Parken Zoo
Eslöv: Hotell Stensson
Falkenberg: Gits Gård
Falkenberg: Olofsbo camping
Falkenberg: Skrea Camping och vandrarhem
Falun: Vika Gårdens Vandrarhem
Filipstad: Hotell John
Färgelanda: Dagsholms Hotell & Konferens
Gislaved: Smålandsstenar Hotell
Gnosjö: High Chaparral
Gotland, Burgsvik: Björklunda Bed and Breakfast
Gotland, Visby: Kneippbyn Resort
Götene: Lundsbrunns kurort
Hagfors: Hedegårds Pensionat, Ekshärad
Hagfors: Uddeholms Hotell, Uddeholm
Halmstad: Jan Widiksson, fastighetsägare
Halmstad: Arena Hotell
Hammarö: Sätterstrands vandrarhem
Hedemora, Garpenberg: Garpenbergs herrgård
Helsingborg: Stenbrogårdens Camping
Hultsfred: Hotell Dacke AB, Virserum
Hällefors: Bergslagsgården
Hällefors: Herrgården Bredsjögården
Härnösand: Hotell Mitt i Härnösand
Härnösand: Waterfront Härnösand
Härnösand: Sporthotellet
Hässleholm: Tostarpsgården, Tyringe
Hässleholm: Hotell Wittsjöskog, Vittsjö
Höganäs: Örestrands Hotell och vandrare
Höör: Jägersbo camping
Höör: Frostavallen Hotell
Jönköping: Tokeryds Herrgård
Karlshamn: Guö värdshus, Tjärö Restaurang och Marina AB
Karlskoga: Karlskoga Hotell, Karlskoga
Karlskrona: Kristianopels camping, Kristianopel
Karlstad: Best Western Hotell Wåxnäs
Kinda: Kinda Motell Bensin & Livs AB
Kinda: Kisa Wärdshus & Hotell, Kisa
Kinda: Rimforsa Strand
Kiruna: Lapland Resorts (Björkliden och Riksgränsen)
Klippan: Ljungbyhed Park, Ljngbyhed
Kristianstad: Ivö Camping
Kristinehamn: Carlslund Hotell
Kungsbacka: Onsala Herrgård, Onsala
Laholm: Hotel Bella Luna
Laholm: Trulsgården
Laholm: Vandrarhemmet Solstickan, Mellbystrand
Laholm: Vallens säteri, Våxtorp
Laxå: Laxå herrgård
Leksand: Leksand Strand AB
Leksand: Siljansnäs Hotell, Siljansnäs
Lessebo: Bergdala vandrarhem, Hovamantorp
Lessebo: Lessebo Wärdshus
Lindesberg: Nya Ramsbergsgården, Kilsmo
Ludvika: Brukshotellet Grängesberg, Grängesberg
Ludvika: Grangärde Hotell
Luleå: Gammelstads vandrarhem
Luleå: Hotell Nordkalotten
Lycksele: City Hotellet
Lycksele: Kattisavan Camping
Lysekil: Hotell Lysekil
Mariestad: Vallby herrgård
Mariestad: Ekuddens camping
Mariestad: Vandrarhemmet Öhns gård
Mark: Kinna stadshotell, Kinna
Motala: Nääs Kursgård & Hotell, Borensberg
Munkedal: Åtorps herrgård
Norrköping: Vandrarhemmet Turistgården
Norrtälje: Bergby Gård (Bergby Gård Hotell & Konferens), Hallstavik
Norrtälje: Singö camping
Norrtälje: Skebo herrgård
Nybro: Orrefors vandrarhem, Orrefors
Nybro:  Stora Hotellet
Nyköping: Marsvikens golfhotell
Nyköping: Stavsjö Värdshus
Nyköping: Tuna motell, Svalsta
Nynäshamn: Nicksta Camping
Nässjö: Lövhults vandrarhem
Orsa: Orsa camping
Orsa: Orsa stadshotell
Oxelösund: Hotell Ankaret
Oxelösund: Bamals Hotell AB
Piteå: Lägenhetshotellet Villa Västan, Koler
Piteå: Fagerviks Kurs och Lägergård, Svensbyn
Piteå: Pite havsbad
Ronneby: Aspan kursgård
Ronneby: Ronneby havscamping Bökenäs AB, Listerby
Rättvik: Turisthotellet i Rättvik
Sala: Sala stadshotell
Sandviken: Trebo Hotell och Restaurang
Simrishamn: Hammenhögs Gästgiveri
Simrishamn: Mariedals gård, Hammenhög
Simrishamn: Stockeboda gård, Östra Vemmenlöv
Skara: Skara Stadshotell
Skellefteå: Byske camping & havsbad, Byske
Skinnskatteberg: Karmansbo Herrgård
Sollefteå: Hotell Björklunden
Sollefteå: Graningegården
Sollefteå: Gålsjö bruk
Stockholm: Farsta Strand Hotell & Conference
Storfors: Hotell Storfors
Storuman: Tärnaby fjällby
Strängnäs: Djupviks Vandrarhem, Stallarholmen
Strängnäs: Brage vandrarhem
Strömsund: Hotell Raivi, Hoting
Sundsvall: Wärdshuset Liden, Liden
Sunne: Gylleby herrgård, Sunne
Sunne: Hotell Selma Lagerlöf,
Sunne: Magnebergs turisthotell
Surahammar: Westsura herrgård
Surahammar: Surahammars herrgård
Säffle: Comfort Hotel Royal
Säter: Säters Stadshotell
Sävsjö: Hotel Ljunga Park
Sävsjö: Sävsjö camping
Sävsjö: Sävsjö stadshotell
Söderhamn: Hotell Linblomman
Söderhamn: Moheds camping
Sölvesborg: Björkängsgården Spa
Sölvesborg: Hanöhus Hotell & Konferens, Hällevik
Tidaholm: Hökensås camping & stugby
Tierp: Älby herrgård
Timrå: Viviansborg
Timrå: Vivsta varvs Herrgård
Tomelilla: Kuskhusen Gårdshotell
Torsby: Branäs skidanläggning, Sysslebäck
Torsby: Finnskoga värdshus
Torsby: Vistele Bockenstrand
Torsås: Möre Hotell
Tranås: Tranås stadshotell
Töreboda: Halnagården
Ulricehamn: Vegby camping
Vadstena: Vadstena camping
Vaggeryd: Götaströms värdshus, Skillingaryd
Valdemarsvik: Blå Kustens Värdshus, Gusum
Valdemarsvik: Hotell Viken, Valdemarsvik
Vara: Hotell Grepen
Varberg: Eja-Märtas Gård
Vetlanda: Östanå camping
Vimmerby: Fredensbergs Herrgård
Vimmerby: Hotel Oxgården
Vimmerby: Vimmerby Bed & Breakfast
Vårgårda: Vandrarhemmet Tångs Hed (tångs Fritid AB)
Värnamo: Herrestad Bed & Breakfast
Värnamo: Värnamo Camping
Västervik: Friluftsgården Marsbäcken
Västerås: Västerås Mälarcamping
Växjö: Quality Hotel
Ystad: Beachhouse Bed & Breakfast AB
Ystad: Snårestads vandrarhem
Ystad: Stora Herrestads Gästgivaregård
Ystad: Ystad spa & konferenshotell
Ånge: Gästis i Östavall
Ånge: Torpshammar Herrgård
Åre: Hotell Åre Continental Inn
Åre: Kall Auto Lodge
Åre: Kallgården
Åre: Ottsjö Fjällhotell (Ottsjö fjällgård)
Åsele: Åsele Värdshus
Åtvidaberg: Hotell Stallet
Ödeshög: Motell Nattviol
Ödeshög: Trehörna värdshus, Trehörna
Örnsköldsvik: Kerstins Udde, Trehörningsjö
Östersund: Lits Camping & Stugby, Lit
Östersund: Östersunds Camping & Stugby
Överkalix: Grand Arctic Hotell

Samma ämne:

Invasionsverkets groteska verksamhet
Myndigheten för samhällsförstörelse
Sveriges största asylboende ligger i Vänersborg
Så koloniseras Sverige
Etniska svenskar är snart i minoritet i sitt eget land
Boktips! Spänningsromanen Perfekt Storm, av Arne Weinz
SVT tog öppet avstånd från SD, som förlorade röster
Sveriges Television som Sveriges dödgrävare
Lägg ner Sveriges Television
Falsk information från Sveriges Television
Vd för Sveriges Radio försvarar politisk hjärntvätt
Det största bedrägeriet i Sveriges historia och trollfabriken SVT

1 svar »

  1. Friskis och svettis
    Delade ut gratis medlemskap
    Till afghaner syrianer under Reinfeldt tid som statsminister
    Man undrar varför?
    Ja slutade där då, Varför betala när andra ska träna gratis?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s