Tankar om samhället

Öppet brev till alla våra anställda i riksdag-regering. Del II.

Öppet brev till alla våra anställda i riksdag-regering. Del II.

Detta är en komplettering till förra brevet, som tillsändes dig den 5:e mars i år och i vilket du fick 21 frågor i olika ämnen att besvara. Ditt svar på förra brevet förväntar vi undertecknare att få senast den 15:e april, tillsammans med svar på tilläggsfrågor i detta brev.

Några av er har redan svarat, dock inte med svar på någon av våra frågor. Ett svar från en anställd till sin arbetsgivare kan låta så här: ”Vilket trams. Jag vill inte ha fler mail från dig/er.” Helena Vilhelmsson (C). Ett sådant svar från en anställd till dennes arbetsgivare måste självfallet innebära sparken med omedelbar verkan, den som inte tar sin viktiga roll på större allvar än så är på fel plats och ska bytas ut!

Detta brev innehåller en komplettering till frågorna i förra brevet och lyder som följer:

Om du ser till din roll som politiker i högsta instans i ”företaget Sverige”, så har du en mycket viktig roll och också ett betydande ansvar för dina ställningstaganden i olika frågor.

Vi, folket, medborgarna, är i vår roll din arbetsgivare, vi har genom demokratiskt val lagt vår röst för ett parti som vi anser bäst uppfyller våra önskningar och behov inför framtiden. Du har sedan genom ditt parti blivit vald att vara vårt ombud för att styra utvecklingen i företaget Sverige. Din roll är därmed att i möjligaste mån göra allt du kan för Sverige och svenska folkets bästa! För detta jobb får du en ganska bra lön, som vi, din arbetsgivare, betalar via skatter.

Det betyder att du i varje politisk omröstning i en sakfråga ska välja det du tror och anser är bäst för svenska folket och för Sverige, detta även om du utsätts för massiv påverkan från organisationer och andra intressenter i sakfrågan, men som inte gynnar Sverige och medborgarna. Exempel kan vara om stora organisationer som EU, WHO, FN, World Economic Forum, Bilderberggruppen, CIA, Trilateral Commission, Council on Foreign Relation, European Round Table of Industrialists eller liknade internationella maktcentra, tankesmedjor eller nationer kommer med propåer och bestämmelser som definitivt inte gynnar Sverige och svenskar, men som är försök till påverkan för att du ska välja enligt deras önskemål. Det Militärindustriella komplexet, i vilket du som politiker sannolikt nu ingår, tillhör inte din roll som folkets förtroendevald! Din roll är givetvis att säga nej till all sådan påverkan, Sverige och svenskarna ska i alla dina beslut gå först!

Exempel på sådan påverkan utifrån kan vara Agenda 2030, vilket innefattar mycket långtgående livsförändringar som definitivt inte gynnar ditt land eller din arbetsgivare (gynnar ingen Jordmedborgare). Detta exempel har ju du ingen som helst naturlag eller skyldighet att följa, så vi utgår från att du säger blankt nej till sådana galenskaper. Andra händelser som du givetvis säger nej till är när t ex EU i fråga efter fråga tar över svensk lag och inrättar nya lagar och regler för oss att följa, vilket bara har till syfte att överföra mer makt till EU. Sådana händelser borde vara tillräcklig orsak till att gå ur EU, alltså ett Svexit.

De två senaste och absolut mest oansvariga beslut som tagits i företaget Sverige är NATO-medlemskapet och DCA-avtalet! NATO-anslutningen beskrevs i de flesta partiers valmanifest inför valet 2022, så i det fallet hade vi, din arbetsgivare, full insyn och kunde (borde) ha valt ett nej-parti. Men när det gäller DCA-avtalet så fanns inte ett ord om detta, ingen fick information om en för Sveriges folk så skandalös politisk kupp.

Vi hade i Sverige på 60-talet en person som dömdes för spioneri för Sovjetunionen, i den s k Wennerströmaffären. Hans gärning var att överlämna några papper och filmer till främmande makt, något som knappast gjorde någon större skada för vårt land, även om skandalen fick stora rubriker i media och renderade i livstids fängelse med straffarbete för ”förrädaren”.

Att försvarsministern på eget bevåg (?) nu skrivit under ett avtal som ger främmande krigsmakt (USA) totalt tillträde till vårt territorium och där får lagra vapen (även kärnvapen), ammunition, fordon och soldater som inte behöver följa svenska lagar, måste väl betraktas som ett mycket grovt landsförräderi! För ett sådant utlämnande av Sverige till främmande makt, utfört av en anställd, utan att denne ens informerade sina arbetsgivare, måste vara så till en grad kriminellt att livstids fängelse är det minsta straffet att utdöma!

Vi kan undra, är denna ministerposition en plats som skapar överlöpare med uppgift att förråda landet Sverige? Detta med hänvisning att även föregående försvarsminister vurmade för DCA-avtal med USA?

Vad är det då för främmande krigsmakt som nu med avtalet som grund får ”övertaga” och belägra vår nation militärt? Inte är det en fredssträvande nation, bakgrunden förskräcker, vem kan och vill lämna över sitt eget fosterland till sådana krigshetsare? Här följer en icke fullständig beskrivning av den nation som du vill ska deltaga i, eller övertaga och styra Sveriges militära strategi (om du nu vill det?):

USA är den nation som i huvudsak bestämmer över NATO, är det verkligen dessa båda ”krigshetsare”, USA och NATO, som ska tillåtas ockupera svenskt territorium och som ska forma Sveriges framtida militära säkerhet, utan att svenska folket får medverka i beslutet? Är det demokrati?

Särskilt intressanta i detta sammanhang är USA:s militära ingripanden i andra länder, hur många svenskar har insyn i detta? Hur många politiker i riksdag-regering har denna insyn, har du?

Från 1945 till 2018 gjordes 260 militära ingripanden av USA i andra länder, t ex för att störta för USA misshagliga regeringar och/eller inrätta militära baser. USA har fler än 800 militärbaser utanför sina gränser, spridda runt hela världen. I Tyskland finns 174 av USA:s militärbaser, i England 27, i Italien 50, i Japan 113, i Sydkorea 83, i Rumänien 5, i Bulgarien 4, i Turkiet 17, i Irak 6, bara för att nämna några. I Irans direkta 11 grannländer och 10 närbelägna länder har USA 46 militärbaser. Efter 1945 har USA ockuperat 13 öar och ögrupper och fördrivit över 500 000 öbor, bl a för baser och kärnvapentester.

USA ska nu få ytterligare 17 militära baser på främmande mark, i Sverige! Varför vill du genomföra detta?

Ryssland är i princip inringat av alla dessa amerikanska baser. Hur skulle USA reagera om Ryssland hade 140 militärbaser i Kanada och 100 i Mexico? En högst relevant fråga att ställa sig. Ryssland har bara fyra militärbaser utanför den ryska gränsen. Ja, du läste rätt, fyra stycken.

USA och dess allierade fällde under 2001-2019 325 980 bomber och missiler över främst Irak, Syrien, Afghanistan och Jemen.

USA har ända sedan landet grundandes fört krig och blandat sig i andra länders inre angelägenheter. Sedan andra världskriget har USA varit den dominerande krigsmakten på Jorden, och har genom sin militärapparat och underrättelsetjänst genomfört såväl öppna militära angrepp som hemliga operationer till stöd för statskupper. Islamska Staten, IS, påstås ha skapats och utbildats av USA!

Under kalla kriget var det jakt på kommunister, under början av 2000-talet ”krig mot terrorismen”, och de senare åren har det kallats ”humanitära interventioner”. Syftet har dock aldrig varit frihet eller demokrati för de länder USA har startat krig mot – det har endast varit att undanröja regeringar, presidenter och rörelser som hotat USA:s globala makt, ekonomiskt eller politiskt.

USA har startat krig helt utan stöd från FN och i direkt strid mot internationell lag. USA:s närvaro i Syrien strider till exempel mot internationell lag, medan Rysslands närvaro är helt laglig, något som officiella medier aldrig berättar. USA:s underrättelsetjänst CIA antas ha mördat över sex miljoner människor i ”hemliga operationer” runt vår Jord, sedan andra världskrigets slut. Sedan 1945 har USA bedrivit krig i 37 nationer, 20- 30 miljoner människor har dödats i dessa krig. Det blir över 1 000 människor per dag som dör eller har dött i krig skapat av USA.

Här listar vi några av USA:s militära och politiska interventioner och krig i andra länder sedan andra världskriget.

Afghanistan
Angola
Brasilien
Chile
Colombia
Dominikanska republiken
El Salvador
Filippinerna
Frankrike
Grekland
Grenada
Guatemala
Haiti
Honduras
Indonesien
Irak
Iran
Italien
Jemen
Jugoslavien/Serbien
Kambodja
Kongo (Demokratiska Rep.)
Nord och Sydkorea 
Kuba 
Libyen 
Nicaragua 
Panama
Pakistan 
Somalia 
Sudan 
Syrien 
Ukraina 
Venezuela 
Vietnam

I mars 2011 inledde den USA-ledda krigsalliansen Nato en bombkampanj mot Libyen som stöd till väpnade rebeller (terrorister). Sverige deltog i detta krig, med JAS-plan som hade spaningsuppdrag för NATO, detta utan presentation för – eller medgivande av svenska folket. Se https://www.riksdagen.se/sv/dokument-och-lagar/dokument/proposition/svenskt-deltagande-i-den-internationella-militara_gy03111/

Obs! Listan ovan är inte komplett, utan innehåller ett urval av de tillfällen där det är allmänt erkänt eller bevisat att USA fört krig, intervenerat militärt, stött väpnade grupper eller stött statskupper i andra länder. Mer om USA:s roll som krigshetsare, se https://swebbtv.se/w/95bivLg2tGTDGfcrW7yP6X .

Undertecknande arbetsgivare kräver ditt personliga svar på alla rödmärkta frågor i detta brev, tillsammans med svar på de 21 rödmärkta frågor du fick i ursprungsbrevet! Svaren skickas till kontaktperson nedan.

Blidsberg 2024-04-02 

Med vänlig hälsning

Karl Hellberg
Öjelunda 101
523 77 Blidsberg 
Kontaktperson för gruppen karlhellberg77@gmail.com

Sussie Olofsson 
Vese 203
454 94 Brastad

Rita Ekholm 
Ydregatan 17 C
573 74 Ydre

Gun Pellams 
Kärrvägen 12
792 35 Mora

May Lindgren
Nynäsgatan 19 
511 56 Kinna

Ann Hellberg 
Öjelunda 101
523 77 Blidsberg

Martin Borin 
Myrviksvägen 41 
845 71 Oviken

Pia Hellertz 
Kyrkvärdsvägen 2 A 
702 84 Örebro

Ingmar Andersson 
Rävike 145
523 77 Blidsberg

Öystein Rönne
Sankt Mortens Gade 38
3700 Rönne
DANMARK
(Svensk medborgare)

Marianne Liljeholt 
Björkmansvägen 7
732 91 Arboga

Peter Pellams
Kärrvägen 12
792 35 Mora

Gunnar Söderberg 
Sjöbackestigen 33
613 37 Oxelösund

Samma ämne:

Öppet brev till dig som är politiker i Sveriges regering och riksdag. Del I.
Elsa Widding ställer krigsminister Pål Jonson mot väggen om DCA-avtalet
Öystein Rönne: Detta är mina frågor till de korrupta politikerna i riksdagen

VIKTIGT: Manifestation för fred 14 april 2024 i Stockholm
Svenska militärer och ambassadörer avslöjar sin farliga agenda
Elsa Widding: Sveriges suveränitet är på väg att avskaffas
I händelse av krig kan Sverige bli det första land som angrips med kärnvapen
Viktiga datum i april/maj 2024
STOPPA DCA-AVTALET
Nej till USA-baser i Sverige
Den 7 mars 2024 blev dagen när landsförrädarna gav bort vårt land
Sverigedemokraterna och Tidöregeringen vill minska yttrandefriheten
Landsförrädare i riksdagen säljer ut Sverige
NATOPOLITIKEN ÄR EN GENOMFÖRD STATSKUPP
Sverigedemokraternas förfall i sammanfattning
Livsfarliga politiker i M, SD, KD och L fortsätter sin vansinniga krigspolitik

Kategorier:Tankar om samhället

Märkt som:, ,

Lämna en kommentar