Tankar om samhället

Maktelitens dolda agenda

Makteliten har en agenda. Den är dold för alla utom för dem som kan syna den och sätta samman hur olika myndigheter samverkar för att uppnå vissa politiska resultat. Det är en agenda som en liten klick makthavare genomför utan att konsultera det egna folket eller öppet förklara vad den agendan går ut på.

1975 beslutade alla riksdagspartier att godkänna en proposition om riktlinjer för invandrar- och minoritets­politiken. Den presenterades av Olof Palme och Anna-Greta Lejon och innebar stora fördelar för invandrarkollektivet som skulle särbehandlas positivt. Då inleddes den mångkulturella eran i Sverige, som lika gärna kan kallas för den olyckliga tiden. Medborgarna skulle förses med massiv propaganda om fördelarna med invandring och statens alla organisationer skulle rikta om sin verksamhet för att understödja den politiken. Sverige var på väg att bli totalitärt. Alla myndigheter skulle involveras och svenska folket skulle med hjälp av dem få veta hur nyttig och viktig invandringen var. Ungefär som när de styrande i Sovjetunionen eller Kina förklarade för folket hur viktig socialismen var och hur farliga socialismens kritiker var. Kritikerna fängslades eller avrättades.

Sedan dess har invandringen fortsatt och ökat i omfattning, propagandan för invandring från staten har intensifierats och yttrandefriheten har inskränkts över tid. Människor som inte vill se sitt land invaderas, omvandlas till ett tredje världen-liknande land eller som är allmänt kritiska skulle med statens och myndigheternas hjälp demoniseras, förföljas och framställas som statens fiender. Helst skulle de fråntas sina rättigheter och utsättas för både fysisk och psykisk förföljelse. Det har också skett i samordnade kampanjer som genomförs av media och myndigheter.  Sedan 1975 är förföljelse av svenskar med fel värdegrund sanktionerad av staten.

Maktelitens agenda är delvis öppen, delvis dold. Den öppna agenda innebär att Sverige ska underställa sig diktat från FN, EU, World Economic Forum och en rad andra internationella aktörer. Media och makthavare vill tvinga hela befolkningen att lyda dessa överstatliga maktorganisationer var agenda svenska folket aldrig har godkänt i val eller ens har fått diskutera i öppna debatter. Maktelitens agenda är tvingande. Folket har inga möjligheter att förhindra dessa tvingande beslut eftersom riksdagen är i stort sett enig om det mesta när det gäller inriktningen. Sverigedemokraterna har visat att de också underställt sig den agenda genom sitt beslut den 22 mars om att vilja utvidga EU och sitt beslut om att vilja dra in Sverige i Nato., vilket innebär att vi upplåter vårt territorium åt mångkulturella trupper med en oklar agenda.

Men svenskarna är lite besvärliga. Många opponerar sig på de sociala medier som ännu inte förbjudit all yttrandefrihet. Då tar makteliten till sina mer repressiva metoder och kontaktar de sociala medieföretagen för att stänga ned konton. Redan tidigare har kommentarsfält i dagspressen stängs av för att hindra människor från att framför kritik mot makthavarnas politik. Nya grepp tillkommer ständigt där myndigheter som kontrollerar befolkningen tillåts föreslå nya begränsningar av yttrandefriheten och förnyade kampanjer för att skrämma kritiker av FN:s agenda, vaccinpropaganda, klimathysterin, migrationspolitiken eller globaliseringen av vårt näringsliv. De stora mediakoncernerna inklusive Sveriges Television och TV4 har egna nätverk där de delar underrättelser om vilka som kan vara fiender till statens agenda och sedan sprider de med hjälp av särskilda aktivister (som kallar sig ”journalister”) kampanjer som riktar sig mot vissa åsikter eller personer. De är inte främmande för att använda alla slags kopplingar, lögner och vinklingar för att kunna påverka allmänheten maximalt. Varje stor dagstidning har sin egen aktivist som får underrättelser genom sina nätverk. SVT använder metoder som ytterst få utanför deras underrättelseavdelning känner till. Kanhända vi upplyser om det vid lämpligt tillfälle.

De är ofta utstuderat skickliga på att manipulera stora delar av allmänheten som saknar förmåga att ifrågasätta maktelitens agenda. Sveriges Television har en egen underrättelse- och propagandaavdelning som kontrollerar att alla anställda har ”rätt värdegrund” och alla program som produceras är noga planerade för att undvika frispråkiga människor som motsätter sig statens agenda. Det är därför som SVT aldrig en enda gång har diskuterat konsekvenserna av massinvandringen. Aldrig någonsin har man lyft hur det går med demografin, ekonomin, brottsligheten, tryggheten eller annat nom rör migrationspolitiken. Vid debatterna får ibland något Sverigedemokrat medverka och framföra ganska banal kritik om ”brister med integrationen” eller att ”brottslingar borde utvisas”. Några djupare analyser av hur det påverkar samhället när etniska svenskar trängs undan i sitt eget land eller när invandringskritiker förlorar arbete och status efter kampanjer i media – där SVT bär en stor skuld – förekommer inte.

Varje dag agiterar SVT om hotet från klimatförändringar, men framför bara gravt förenklad eller felaktig propaganda för att tvinga in befolkningen i en mer globaliserad värld. De vill tvinga oss att okritiskt underställa sig en världsordning som ingen får ifrågasätta eller diskuteras konsekvenserna av. När man ser till hur människor röstar och tänker så inser man att i Sverige är makthavarna betydligt med sofistikerade än vad makthavarna i gamla Sovjetunionen eller DDR var. Sveriges Television, med en budget på nio miljarder om året, som skattebetalarna tvingas stå för efter beslut i riksdagen gemensamt av M, KD, L, C, S, MP och V, är en skrämmande partisk och skicklig manipulatör där effekterna syns ganska direkt i samhället. När SVT lyfter fram L och MP  för att rädda dem kvar i riksdagen, så ökar de i opinionsundersökningarna. 

SVT styr alla politiska debatter i TV med ”partiledarutfrågningar” där frågorna ställs av journalister och politiker svarar likt lydiga skolflickor eller -pojkar. När två politiker ställs mot varandra i TV-debatter så väljer TV ämnet och vilka som ska debattera mot varandra. Politikernas lydnad visar att de gärna underställer sig SVT:s agenda och inte vågar ifrågasätta hela systemet. De åtta partierna i riksdagen skiljer sig inte så mycket åt, även om det finns en del som inbillar sig att SD vill svenska folkets väl. Så är inte fallet. När de kom in i riskdagen övergavs många viktiga frågor och de skapade en ny politik som kallas ”öppen svenskhet” och är ett försvar för det mångetniska samhället. Jimmie Åkesson har många gånger sagt att ”det spelar ingen roll varifrån man kommer, bara man arbetar och gör rätt för sig”. Grunden för vad en nation innebär saknas helt i SD:s och Åkessons retorik. Om det var för att underkasta sig trycket från media eller om det var av övertygelse spelar ingen roll. I det ögonblicket visade SD att de inte har något intresse av att värna om det svenska folket. Ännu tydligare blev det när de övergav kravet på utträde ur EU och istället röstade för att EU skulle utvidgas. Deras beslut om att säga ja till Nato bevisade att de inte klarar av göra några konsekvensanalyser värda namnet. Retoriken blev densamma som hos moderaterna eller Kristdemokraterna. SD övergav 200 år av alliansfrihet och gav upp en viktig ingrediens i vår historia. Det största ansvaret för sveket har vindflöjeln Jimmie Åkesson och hans närmaste män, liberalerna Richard Jomshof och Mattias Karlsson.

Det som är intressant i ett större perspektiv med förändringarna i SD är att många väljare kommer från Socialdemokraterna och Moderaterna och har alltså röstat på partier som bär skulden till hur det ser ut landet idag. Nu röstar de på SD och försvarar såväl EU som Nato och inbillar sig att något i Sverige blir bättre av det. Dessa människor är just den lättledda fårskocken som SVT har manipulerat i decennier. Nu när SVT och staten har fått även SD under sina vingar så bevisar det hur effektiv deras utstuderade propaganda är. I decennier har svenska folket varje dag pumpats fulla med lögner och vinklingar. Fakta och analyser har aldrig förekommit när det gäller globaliseringsfrågorna. Det är bara en konstant ström av systematisk och vidrig propaganda som SVT och andra media spottar ur sig.

Deras gemensamma nätverk och deras nära kontakter med myndigheterna är förödande för den svenska nationen som nu står inför det största hotet någonsin, nämligen att andra folk tillåts ta över landet och att det sker med hjälp av makteliten som kontrollerar opinionsbildningen. Ministrarna i regeringen är visserligen onda, men samtidigt otroligt korkade. Morgan Johansson, Anders Ygeman, Annika Strandhäll och resten av gänget som förstör landet skyddas av media, medan de som kritiserar dem ska tystas, förtalas eller kanske åtalas. Den dolda agendan handlar om hur maktelitens nätverk samarbetar mot den politiska oppositionen och vilka metoder de använder. De arbetar för fortsatt massinvandring medan svenska folket rånas på sina skattepengar och enskilda svenskar drabbas svårt av överfall, rån, inbrott, våldsbrott, våldtäkter, mord, demografiska förändringar och mycket annat bekymrar dem inte. Det viktiga är att använda alla slags tvingande metoder så att Sverige förvandlas till ett mångkulturellt helvete – eller ett ”blandland” som Socialdemokraterna kallar Sverige – oavsett hur mycket lidande det orsakar.

Vi lever i mångkulturella era, som är en olycklig tid. Men de som förstörde landet ska en dag ställas inför riksrätt och Sverige ska bli det goda land som det hade varit idag om inte mångkulturen och andra globala agendor hade tvingats på oss.

De som röstar på något riksdagsparti i årets val – när det finns bättre alternativ – visar bara att de är offer för maktelitens propaganda. De som är vuxna idag blir kanske den sista generation som minns ett etniskt homogent land, som visserligen inte var perfekt men i jämförelse med vad vi får nu var det rena paradiset. Det går att få tillbaka det som förlorats om tillräckligt många kan befria sig från maktelitens propaganda och börja tänka självständigt.

Samma ämne:

Anders Ygeman ljuger mest?
Regeringen vill skynda på folkblandningen
Polisen som vill rädda Sverige – gick med i AfS
Öppen svenskhet är nationellt självmord
Folkutbytet fortsätter, åtgärder saknas
Sverige blir alltmer totalitärt
Det råder inbördeskrig i Sverige
Sverigedemokraterna har förlorat sin själ
Socialdemokrater vill förbjuda kritik mot sin politik
Här är politikerna i riksdagen som vill utvidga EU
Etniska svenskar är snart i minoritet i sitt eget land
”Sverige kommer att bli ett muslimskt kalifat”
Regeringen i ny attack mot sociala medier: ”En kloak för högerextremism”
Så koloniseras Sverige
Ulf Sandmark: Är Natopartierna från vettet?

Alternativ för Sveriges hemsida
Alternativ för Sverige på Youtube
Alternativ för Sverige på Facebook
Alternativ för Sverige på Instagram
Gustav Kasselstrand på Youtube

1 svar »

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s