Textarkivet

Massinvandring till döds

Massinvandringen som inleddes på 1970-talet för att Sverige skulle bli mångkulturellt ligger nu på sådana nivåer att vi riskerar att dö som svensk nation. Vi ändrar på demografin, på etniciteten och på möjligheten att överleva som folk när vi bedriver en massinvandring som ser ut att kunna pågå tills ingenting finns kvar av det som tidigare förknippats med Sverige.

Område efter område blir ”utanförskapsområden” som ingen vettig människa vill bo i, men som politikerna skapat för att de antingen är genomkorkade och inbillar sig att det gagnar landet eller för att de är onda och vill förstöra landet. Eller finns det några andra skäl?

Under 2020 delades 88 814 uppehållstillstånd ut vilket är 88 814 för många. Dessutom beviljades  81 377 svenska medborgarskap till personer från jordens alla hörn, vilket är en orimligt hög siffra. Politikernas massinvandringspolitik är en hänsynslös politik som vittnar om ett mycket stort förakt mot svenska folket som inte tillåts vara med och bestämma eller utforma politiken. Makthavarna bestämmer över huvudet på folket och de bestämmer att Sverige ska förvandlas från en trygg nation till ett mångkriminellt inferno. Och den som ifrågasätter det behandlas som paria.

Grafik från Nya Tider, vecka 05, 2021.

Av de som fick uppehållstillstånd 2020 kom:

3 658 från Kina
4 693 från Thailand
3 931 från Eritrea
7 384 från Syrien
9 489 från Indien
3 889 från Pakistan
3 447 från Irak

25 649 av de beviljade medborgarskapen gick till syrier, 4 171 till afghaner, 38 41 till irakier, 3 706 till statslösa, 2 927 till somalier och 2 688 till eritreaner. Så här pågår det år efter år och kommer att pågå till svenskarna bara är en liten folkspillra i sit eget land.

Det krävs ingenting för att bli svensk medborgare. Man behöver inte kunna språket och man behöver inte kunna något om landet man flyttat till.

År 1988 hölls en lokal folkomröstning i Sjöbo om flyktingmottagande till kommunen. Trots att media med Sveriges Television i spetsen försökte smutskasta motståndarna till flyktingmottagande segrade de i valet med stor marginal. Sedan dess har inte en enda lokal folkomröstning hållit i frågan. Istället har makteliten medvetet ökat propagandan för att Sverige ska fortsätta eller öka invandringen och resultat ser vi idag.

Sverige är ett av de mest extrema länderna inte bara i Europa utan i världen när det gäller massinvandring som självmordspolitik. Det är alldeles uppenbart att det finns onda krafter som vill förstöra Sverige genom att slå sönder tryggheten, etniciteten, kulturen, ekonomin och framtidstron.

Källa: Nya Tider
Prenumerera på Nya Tider

Samma ämne:

Så tystar makteliten obekväma röster i Sverige

Märta Stenevi (Miljöpartiet) ger ett mycket förvirrat intryck

Ylva Johansson (S) vill ha MER invandring

Socialdemokraternas Sverige – våld, överfall och rån varje dag

Politikernas drömsamhälle: Rinkeby

Sverige har tagit emot över 3 miljoner migranter sedan 1970

Ungerns familjepolitik ger fler ungerska barn

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s