Tankar om samhället

Hyckleriet efter Lars Vilks död

”Mina tankar om Lars Vilks tragiska död, och om de hycklare i det svenska etablissemanget som nu låtsas att de alltid har försvarat honom. Sanningen är istället att de alltid har föraktat honom och förlöjligat honom. Det beror på att han orsakat stora problem för etablissemanget: han har visat på den avgrundsdjupa skillnad som finns mellan islam och yttrandefrihet. Han blottlade de spänningar och konflikter som mångkulturens förespråkare inte vill prata om. De som nu hyllar Lars Vilks, hyllade honom aldrig när han levde.

Några exempel: – Leif GW Persson skriver att Lars Vilks insatser för yttrandefriheten är obetydlig och uppmanar honom att besöka invandrarghetton så att han kan ”fraktas därifrån på bår”.
https://www.expressen.se/kronikorer/l…

– PK-drottningen Ann Heberlein anser inte att Lars Vilks bör nyttja sin yttrandefrihet. ”Lars Vilks är inte en mysig konstnär. Han umgås i fascistiska kretsar och hetsar mot muslimer. Det har jag liten tolerans mot. Det faktum att vi får säga vad vi vill innebär inte att vi bör säga allt vi kan” https://www.svt.se/opinion/hantera-yt… (Hon får svar på tal av Lars Vilks här: https://www.svt.se/opinion/heberlein-…)

Elisabet Höglund anser att Lars Vilks missbrukar yttrandefriheten: https://www.aftonbladet.se/nyheter/ko…

Täppas Fogelberg: Jag har tröttnat på att betala för Lars Vilks polisskydd https://www.svt.se/opinion/jag-har-tr…

Dessutom är det värt att komma ihåg att rondellhunden som Vilks ställde ut, endast publicerades av Nerikes Allehanda 2007 medan övriga medier vägrade att göra det. De valde alltså islam framför yttrandefrihet, när det verkligen gällde. Samma vidriga medier som nu talar om hur viktig yttrandefriheten är… Var fanns de när Lars Vilks behövde deras stöd? Sannolikt kommer dessa medier inte att hedra Lars Vilks genom att publicera rondellhunden nu efter hans död. Sveriges underkastelse mot islam är helt enkelt för stor, den stora gruppen av muslimer i landet tillåts bestämma vad medier publicerar och vad de inte publicerar. Ni kommer i media inte att få läsa en rad om det stora antal muslimer som nu firar Lars Vilks död. I alternativmedia kan ni dock läsa om det: https://samnytt.se/muslimer-i-sverige…

När Alternativ för Sverige får bestämma, kommer dessa att få medborgarskapet upprivet och sättas på ett flygplan hem.

Det fanns många som på riktigt försvarade Vilks och bjöd in honom att tala, men det är INTE de som nu tillåts stå i tv eller de som skriver ledartexter över hur viktig han var.”

Samma ämne:

Lars Vilks död i bilolycka

En av de sista intervjuerna med Lars Vilks

Socialdemokraterna låter islam ta över landet

Skattefinansierad arabsajt fylldes med hat mot Vilks

1 svar »

  1. Svenskarna ger bort sitt land till muslimer.
    Att ge bort sitt land bara så där.
    Hur sjukt är inte det.
    Går ej få tillbaka erat land sedan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s