Textarkivet

Är Sverige ett ockuperat land?

”Jag funderar kring det och tänker att det är väl egentligen frågan om att man invaderar ett land, ett territorium med hjälp av främmande befolkning och man ockuperar strategiska platser och man destruerar, bombar, bränner, skjuter folk, våldtar kvinnorna, det brukar ju vara systematiskt under olika krigsformer och sedan plundrar man landet på dess tillgångar, bankomaterna och sedan så infiltrerar man organisationer och maktstrukturer. Och då tänker jag mig att den som underlättar det här i ett land, alltså för att hindra det här så brukar man ju då mobilisera ett försvar, och den som då hindrar detta eller som underlättar…som hindrar försvaret och underlättar invasionen, de är väl ungefär som Vichy-regimen i Frankrike under andra världskriget och ska behandlas därefter.

Man invaderar för att främmande människor kommer in över gränsen och de ockuperar Rosengård, Husby, Bergsjön etc och sedan destruerar de genom att bomba, man bränner bilar, man skjuter, man våldtar de unga kvinnorna och man plundrar landet på dess tillgångar genom att söka bidrag och socialtjänsten släpper efter. Och man infiltrerar organisationer som till exempel muslimska brödraskapet som lierar sig med socialdemokratiska partiet och då har man egentligen här en arbetsplan för ett krig.”

Göran ringde in till Swebbtv och framförde åsikten att Sverige är ockuperat och att de styrande lägger grunden för framtida krig i landet, kanske ett inbördeskrig eller något annat.

Det går med fog säga att Sverige är ockuperat för att de styrande politikerna ger bort vårt land över huvudet på svenska folket och att myndighetssverige sedan agerar till stöd för en politik som diskriminerar svenskar i sitt eget land och prioriterar utländska intressen på vårt territorium. Utländska personer och företag tillåts köpa mark och fastigheter i vårt land och ingen vet längre hur stor del av landets tillgångar som befinner sig i utländska händer.

Det är fritt fram för utlänningar att i stora skaror söka sig till vårt land och sedan få förmåner som företräde till bostäder, särskild hjälp på arbetsmarknaden med arbeten som finansieras med skattemedel.  Fler och fler enklaver i landet domineras av utlänningar som bosätter sig  i betonggetton som uppfördes under miljonprogrammets tid eller som uppförs idag i nya versioner i förtätade bostadsområden som även de kommer att domineras av utlänningar inom en snar framtid.

Sverige urbaniseras snabbare än något annat land i Europa. Medan landsbygden fortsätter att avfolkas för att makteliten vill göra storstäderna till megastäder förekommer inga offentliga debatter om det varken i public service eller i de dominerande medierna, som alltid går maktens ärenden och bidrar till att slå sönder det gamla trygga svenska tillitssamhället. Sverige ska globaliseras till varje pris.

Den enorma och grova brottsligheten som ingen gör något åt och som har ökat år från år fortsätter att öka för att politikerna fortsätter med massinvandring och inte ens utvisar grova brottslingar som härjar i landet.

Några exempel av många grova brott de senaste åren är dubbelmordet på Ikea i Västerås, mordet på Kjäll Gustafsson, mordet på Wilma Andersson, mordet på Tommie Lindh, tortyrmisshandeln i Solna och hundratals andra grova brott som begåtts av människor som inte hör hemma i landet men har fått komma hit för att vissa politiker och andra makthavare vill slå sönder vårt land inifrån.

De representerar en grovt kriminell livsstil
som inte hör hemma i Sverige, men likväl tillåts de bo här.

Bevisen för att Sverige är ockuperat hopar sig. När Sverige öppnade gränserna för extra storskalig asylmottagning från Mellanöstern och Afrika år 2015 och kraftigt förvärrade ett redan stort problem arbetade samtliga myndigheter i landet för att så många som möjligt skulle få komma hit och stanna kvar här och sedan leva här resten av sina liv. ”Vårt Europa bygger inga murar” sade Stefan Löfven och året efter infördes en lag, Bosättningslagen, som tvingar alla kommuner att ta emot ”nyanlända”. Alla partier i riksdagen utom SD röstade ja till den lagen. De fick gräddfil till bidrag, bostäder och arbete och de som kritiserade det som mest liknade en nykolonisering av landet tystades effektivt ned av media som lanserade olika kampanjer till stöd för omfattande invandring. Då hade redan Fredrik Reinfeldts regering (2006-2014) sett till att underlätta för arbetskraftsinvandring så att vem som helst skulle kunna komma hit för att arbeta. Det förutom att Reinfeldt & Co släppte in omkring 900 000 migranter under sina åtta år vid makten, något som har skadat vårt land mycket.

Idag hittas folk skadade eller döda var och varannan dag som en följd av att Sverige globaliserats och blivit allt mer likt de farligaste platserna i världen. Svenskar rånas varje dag på klockor, skor, jackor, mobiler, plånböcker och ingenting görs för att på allvar komma åt dessa brott. I villaförorter blir folk rånade på sina bilar eller på rattar och andra tillbehör. De finns ligor som specialiserar sig på vissa bilmärken som BMW, Mercedes, Audi och Porsche. De finns ligor som specialiserar sig på att stjäla båtar och båtmotorer och ingenting görs för att stävja sådana brott

Det finns ligor som reser runt i landet och gör inbrott villor och lägenheter, misshandlar åldringar, besöker avlägsna gårdar och stjäl allt som de kommer åt.

Allt medan politikerna låtsas sätta in kraftåtgärder och låtsas låta upprörda över bomber som smäller, bilar som brinner och skottlossning som kan vara allt från riktade mord till allvarligt menade hot.

Med massinvandringen fortsätter, utländska brottslingar får stanna och vem som helst kan få asyl av vilken orsak som helst. Allt för att så många som möjligt ska få komma hit och för att landet ska förstöras så fort som möjligt så att skadorna knappt kan repareras på mindre än hundra år.

Alla partier i riksdagen utom SD röstade 2018 för att det gravt partiska public service skulle finansieras med en tvångsskatt som alla medborgare måste betala. Det betyder att svenska folket drabbas både av kostnader för att finansiera vinklade nyheter och information samtidigt som de tvingas betala för eländet vare sig de har en TV eller inte.

Det är klart att Sverige är ockuperat och att socialdemokraterna är en del av ockupationsmakten. De kontrollerar alla myndigheter och har en tydlig politisk agenda för att gå FN:s, EU:s och globalisternas ärenden utan hänsyn till hur det drabbar landet och svenska folket. Den fortsatta ockupationen möjliggörs genom att nya väljare importeras och genom att public service röjer väg för ett än mer globaliserat Sverige – ett förstört land. Samtidigt blir nästan all samhällsinformation och även kommersiell reklam för stora handelskedjor och andra företag alltmer mångetnisk som ett led i att marknadsföra Sverige som ett globaliserat land. 

Det är en tragedi som utspelar sig framför våra ögon. Man skulle kunna tycka att försvaret borde ingripa mot en invasionsliknande massinvandring, men det lilla som finns kvar av försvarsmakten är också djupt involverad i förstörelsen av landet vilket visade sig under migrantkrisen 2015 när försvaret bjöd in alla som knackade på vår dörr oavsett vilka skäl de framförde för att få stanna i vårt land och oavsett hur mycket det skulle skada landet. De sista resterna som finns av ”försvaret” används alltså för att motarbeta svenskarna i sitt eget land och hjälpa politikerna att låta  människor från främmande kulturer likt en tsunami översvämma och kolonisera landet.

Alla beredskapslager som skulle ha behövs inför en pandemi som många förstod skulle kunna komma förr eller senare avvecklades eller skänktes bort till andra länder som bättre förstod nyttan med sådana lager. Vi kunde inte ens skydda våra åldringar på äldreboenden när corondaepidemin slog till utan stod mer handfallna än de flesta andra länder. Med de högsta dödstalen i Norden och åldringar som inte ens fick syrgas när de hade svårt att andas och istället fick palliativ vård och i många fall en plågsam död vill ingen ta ansvar för bristerna i vården. Nu när andra vågen sveper in över landet och dödstalen återigen blir höga dessutom med höga smittotal råder mest förvirring inom de myndigheter som ska skydda befolkningen. När ansvar en dag bör utkrävas kommer politiker och myndigheter att skylla på varandra. Det gäller på många områden, inte bara när det gäller bristerna i vården.

Ja Sverige är ockuperat av en nästan osynlig inre fiende som opererar bakom kulisserna i det tysta för att allmänheten inte ska förstå vad som händer. De som förstör landet gör det medvetet.

Om det inte är en ockupation, vad är det då? Är det svenska väljares högsta önskan att få se det egna landet förfalla och låta sig koloniseras av andra folk? Nej det kan knappast vara svenska folkets högsta önskan, det är bara makteliten och deras hjärntvättade undersåtar som bär på en sådan önskan.

Samma ämne:

Sveriges Radios vd hyllar public service
Lägg ner Sveriges Television
Gunnar Sandelin om tillståndet i Sverige
Svenska folket i demografisk utförsbacke
Sverige har tagit emot över 3 miljoner migranter sedan 1970
Politikernas drömsamhälle: Rinkeby
Så här fungerar den socialdemokratiska korruptionen i Sverige
Peter Springare, polis. Om ett stressat våldsmonopol

2 svar »

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s