Textarkivet

Vd för Sveriges Radio försvarar politisk hjärntvätt

Det är ingen nyhet att SVT/SR i minst 40 år har försökt uppfostra  svenska folket och ge allmänheten en enhetlig bild av verkligheten. SVT/SR:s uppgift är att påtvinga medborgarna åsikter som det politiskt korrekta etablissemanget ser som viktiga att försvara.

Därför har SVT/SR alltid rekryterat journalister från dagspressen som står för den agenda som statsmakten vill göra till en obligatorisk sanning. Det är viktigt att de som arbetar på SVT/SR har en politisk uppfattning som ligger nära Socialdemokraterna, Vänsterpartiet och Miljöpartiet. Undersökningar har bekräftat att den politiska vänsterdominansen bland anställda journalister är total.

För att lättare kunna indoktrinera en hel befolkning har SVT/SR förutom sina journalister som vinklar och tillrättalägger allt också ett stall av kändisar som uteslutande försvarar den rådande maktordningen i landet. För att bli regelbundet inbjuden underhållare måste man idag försvara mångkulturen och alla dess avarter och man ska helst ogilla invandringskritiker och samtidigt uttrycka lite hat mot Sverigedemokraterna. När man väl gjort det har man kvalificerat sig till en rad förmånliga och ofta välbetalda uppdrag inom public service. Skulle någon journalist däremot framföra minsta kritik mot det mångkulturella projektet, vilket knappast kan hända eftersom personkontrollen redan från början är så hård, så skulle personen sparkas med omedelbar verkan. Två av flera personer som sparkats på grund av politiskt inkorrekta uttalanden är Alexander Bard som sparkades från programmet ”Idol” på TV4 och relationscoachen Lennart Matikainen som sparkades från samma kanal. På TV4 gäller liksom på SVT att man gärna får – och helst bör – kritisera invandringskritiker men om man ens andas minsta kritik mot någon del av det mångkulturella projektet så åker man ut direkt.

Sverige är inte bättre än Nordkorea när det kommer till hur media styrs och försöker kontrollera opinionsbildningen i landet.

När medborgarjournalisterna inom Granskning Sverige ringde till journalister i allmänhet och till journalister på TV i synnerhet så avslöjades det tydligt hur oroliga dessa journalister blev för att bli granskade. Det räckte med att Granskning Sverige försökte ställa frågor till journalisterna för att de skulle lägga ned stora resurser på att försöka få fram identiteten på medborgarjournalisterna. Att ställa obekväma frågor till journalister är enligt journalisterna själva att jämföra med grov brottslighet. Ingen ska ostraffat få kritisera journalistkåren eller den agenda som de arbetar för.

Granskning Sverige avslöjade lögner och lögnare inom politik och media vilket inte kunde accepteras. Med gemensamma krafter lyckades etablissemanget se till att videor som Granskning Sverige gjort raderades från Youtube och att en av medborgarjournalisterna bakom Granskning Sverige hängdes ut som om han vore en efterlyst mördare. Hans enda ”brott” var att han ställt frågor till journalister och politiker. Granskning Sverige borde om Sverige hade varit en rättsstat ha fått Stora Journalistpriset för sina reportage och försök att ställa makthavare till svars för lögner och politiskt fulspel.

I dagarna gick Sveriges Radios vd Cilla Benkö programdirektören Björn Löfdahl ut och hyllade public service som en garant för att de ger allmänheten en ensidig och tillrättalagd bild av verkligheten. Man fick läsa mellan raderna för att förstå vad de menade.

I en text som lika gärna hade kunnat läsa i Nordkorea skriver de i Expressen:

”Visst kan det finnas plats för medier med tydliga politiska inriktningar även när det gäller nyhetsrapporteringen, men en sådan framväxt får inte ske på bekostnad av en stark opartisk nyhetsförmedling. Få önskar sig nog en rapportering inför kommande val i Sverige liknande den vi nu har sett i USA. Tvärtom mår det demokratiska samhället bäst av en gemensam verklighet, med gemensamma nyhetsförmedlare, där vi kan ta del av andras åsikter – även om vi inte håller med.”

Sverige mår alltså bäst av en ensidig bild av allt. Det är därför SVT/SR systematiskt propagerar för mångkultur och redan som barn i Sverige ska man pådyvlas uppfattningen att ett mångetniskt Sverige är normaltillståndet och att den som ifrågasätter det är suspekt på något sätt, när det är precis tvärtom.

Svenska folket har påtvingats demografiska förändringar som inte får ifrågasättas någonstans inom SVT/SR. Public service hjälper politiker som vill radera ut den svenska identiteten, de hjälper politiker som vill göra Sverige mindre självständigt, de hjälper politiker som vill att Sverige ska underkasta sig överstatliga organisationer och en global agenda som förstör landet. Public service hjälper de krafter som i praktiken vill globalisera landet och även befolkningen så att svenskar inte längre har rätt till det egna landet. Public Service vill också motarbeta den politiska opposition som vill uttrycka kritik mot den maktelit som slår sönder tillitssamhället och gör Sverige till ett farligt land att leva i.

Det är ganska lätt att se hur SVT undviker att kritisera brottsutvecklingen, urbaniseringen, mångkulturen och de demografiska förändringarna. SVT skyddar i stället politiker som gör Sverige till ett mera kaotiskt land. Det är bara en av orsakerna till att SVT bör läggas ned och startas om som en liten slimmad organisation med en helt ny anda där agendajournalisterna inte har någon plats.

Samma ämne:

Sveriges Radios vd hyllar public service

Lägg ner Sveriges Television

Gunnar Sandelin om tillståndet i Sverige

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s