Olika ämnen

Vill politiker och myndigheter smitta hela befolkningen med Corona?

Medan andra länder stänger sina gränser, stänger restauranger, skolor, museer och vidtar andra drastiska åtgärder för att skydda sina befolkningar väljer svenska makthavare att inte vidta några särskilt drastiska åtgärder alls. Gränserna hålls öppna, inga inresande sätts i karantän och migrationen till Sverige fortsätter som vanligt. Österrike gick idag ut och förbjöd folksamlingar över fem personer. Skidorter i Europa har stängt ned. Flera länder har stängt gränserna helt och hållet. Tyskland gjorde det idag. 

Nu visar det sig att Sverige helt saknar beredskap och materiel för att kunna stoppa Coronaviruset. Då väljer politiker och myndigheter att låta smittan få spridas fritt i samhället istället. För svenska politiker, vissa journalister och myndigheter är det viktigare att gränserna står öppna än att skona våra invånare från en smitta vars konsekvenser vi inte vet något om.

Annika Linde som var statsepidemiolog mellan 2005 och 2013 anser att det skulle kunna vara bra att Coronasmittan sprids i hela samhället istället för att den stoppas, eller stoppades redan från början. Hon skrev på sin facebooksida att ”det inte vore så dumt med lite långsam spridning bland skolbarn och deras föräldrar för att successivt bygga upp en flockimmunitet”. Ofattbart korkat och nästan kriminellt ansvarslöst.

Anser Annika Linde att det är bra om svenskar smittas, blir svårt sjuka och dör av smittan bara för att hon och myndigheterna inte hade förmåga eller vilja att stänga gränsen i tid och hindra smittans spridning från Kina, Iran och Italien, varifrån den först kom till Sverige för att sedan spridas vidare här?

Statsepidemiolog Anders Tegnell anser att tanken med att bygga upp en ”flockimmunitet” kan vara delvis rätt. Detta trots att ingen vet vilka konsekvenserna för befolkningen kan bli. Ingen vet om immunitet skapas, ingen vet hur det blir när smittan återkommer i höst och kanske nästa år och året därefter. Kommer den att mutera och slå hårdare nästa gång? Ingen vet.

Myndigheterna och ansvariga politiker ger sig på ett fullskaligt och livsfarligt experiment med våra liv när de låter smittan spridas fritt i samhället. Det påminner om hur man lät mångkulturen ta över vårt land utan att begripa konsekvenserna av det och nu sitter vi där med gigantiska ekonomiska, sociala och andra problem som drabbar svenska folket hårt. Nu har det kommit en rapport om att män som får Coronavirus kan bli sterila. Eftersom smittan är ny och konsekvenserna är okända måste de politiker och myndighetspersoner som utsätter oss för farorna en dag ställas till svars för sina handlingar – eller brist på handlingar. Coronaviruset trivs bättre i vårt kalla klimat och kan spridas lättare än i varma länder. Bara det borde ha fått myndigheter att agera extra snabbt. 

Sedan är det dags att avbryta alla andra experiment med överstatliga organisationer som tvingar nationer att öppna sina gränser för invasionsliknande invandringsvågor och andra faror. Smittspridningen visar att nationalstater bästa kan hanteras sin problem själva under förutsättning att de har en beredskap. Av hänsyn till bisarra principer och globalistiska ideologier försöker en del hävda att gränserna ska står öppna trots smitta och reagerar därför alldeles för sent med åtgärder.

Den franske presidenten Macron sade för några dagar sedan att ”det är ett dåligt och förhastat beslut att stänga landsgränser på grund av corona.” Det var väl ungefär så svenska makthavare tänkte när de lät gränserna stå öppna för folk som kom från riskzoner i Kina, Iran och Italien. Alla borde ha satts i karantän direkt, men brist på fattningsförmåga och mod, och överdriven respekt för EU och gränslöshet gjorde att varje form av stark beslutsamhet för att skydda folket var helt frånvarande.  I andra länder gav man bland tusan i vad EU skulle tycka och stängde resolut gränser och vidtog de åtgärder som bara fria nationalstater kan göra.

Efter Corona är det dags för de europeiska folken och andra folk att återta kontrollen över sina nationer och bedriva en ansvarsfull politik där man förbereder sig för allehanda framtida problem så gott det går och undviker att vara beroende av överstatliga organisationer som ändå inte fungerar.

Nu när vi är på väg mitt in i en allvarlig kris beslutar sig regeringen för att skicka omkring 250 soldater och annan personal till Mali i Afrika på olika uppdrag till en kostnad av kanske 200 miljoner kronor. Både personalen och pengarna skulle behövas här hemma nu.

Det kommer nya virus även i framtiden och då måste vi vara väl rustade och kunna agera snabbt och resolut. Nationer ska kunna hjälpa varandra och bedriva handel, men sätta stopp för folkvandringar som söndrar och splittrar och vara på tårna när det gäller risker för pandemier.

Det finns en sak man kan säga om svenska myndigheter och ledande politiker idag. Jävla idioter!

Samma ämne:

Japansk kvinna friskförklarades från corona – smittades igen

PATRIK ENGELLAU: Lite om coronaviruset

CORONA-PANDEMIN:Vad säger krisreaktionerna om den svenska kulturen? (Video)

Corona avslöjar det svenska luftslottet (Video)

Anders Tegnell är en STOR fara för Sverige. Varför får han inte sparken?

Anders Tegnell tycker Corona är “jätteskojigt”

Tegnells vänsterkänga mot Spotify: ”Inte jämlikt” jobba hemifrån

Statsepidemiolog vill inte hindra coronaspridning på grund av ”ojämlikhet”

Sverige fortsätter att ta emot asylmigranter – trots coronaalarmet

Oden den suveräne kungen (Läsvärt från Brons och blod)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s