Textarkivet

Ren ondska bakom avstängningen av Swebbtv på Youtube

När Youtube stängde av Swebbtv från Youtube var det bara ett led i en kampanj från en ond maktelit som vill hindra vissa åsikter från att spridas i samhället.

Hotet mot yttrandefriheten kommer från det politiska etablissemanget, från regeringen, från myndigheterna, från media och från vissa stora internationella techbolag. De samarbetar både direkt och indirekt för att stoppa kritik mot globalisering och åsikter som kan hota den rådande maktordningen.

Youtube stängde plötsligt ned den populära kanalen Swebbtv med omkring 65 000 prenumeranter och fler än 600 filmer upplagda på kanalen där man diskuterade eller kritiserade rådande konsensus i många ämnen. 

Mikael Willgert, Swebbtv

Helt utan förberedande information raderades innehållet på Swebbtv och åtgärden borde betraktas som rent kriminell. Det som raderades var saklig kritik mot påstådda eller verkliga klimatförändringar, mot vindkraftens skadliga effekter på miljön och djurlivet, invandringspolitikens skadliga påverkan på samhället och en rad andra ämnen där enskilda debattörer tilläts framföra sina åsikter helt fritt utan samma slags censur som förekommer i Sveriges Television, Sveriges Radio och i den dagspress som kontrolleras av några få familjer.

Att det är ren ondska bakom avstängningen av Swebbtv och att den ondskan genomsyrar den maktelit som kontrollerar opinionsbildningen är lätt att påvisa. Varken public service eller dagspress har fördömt det faktum att en stor och viktig opinionsbildare har stängts ned och vad än värre är att de inte ens har kommenterat vad som har hänt. Det är en form av censur som enbart kan förekomma i diktaturer där en styrande elit har total kontroll över alla segment i samhället.

Stefan Löfven är tyst. Annie Lööf är tyst. Ulf Kristersson är tyst. Ebba Busch är tyst. Inrikesminister Mikael Damberg är tyst. Justitieminister Morgan Johansson är tyst. Det är tyst överallt. Mest tysta är de som är medskydliga. Hade någon oppositionell kanal stängts ned i Ungern hade det blivit ett väldigt liv bland vissa ministrar i Sverige. Bara från SD har det hörts någon röst som är kritisk mot att Swebbtv fick sin kanal helt raderad dagen före julafton.

De som tiger om avstängningen av Swebbtv är glada och nöjda över att en röst som kritiserar makteliten är tystad på Youtube och förpassad till en egen bakgård där de inte når ut till lika många. Glädjen över att Swebbtv har stängts ned är uppenbarligen stor i gammelmedia och bland alla som länge önskat få tyst på den politiska oppositionen. Gammelmedia brukar ofta bedriva hetskampanjer mot sådana som Swebbtv och nu skålar och jublar man säkert på redaktionerna. De har uppnått precis det som de länge önskat.

Att gammelmedia gillar eller ser mellan fingrarna på hur censuren slår till och därmed påverkar all opinionsbildning i landet på ett negativt sätt är skrämmande men också talande. De är nämligen medskyldiga. Om de inte hade varit medskyldiga så hade de satt igång ett drev mot de aktörer som stryper yttrandefriheten och undersökt vilka ministrar som ligger bakom påtryckningarna för att den politiska oppositionen ska förhindras att yttra sig på samma villkor som andra.

Vad vi ser nu är hur en ondskefull maktelit agerar när den vill kunna fortsätta förstöra vårt land utan att bli utsatt för kritik.

Swebbtv finns numera här.

Några som har kommenterat avstängningen:

Palaestra media
Katerina magasin. Censuren i Sverige tilltar
Katerina magasin: Googlechefen Anna Wikland raderade Swebbtv
Lennart Matikainen: När censuren slog till mot Swebbtv dagen innan jul!
Fria Tider: Youtube tar bort alla filmer från Swebb-TV
Samnytt: Swebb-TV:s samtliga videor på Youtube borttagna
Hur mycket censur ska man tåla?

Kategorier:Textarkivet

Märkt som:, , ,

1 svar »

  1. RIKA ELIT I EUROPAS LÄNDER FÖRENEN EDER
    Först tecken på en begynnande diktatur är när folket inte får uttrycka sina åsikter och säga sin sannings mening. Vi går nu in i mörkt tid. Den besuttna eliten i Europa förenar sig nu i en gemensam diktatur mot det vanliga folket. Folket kommer att betala med sina uppoffringar, skatter och avgifter till EU. EU är ett verktyg för EU-Tyskland, för att få kontroll över folken i Europa. Redan när Tyskland intog Frankrike, under kriget, gick många av Frankrikes överklass över till Nazisterna. Det är Tyskland och Frankrike som har fördelen med att indoktrinera de övriga länderna. De använder bara en film kuliss för att alla länderna ska vara med och delta i den imaginärt demokratin. Den överhöghet i Europa har inget emot detta. När dem nu blir betalda arvoden och makt privilegier. Vi går emot en diktatur, för att dem med mest makt och tillgångar, ska blir än mera rika. Det kommer att bli en enorm misär för det vanliga folket. Vem annars får betala? Det kommer inte att dröja så många år, tills vi har ”Den nya sköna värld”. Själv är man utan egna barn, men hinner se den moderna diktaturen, med den effektivaste moderna tekniken missbrukas. Lyckan är att som person, att inte har så många år kvar, innan man sluter sina ögon för en sista gång.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s