Tankar om samhället

Natoflyg bombövar i Sverige

Fra Tider skriver:

Amerikanska bombplan av typen B-52 Stratofortress släppte idag skarpa bomber i Norrbotten under en övning med Försvarsmakten.

Det är första gången sedan Försvarsmakten började öva med amerikanska Bomber Task Force som skarp ammunition använts.

– Övningar som den här innehåller flera moment: från samordning, samband och eskort i svenskt luftrum fram till dess att verkanseld kan avges mot fientliga mål i Sverige. Övningen blir ett kvitto på att hela kedjan fungerar, säger flygvapenchefen Carl-Johan Edström i ett pressmeddelande.

Under övningen koordinerades insatser mellan det amerikanska flyget och svenska markförband vid Vidsel skjutfält i Norrbotten. Tre bomber av typen GBU 31 fälldes från de amerikanska planen och träffade mål som identifierats av det svenska förbandet på marken.

Läs hela artikeln här.

Samtliga riksdagspartier står bakom att Sverige blir medlem i Nato. Socialdemokraterna och Sverigedemokraterna var tidigare motståndare till medlemskap. Men efter lobbyverksamhet från vapenindustrin och påverkan från globalister har de ändrat sig. Idag säger partierna ja till Nato och välkomnar mångkulturella Natotrupper, fartyg och bombplan i vårt land. Alternativ för Sverige säger tydligt nej till Nato.

Samma ämne:

Ulf Sandmark: Är Natopartierna från vettet?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s