Tankar om samhället

Skräckscenariot: Maktelitens krig mot folket

I en tid där diplomati och fred borde vara ledstjärnor, målas en mörk bild upp av makteliten och politikernas beslut att dra oss in i krig. Ett krig där lojaliteten till USA, Nato och EU står högre än mänskligt liv och nationell säkerhet. Detta skräckscenario belyser de dolda agendor som driver våra ledare, där Ukrainas tillgångar blir det eftertraktade bytet och människoliv bara är kollateral skada.

Propagandans mäktiga vapen

Krigspropagandan, skickligt maskerad som rättfärdigande och globalt ansvar, pumpar ut budskap som ska forma opinionen och rättfärdiga aggressionen. Narrativet om frihet och demokrati används som täckmantel för ekonomiska och geopolitiska intressen. Ukraina, med sina rika naturresurser och strategiska läge, blir måltavla för en erövring som drivs av globalisternas girighet och maktlystnad.

Offrade människoliv

I detta dystopiska scenario offras oskyldiga liv på båda sidor av konflikten. Civila i Ukraina får betala det högsta priset, medan svenska soldater riskerar att skickas till fronten, inte för att försvara vårt land, utan för att främja elitens agendor. De som skulle skydda oss blir istället de som sänder våra söner och döttrar i döden, allt för att behålla sin maktposition och sina allianser.

Politikerna och militärens dubbelspel

Politiker och militärledare, ofta de som borde stå som förkämpar för folkets trygghet, agerar i hemlighet för att främja sina egna intressen. Deras beslut tas bakom stängda dörrar, utan insyn eller ansvarstagande. De är farliga och utgör ett reellt hot mot vår nationella suveränitet. Deras agerande visar tydligt att de inte skyr några medel för att uppnå sina mål, även om det innebär att offra det egna folket.

Hotet mot Svenska folket

Det svenska folket står inför ett existentiellt hot, inte bara från yttre fiender, utan från sina egna ledare. Politiker och militärer som borde tjäna och skydda, förvandlas till marionetter i ett större spel. Vi riskerar att förlora vår självständighet, vår säkerhet och vår framtid, allt i namn av en lojalitet som aldrig var vår egen.

Vägen Framåt

För att undvika detta skräckscenario krävs det att vi som medborgare är vakna och medvetna. Vi måste kräva transparens och ansvar från våra ledare, stå upp mot krigspropagandan och ifrågasätta de sanna motiven bakom deras beslut. Endast genom att vara enade och informerade kan vi skydda vårt land från att dras in i ett meningslöst och förödande krig.

Detta är inte bara en spekulativ mardröm, utan en varning om vad som kan ske om vi inte är uppmärksamma och kritiska mot de som styr. Låt oss stå tillsammans och försvara vår frihet och vår framtid mot de krafter som hotar att förgöra dem.

Ragnar i Gammelgården
(Fri spridning)

Samma ämne:

Jimmie Åkesson och SD sålde ut Sverige. 
Bergmark och Rönne: ”Sverige nu officiellt ockuperat av USA”
Riksdagen röstade ja till DCA-avtalet idag (18 juni 2024)
DCA-avtalet är skadligt för Sverige
Demonstration mot DCA-avtalet
Adam Rydström avslöjar SD som ”kontrollerad opposition”
Sverigedemokraternas förfall i sammanfattning
Elsa Widding ställer krigsminister Pål Jonson mot väggen om DCA-avtalet

1 svar »

Lämna en kommentar