Tankar om samhället

Till alla kämpande svenskar

Till alla kämpande svenskar som i stark motvind fortsätter sin modiga kamp för sanningen och vår nations frihet – detta är en hyllning till er. Ni som står upp mot en maktelit som försöker tysta era röster, som vågar ifrågasätta det som många tar för givet, och som kämpar för att bevara vår nationella identitet och vårt oberoende.

I en tid där media försöker få oss att tro att de åtta riksdagspartierna arbetar för vårt bästa, står ni fast vid er övertygelse om att dessa partier är en del av problemet. Ni ser igenom fasaden, ni förstår de dolda agendorna och ni vägrar att ge upp, trots förtryck, förtal, tystnad och bojkott.

Ni varnar oss för farorna med att underkasta oss främmande makter som EU och Nato, och ni påminner oss om de konsekvenser som kan följa av avtal som DCA-avtalet med USA. Ni ser de långsiktiga riskerna med att låta vårt territorium användas som en spelbricka i ett globalt maktspel, och ni förstår att detta kan leda till konflikter med Ryssland – en nation vi inte har någon anledning att vara fiender med.

Ert arbete och er kamp är inte förgäves. Ni är ljuset i mörkret, de som vågar tala ut när andra tystnar, och de som vägrar att låta vår frihet och suveränitet säljas ut. Genom er envishet och ert mod påminner ni oss om vikten av att stå upp för det vi tror på, även när det är svårt och motståndet är stort.

Ni är sanna hjältar i en tid av prövningar. Er kamp för att bevara Sverige som en självständig och stolt nation inspirerar oss alla. Tack för er uthållighet, ert mod och er oförtröttliga strävan efter en bättre framtid för oss alla.

Ragnar i Gammelgården
(Fri spridning)

Samma ämne:

Sångtext: Jimmie Åkesson och alla hans svek.
Jimmie Åkessons tal i Almedalen är en politiskt förklädd teater
NEJ till NATO, EU och DCA-avtalet är ett absolut måste
Ryssland hotar inte Europa, det är ett falskt påstående
Globalisterna måste motarbetas mer målmedvetet
Jimmie Åkesson och SD sålde ut Sverige. 
Bergmark och Rönne: ”Sverige nu officiellt ockuperat av USA”
Riksdagen röstade ja till DCA-avtalet idag (18 juni 2024)
DCA-avtalet är skadligt för Sverige
Demonstration mot DCA-avtalet
Adam Rydström avslöjar SD som ”kontrollerad opposition”
Sverigedemokraternas förfall i sammanfattning
Elsa Widding ställer krigsminister Pål Jonson mot väggen om DCA-avtalet

Lämna en kommentar