Tankar om samhället

Namn och bild på politikerna som skrev på DCA-avtalet

”Den här Pål Jonson, det är alltså en förrädare, en landsförrädare av allra värsta kaliber, men vem är det som kommer då i historien bära hundhuvudet för att Sverige nu förlorar den andra rikshalvan den andra riksdelen, efter drygt 200 år efter att vi förlorade Finland. Det är Ulf Kristersson så klart, det är trots allt han som sitter i ledningen. Jag bara säger till Kristersson, det är du som kommer stå där i både skolböcker och på Wikipedia och överallt, precis som Cronstedt, då befälhavare på Sveaborg gjorde 1808, när han kapitulerade till synes helt utan anledning.”

Magnus Stenlund, Svea Kanal, 26 juni 2024

Videon kan även ses här.

Här är också en video om de som var ”frånvarande” vid omröstningen:

Videon kan även ses här.

Håkan Bergmark TV finns en video där man listar upp de politiker som röstade ja till DCA-avtalet, som är ett avtal som bara nationer som har förlorat krig skriver under när de förnedras av segraren. Filmen är mycket sevärd och visar man behöver inte vänta tills eftervärlden dömer de politiker som sviker, överger eller förråder sin nation. Vidkun Quisling i Norge dömdes till döden 1945 för att han lät tyska trupper ta över landet vilket sedan orsakade både lidande och död för det norska folket. I videon saknas en del namn eftersom vissa personer var ”frånvarande. Två exempel är Jimmie Åkesson och Richard Jomshof. En ny video om dem kommer enligt uppgift att publiceras senare.

Nu har svenska politiker från riksdagspartierna Socialdemokraterna, Sverigedemokraterna, Moderaterna, Kristdemokraterna, Centerpartiet och Liberalerna gjort något som påminner om historiska förräderier. De har dessutom utfört sin gärning i tysthet, utan debatter och utan att förklara vilka risker eller konsekvenser beslut medför. Partiernas ledning har dessutom låtit partipiska gå och ingen tilläts ha avvikande åsikt om detta. Om någon skulle rösta emot så skulle personen frysas och riskera sin inkomst. Så totalitärt fungerar en svenska ”demokratin”.

Samma ämne:

Sångtext: Jimmie Åkesson och alla hans svek.
Jimmie Åkessons tal i Almedalen är en politiskt förklädd teater
NEJ till NATO, EU och DCA-avtalet är ett absolut måste
Ryssland hotar inte Europa, det är ett falskt påstående
Globalisterna måste motarbetas mer målmedvetet
Jimmie Åkesson och SD sålde ut Sverige. 
Bergmark och Rönne: ”Sverige nu officiellt ockuperat av USA”
Riksdagen röstade ja till DCA-avtalet idag (18 juni 2024)
DCA-avtalet är skadligt för Sverige
Demonstration mot DCA-avtalet
Adam Rydström avslöjar SD som ”kontrollerad opposition”
Sverigedemokraternas förfall i sammanfattning
Elsa Widding ställer krigsminister Pål Jonson mot väggen om DCA-avtalet

1 svar »

Lämna en kommentar