Tankar om samhället

Jimmie Åkesson är en vandrande katastrof

För ett antal år sedan var SD motståndare till EU och Nato. Sedan ändrade partiet åsikt och valde att ställa sig på globalisternas sida och säga ja till både EU och Nato. SD agiterade för ett medlemskap i Nato och ville inte att vi skulle folkomrösta om det. Sedan gav SD stöd till DCA-avtalet som innebär att våra militärbaser upplåts till USA som kan lagra vapen där. Amerikanska soldater kan leva i egna samhällen med egna lagar och ta order från USA. I praktiken blir en total yta av nästan Värmlands storlek ett ockuperat territorium som svenskar inte tillåts vistas på. DCA-avtalet anses av många vara det värsta landsförräderi som någonsin har begåtts i svensk historia.

Enligt SD själva är de numera underordnade ”den regelbaserade världsordningen”, vilket innebär att de tar order från Washington och Bryssel och inte gör något som kan strida mot deras politik. De framgick av mötet Folk och Försvar i januari 2024.

Lars Drake har gått igenom det nyligen undertecknade avtalet mellan Sverige och USA som ger amerikansk trupp rätt att obehindrat befinna sig vid sjutton svenska militära baser. De har rätt att fritt ta hit fartyg, flyg, stridsvagnar och vapen berättar Drake. USA måste enligt avtalet dock meddela Sverige vad som tas hit. Men det finns inget i avtalet som ger Sverige rätt att kontrollera vad som tas hit. Vidare ger avtalet USA rätt att i hela Sverige använda militära fordon. Alltså kommer USA:s krigsfartyg, militära flygplan och fordon att fritt åka runt i Sverige enligt Lars Drake. De amerikanska soldater som kommer vara stationerade här kommer inte behöva visa upp pass för att komma in i Sverige, utan endast ett amerikanskt militärt id. Vidare kommer USA inte att behöva betala t.ex. lotsavgifter, vägskatter, flygplatsavgifter eller inkomstskatter. Sverige blir en fullfjädrad vasall till USA säger Lars Drake.”

I januari 2024 höll Aron Emilsson (SD) ett tal på konferensen Folk och Försvar. Han sade bla:

”Genom Tidösamarbetet så har vi sjösatt en ny utrikeshandelsstrategi, en reformagenda för Sveriges biståndspolitik och växlat upp stödet till Ukraina liksom relationerna till USA och många andra stater i närområdet och fjärran. De relationer som är frostiga, de är det till exempel för att de här staterna stöder Ryssland i dess aggression mot Ukraina, utgör ett hot mot den regelbaserade världsordningen eller står för ett styrelseskick eller regimprogram som står i direkt kontrast till vår svenska linje.”

Han använder globalisternas nya uttryck ”den regelbaserade världsordningen” för att visa att han och SD är och vill vara marionetter till den djupa staten i USA, Nato och EU och att de slaviskt kommer att följa den ordningen. SD har under Jimmie Åkesson förvandlats från ett ganska traditionellt nationalistparti till ett globalistparti, som dessutom vill påtvinga allmänheten sin politik utan debatter och utan folkomröstning – just för att de inte skulle klara en debatt när det avslöjas att deras ställningstaganden bygger på lögner från den amerikanska säkerhetstjänsten, som alltid bluffar för att att kunna genomföra sin (krigs)politik. Så har de gjort från Vietnam till Irak, Afghanistan och nu Ukraina.

De som stöder SD:s politik idag är människor som låtit sig bedras av de falska locktoner som Jimmie Åkesson sprider om migrationen för att inbilla folk att någon drastisk förändring är på gång. Men fakta talar sitt tydliga språk. 2023 kom 102 000 migranter till Sverige och 2024 kan det bli nästan lika många. Åkesson är en politisk broiler som inte arbetar för svenska folket. Han arbetar direkt eller indirekt åt de globalister som förstör vår land. 

Om Åkesson hade arbetat för svenska folket så hade han vägrat att samarbeta med globalisten Ulf Kristersson, han hade sagt nej till EU och Nato och han hade sagt nej till DCA-avtalet.

Men Åkesson och SD är kontrollerad opposition i sin rätta betydelse. De lanseras av media för att fånga upp systemkritiska väljare som  lockas att lägga sina röster på SD, trots att partiet förråder svenska folket. På det sättet motarbetas den verkliga oppositionen som finns utanför riksdagen. Den verkliga oppositionen säger nej till EU, Nato och DCA-avtalet och vill agera mot folkutbytet.

Jimmie Åkesson är numera en vandrande katastrof som borde ha avgått för tio år sedan. Då kanske vi hade haft ett bättre SD och en tydligare politisk opposition. De som lägger sin röst på SD eller något av de övriga riksdagspartierna idag lägger sin röst på politiker som bryr sig mest om sina löner och sina förmåner. De har övergivit svenska folket helt och hållet oavsett vilka tomma ord de använder för att låtsas något annat.

I dagarna kunde TV4 ”avslöja” att SD har en så kallad trollfabrik där högt uppsatta medlemmar har många olika konton på sociala media där de sprider sin propaganda. Det ”avslöjandet” ligger i linje med hur makteliten handskas med partiet. SD får aldrig kritiska frågor om sina politiska förändringar (EU, Nato och DCA-avtalet) eftersom dessa förändringar innebär lojalitet till samma maktelit som media och myndigheterna företräder. SD sitter i knät på maktetablissemanget även om den stora allmänheten inte fattar det.

Samma ämne:

Remissvaren om DCA-avtalet: Sverige kapitulerar
Roger Richthoff: DCA-avtalet är en total underkastelse mot USA 
Elsa Widding, EU och totalitarism
Folkets radio: ”DCA-avtalet är slutet för svensk suveränitet”
Över 50 miljoner har sett Eva Vlaardingerbroeks tal om folkutbytet
Adam Rydström avslöjar SD som ”kontrollerad opposition”


Roger Richthoff intervjuas i Svea kanal om DCA-avtalet och annat viktigt
Kritiken mot de skadliga riksdagspartierna
Roger Richthoff: ”Pål Jonson hade ingen chans mot Elsa Widding i debatten”
Elsa Widding ställer krigsminister Pål Jonson mot väggen om DCA-avtalet
Hundratals protesterade för Sveriges suveränitet 14 april 2024
Öystein Rönne: Detta är mina frågor till de korrupta politikerna i riksdagen
Skojaren Charlie Weimers (SD) tänker lura dig i EU-valet
Sveriges mest opålitliga politiker någonsin
Svenska militärer och ambassadörer avslöjar sin farliga agenda
Elsa Widding: Sveriges suveränitet är på väg att avskaffas
I händelse av krig kan Sverige bli det första land som angrips med kärnvapen
STOPPA DCA-AVTALET
Nej till USA-baser i Sverige
Den 7 mars 2024 blev dagen när landsförrädarna gav bort vårt land
Öppet brev till dig som är politiker i Sveriges regering och riksdag
Sverigedemokraterna och Tidöregeringen vill minska yttrandefriheten
Landsförrädare i riksdagen säljer ut Sverige
NATOPOLITIKEN ÄR EN GENOMFÖRD STATSKUPP
Sverigedemokraternas förfall i sammanfattning
Livsfarliga politiker i M, SD, KD och L fortsätter sin vansinniga krigspolitik

Lämna en kommentar