Tankar om samhället

EU-valet 2024: Valresultatet speglar ett samhälle i förfall

Sverige är det land i världen som snabbast byter ut sin befolkning. Etniska svenskar som motsätter sig ett folkutbyte motarbetas av media och maktetablissemanget. Samtidigt pågår en massinvandring oavsett vilka regeringar vi har. Det fullkomligt väller in folk från hela världen.

Maktelitens olika kanaler agiterar för att folk ska rösta på de riksdagspartier som befolkar riksdagen idag. De tar hjälp av ”valbarometrar” och mängder av texter som direkt eller indirekt uppmanar folk att rösta på de etablerade partierna. Svenskar är mer benägna att ta del av maktelitens valbarometrar än andra folk som kan tänka lite mer självständigt. Det är en av orsakerna till att man i högre grad röstar på de etablerade globalistpartierna. Partier utanför riksdagen motarbetas effektivt genom att man tiger om deras existens. Det är så man vanligtvis gör med den politiska oppositionen i länder med stort demokratiskt underskott eller totalitärt styre.

När folk röstar på partier som vill att vi ska styras av FN, EU, Nato eller USA så förlorar vi vår nationella suveränitet. Globalisering och folkblandning blir det vapen som används mot svenska folket för att radera ut den nationella identiteten.

Det är en sorglig utveckling. Svenska folket är helt i händerna på samma slags systematiska hjärntvätt som förekommer i vilken diktatur som helst även om det ser annorlunda ur här.

Svenska folket är på väg att förlora kontrollen över sitt land. Att ta tillbaka den är oerhört svårt. Om vi inte lyckas så är Sverige förlorat och svenska folket blir en minoritet inom en snar framtid för att senare bli en historisk parentes. Kulturer och folk blomstrar och reser sig när de styrs av ansvarsfulla människor som vill att det egna folket ska utvecklas. Samma folk och kulturer vissnar och dör när de överger sina sedvänjor, korrumperas, tillåter folkutbyte eller låter sig styras av andra.

Dit är vi på väg nu.

En del av orsaken är att ”alternativmedia” är dåliga eller urusla på att backa upp den politiska oppositionen. Många sådana ”alternativmedier” är självuppfyllande projekt där någon eller några vill försörja sig på att kommentera samhällsfrågor, men aldrig ger stöd till de partier eller organisationer som har en politik för att lösa många av de allvarliga problem vi har i landet. Istället ger man stöd till något av de åtta riksdagspartierna och bidrar då till att upprätthålla ett ruttet system eller till partier utanför riksdagen vars verksamhet är meningslös därför att det politiska innehållet inte räcker till. Sådana ”alternativmedier” är inga alternativ. De är lika ruttna som systemet.

Andra orsaker är maktelitens kontroll över agendan och deras närvaro på sociala medier. De arbetar metodiskt för att smutskasta den politiska oppositionen som kallas allt från ”rasister” till ”rysstroll” och ”putinister” för att de värnar om den nationella suveräniteten, inte vill ge vapenstöd till kriget i Ukraina eller säger nej till medlemskap i Nato.

Från bloggens sida vill vi hylla alla individer som gav tydligt stöd till Alternativ för Sverige, det enda Swexitpartiet med en helhetssyn och en vettig politik som skulle kunna rädda Sverige från fortsatt förfall. Deras viktiga opinionsbildande arbete gav hopp till många. Även om partiet är litet så är partiets politik ett riktigt kraftpaket. 

De hjälper till att sälja ut vårt land och legitimera att främmande makt tar kontrollen över Sverige. Ännu värre är de som röstade på det numera korrumperade Sverigedemokraterna med argumentet att AfS är för små och obetydliga. Men även SD var litet en gång och samma tröghet gjorde att partiet växte långsamt då. Med en trögfattad befolkning löser vi inga problem. 

Idag förespråkar SD medlemskap i EU och Nato samt vill upplåta våra militärbaser till USA och skicka vapen till kriget i Ukraina. Att SD får så mycket indirekt eller direkt stöd av media beror på att SD kommer att vara användbara när globalisterna ska använda Sverige och svenskar i sina kommande konflikter och krig.

Många är så pk-skadade att de inte vågar ge stöd till en radikalt bra politik utan väljer det meningslösa som aldrig kommer att lösa några problem i Sverige. Men en sådan befolkning finns det ingen chans att rädda Sverige. Men Sverige är inte helt förlorat. Det gäller bara att fler inser hur illa ute vi är och agera utifrån det. Då duger bara lösningsorienterade politiker och de finns inte i riksdagen. Inte heller i EU-parlamentet. Där sitter huvudsakligen värdelösa politiker som Sverige skulle klara sig bättre utan.

Men för makteliten och media är det synnerligen viktigt att lansera partier och politiker som är lojala till de krafter som kontrollerar den agenda som raderar ut vår nationella identitet. Systemet är riggat för att de största partierna ska fortsätta vara stora. Valsedelsystemet gör det svårare för oppositionen, liksom maktelitens ”valkompasser” som bara innehåller de åtta riksdagspartierna, medias ensidiga stöd till just riksdagspartierna och kampanjer i frågor som de driver gör det nästan omöjligt för den politiska oppositionen att kunna växa. I skolvalet (för EU) fick inte andra än de stora partierna vara med. De som vill rösta på t ex Alternativ för Sverige fick veta att rösten inte kommer att räknas. Men det finns ingen anledning att ge upp. Man måste se arbetet för att ta tillbaka makten från den korrumperade makteliten som långsiktig. I Sverige går det inte att förändra ett ruttet system på kort tid. Det måste vara en livsuppgift och det måste få ta tid.

Vi behöver krossa mediamonopolet som kontrollerar opinionsbildningen i landet, vi behöver utreda hur landsförrädare kunde få så stor makt och vi behöver utreda hur de ska straffas för vad de ställt till med.

Under tiden måste arbetet gå vidare med att säga:

Nej till EU
Nej till Nato
Nej till DCA-avtalet
Nej till folkutbyte
Nej till globalism
Nej till fortsatt urbanisering
Nej till fortsatt mediamonopol

Ja till mer yttrandefrihet
Ja till nationell suveränitet
Ja till alliansfrihet
Ja till att återbefolka landsbygden
Ja till ett program för att öka den svenska nativiteten
Ja till en politik som ger ökad framtidstro
Ja till att riva betonggetton och bygga småskaligt för den svenska befolkningen
Ja till att svenskar ska ha rätt till arbeten och bostäder före alla andra

Valresultat i EU-valet den 9 juni 2024:

S: 24,77 %
M: 17,53
MP: 13,85
SD: 13,17
V: 1
1,06
C: 7,29
KD: 5,71
L: 4,38

Resultat för övriga partier den 9 juni.

Folklistan: 0,62 % – 25 901 röster
Alternativ för Sverige: 0,41 % – 17 049
röster
Piratpartiet: 0,37 % – 15 403 röster
Medborgerlig samling: 0,30 % – 12 699 röster
Mänskliga rättigheter och Demokrati (MOD): 0,19 % – 8
057 röster
Kristna värdepartiet: 0,09 % – 3 896 röster
Swexit: 0,05 % – 2 285 röster
Nyans: 0,04 % – 1 772 röster
Klimatalliansen: 0,03 % – 1 200 röster

Samma ämne:

Folkets radio: ”DCA-avtalet är slutet för svensk suveränitet”
Elsa Widding ställer krigsminister Pål Jonson mot väggen om DCA-avtalet
Sverigedemokraternas förfall i sammanfattning
Nej till Nato – Artikelsamling
Jimmie Åkesson är en vandrande katastrof
Adam Rydström avslöjar SD som ”kontrollerad opposition”
Skojaren Charlie Weimers (SD) tänker lura dig i EU-valet

1 svar »

Lämna en kommentar