Tankar om samhället

Natos krigshets skapar kaos i Europa och Sverige.

Alternativa rubriker hade kunnat vara:

Sverige går under med Nato
Nato är en krigsallians som vill ha krig och erövra länder
Bara hjärntvättade människor uppskattar Nato
Nato vill slå sönder nationalstater
Krigsalliansen Nato vill se blod flyta
Krigsalliansen Nato backas upp av människor som inte klarar av att göra konsekvensanalyser
Varför vill någon svensk offra det egna landet i ett krig som vi inte har med att göra
Nato vill sprida kriget till fler länder
Nato vill ta över världen helt och hållet
Nato skapar inbördeskrig i flera länder
Inbördeskrig när vi går med i Nato?

Den som stöder Natos krigshets är bevisligen hjärntvättad

Globalisterna i USA, EU och Nato driver utvecklingen mot ett storkrig i Ukraina. President Joe Biden, Natochefen Jens Stoltenberg regeringschefer i EU som är marionetter åt World Economic Forum, EU och Nato dansar helt efter deras pipa. Den amerikanska krigsregimen driver på för att proxykriget mot Ryssland som utspelar sig på Ukrainsk mark ska förvärras. Fler ska dö. De söker inte fred, de söker mera krig. Ukrainas president, diktatorn Volodymyr Zelenskyj, har varit öppen med att det är vapen han vill ha och att Ukraina kan offra hur många liv som helst i kriget istället för att förhandla om fred. Människoliv tycks inte vara så viktiga för honom. Löften från krigshetsarna Nato och EU om medlemskap har sporrat honom att fortsätta kriget.

Nato är en globalistisk organisation som har en tydlig agenda. De vill påverka politiken i så många länder som möjligt År 1999 avslöjade den f.d. Natogeneralen Wesley Clark hur Nato ser på världen:

”Det finns ingen plats i det moderna Europa för etniskt homogena stater. Det är en 1800-talsidé och vi försöker att gå in i 2000-talet och vi kommer att göra det med mångetniska stater.”

Nato-generalen Wesley Clark, 1999.

Natos krig i världen har lett till död, elände och stora flyktingströmmar som resulterar i precis det som Nato vill. Då slås tidigare etniska homogena nationer sönder och blir mångetniska. Det är en slags folkmordspolitik som sammanfaller med den som EU och globalisterna bedriver.

Nato, EU och andra globalistiska organisationer, som World Economic Forum, Bilderbergsgruppen och Trilaterala kommissionen har lyckats bra med Sverige. Vi har världens mest lydiga och osjälvständiga politiker som i decennier varit marionetter åt dem. Resultat ser vi när migranter från världens alla länder i nästan osannolikt stora antal har kommit hit under långtid. Det handlar om miljontals migranter som politikerna välkomnat till Sverige helt utan offentliga debatter och utan konsekvensanalyser.

Listan längre ned på sidan visar på ett ungefär hur många som bor i Sverige och har bakgrund i andra länder. Listan är långt ifrån komplett och många siffror saknas. Det som listan visar är att politikerna som ligger bakom den stora migration till Sverige bokstavligt talat vill skapa ett etniskt blandland där svenskar blir i minoritet genom att bli färre i förhållande till antalet invånare och dessutom uppmuntras att överge sitt etniska arv genom att bilda familj med andra än etniska svenskar.

När och om Sverige nu går med i Nato så ska svenska medborgare i högre grad involveras i försvaret. De ska vapentränas och krigsplaceras. Men det uppväxande släktet som kommer att vapentränas är till omkring 50 procent människor från vitt skilda kulturer, som i många fall helt saknar lojalitet till Sverige. Lojaliteten finns ofta i den egna klanen eller etniska gruppen, det medan svenskarna inte är särskilt lojala till sin egen svenska folkgrupp.

I takt med att allt fler människor som är lojala till sina egna klaner vapentränas i Sverige så ökar tillgången till vapen vilket med största säkerhet kommer att späda på konflikterna i Sverige mellan olika etniska grupper och klaner.

Om nu Sverige går med i Nato och ett krig uppstår där Sverige skickar soldater till någon krigshärd kommer inte alla att vara lojala till staten. Det kommer alltid att finns någon etnisk grupp som kanske hellre strider mot den svenska staten än mot en potentiell fiende. Skulle det bli en konflikt mellan Nato och Ryssland i vårt närområde, t. ex. Baltikum, som då sannolikt provocerats fram av Nato, USA och EU med hjälp av sina marionettregeringar så kommer Sverige bli den militära spjutspetsen i ett sådant krig om vi är medlem i Nato. I praktiken innebär det slutet för den svenska nationen när svenskar blir kanonmat i krig. Det är inte uteslutet att vissa aktörer ser det som önskvärt att Europas nationer slås sönder i krig.

Under de senaste 200 åren av alliansfrihet har vi sluppit krig. Nu handlar det inte längre om att vi ska försvara vårt land mot en angripare utan om att Sverige hotar Ryssland och skickar stora vapenleveranser till Ukraina som stormakten har en konflikt med. Det skapar inte bara spänningar i vårt närområde, det kostar pengar och bidrar till att urholka vår ekonomi kraftigt. Om det blir ett storkrig som Sverige deltar i så kommer Sverige efter det inte att kunna återgå till att vara det som borde vara svenskarnas land. Istället kommer andra stora etniska eller religiösa grupper och klaner som finns i vårt land i allt högre grad ta kommando över olika delar av landet.

Redan idag är Sverige kraftigt globaliserat. Arbetsmarknaden och bostadsmarknaden är global. Svenskar har inte företräde till den utan vem som helst i världen kan med lite hjälp flytta hit, hyra en bostad och söka ett arbete. Redan nu trängs svenskar undan i sitt eget land, men det stora genomslaget kommer vi att se när vi går med i Nato. Redan medlemskapet i EU, som gjort migrationen till Sverige fri från andra EU-länder, har ändrat på demografin och ett medlemskap i Nato ger oss Natotrupper och Natobaser där soldaterna kommer från Turkiet och alla andra Natoländer vilket snabbt skyndar på den mångetniska utvecklingen. Det kommer att bli svårare att kritisera makthavarnas politik genom att den politiska propagandan förstärks i statlig och annan media. Redan nu förekommer inga offentliga debatter i viktiga ämnen och de kommer att bli ännu färre när vi går in i Nato. Vad många inte känner till är att efter att samtliga riksdagspartier 1975 beslutade att Sverige skulle bli mångkulturellt blev det i praktiken förbjudet att ifrågasätta beslutet. Staten började strax efter beslutet producera omfattande propaganda för att beskriva migrationen som uteslutande fördelaktig. Den svenska staten har inskränkt yttrandefriheten över tid för att kunna genomföra olika projekt som dikterats av globalister utanför Sverige. Svenskar är offer för deras propaganda och saknar djupa kunskaper om vad som sker med det egna landet.

Sverige är inte bara på väg att sönderfalla. Vi är på väg att sammanfalla totalt, även om det är en bit kvar till något som liknar en kollaps. Listan nedan med det stora antalet migranter från nästan varje land i världen är inte komplett. Vad som inte framgår är att antalet migranter ökar och även om vi skulle stänga gränsen helt och hållet så ökar deras antal kraftigt. Det sker helt utan debatter i gammelmedia vilket är ett tydligt tecken på att vissa aktörer där ser med förtjusning fram emot att svenska folket förlorar sitt eget land.

Så vad vill Nato uppnå? Uppenbarligen är det inte fred. Deras krigshets är mycket tydlig och vad de vill är att erövra Ukraina och fler länder som de ännu inte kontrollerar. De vill sedan att globala aktörer tar över näringslivet och kontrollerar politiken. Det är också vad de vill uppnå med Sverige och Finland som medlemmar. Vi blir bara en bricka i ett globalt spel som påminner om hur olika drogkarteller delar upp territorier för att kontrollera handeln och tjäna pengar på sin försäljning. Här handlar det om att inflytelserika globalister vill ta över länder och erövra marknader som de kan distribuera vapen och andra produkter till och tjäna pengar på. Men för att kunna göra det måste de också kontrollera politiken och ta över näringslivet i de länder som erövras. Sedan förslavas befolkningarna som förbjuds att kritisera makten. Migranter från hela världen påtvingas befolkningarna som sedan strider inbördes om makten medan de verkliga makthavarna skor sig på den förslavade befolkningens blod och svett.

När människan blir en bricka i globalisternas fulspel tappar hon orienteringen och förfaller moraliskt och socialt. Meningen med livet förloras när mångkulturen slår sönder allt det som en gång gjorde oss trygga.

Vad som inte ska glömmas bort är att den nuvarande regeringen fortsätter med en destruktiv politik som skadar landet oavsett deras emellanåt falska löften och innehållslösa retorik.

Över 3 miljoner migranter fördelade på dessa länder har kommit till Sverige. Listan är inte komplett och siffror saknas för flera länder. Siffrorna för varje land är ungefärlig.

Afrika

Algeriet: 3 500
Angola
Benin
Botswana
Burkina Faso
Burundi: 3 600
Centralafrikanska republiken
Djibuti
Egypten: 15 000
Ekvatorialguinea
Elfenbenskusten: 1 200
Eritrea: 62 000
Etiopien: 40 000
Gabon
Gambia: 6 000
Ghana: 3 600
Guinea
Guinea Bissau
Kamerun: 2 100
Kap Verde
Kenya: 6 000
Komorerna
Kongo-Brazzaville
Kongo-Kinshasa: 6 000
Lesotho
Libanon: 70 000
Liberia: 1 000
Libyen: 4 000
Madagaskar
Malawi
Mali
Marocko: 15 000
Mauretanien
Mauritius
Mocambique
Namibia
Niger
Nigeria: 7 000
Rwanda
Sao Tomé och Principe
Senegal: 1 000
Seychellerna
Sierra Leone
Somalia: 112 000
Sudan: 7 000
Sydafrika: 4 000
Sydsudan
Swaziland
Tanzania: 2 100
Tchad
Togo
Tunisien: 8 000
Uganda: 5 500
Zambia
Zimbabwe

Asien

Afganistan: 72 000
Armenien: 4 000
Azerdajdzjan: 3 500
Bahrain
Bangladesh: 13 000
Bhutan
Brunei
Cypern
Filippinerna: 6 000
Förenade Arabemiraten
Georgien: 2 500
Indien: 50 000
Indonesien: 3 200
Irak: 225 000
Iran: 121 000
Israel: 3 000
Japan: 4 000
Jemen: 3 200
Jordanien: 5 500
Kambodja
Kazakstan: 2 700
Kina: 50 000
Kirgistan: 1 500
Kuwait: 4 000
Laos
Libanon: 30 000
Malaysia: 2 000
Maldiverna
Mongoliet: 5 200
Myanmar: 1 600
Nepal: 1 300
Nordkorea
Oman
Pakistan: 25 000
Qatar
Ryssland: 33 000
Saudiarabien: 7 000
Singapore
Sri Lanka: 7 800
Sydkorea: 12 000
Syrien: 250 000
Tadjikistan
Taiwan: 2 000
Thailand: 50 000
Turkiet: 110 000
Turkmenistan
Uzbekistan: 5 000
Vietnam: 20 000
Östtimor

Sydamerika

Argentina: 4 000
Bolivia: 5 200
Brasilien: 10 000
Chile: 60 000
Colombia: 14 000
Ecuador: 3 000
Guyana
Paraguay
Peru: 8 200
Surinam
Uruguay: 2 500
Venezuela: 2 000

Nordamerika

Kanada: 4 500
Mexiko: 3 600
USA: 49 000

Centralamerika

Belize
Costa Rica
El Salvador: 3 500
Guatemala: 1 000
Honduras
Nicaragua
Panama

Karibien

Antiqua och Barbuda
Bahamas
Barbados
Dominica
Dominikanska republiken
Grenada
Haiti
Jamaica
Kuba: 3 000
Saint Kitts och Nevis
Saint Lucia
Saint Vincent och Grenadinerna
Trinidad och Tobago

Oceanien

Australien: 5 100
Fiji
Indonesien: 3 100
Kiribati
Marshallöarna
Mikronesien FS
Nauru
Nya Zeeland: 1 400
Palau
Papua Nya Guinea
Salomonöarna
Samoa
Tonga
Tuvalu
Vanuatu

Europa

Albanien: 9 000
Andorra
Belarus: 4 000
Belgien: 3 300
Bosnien och Hercegovina: 61 000
Bulgarien: 10 000
Danmark: 107 000
Estland: 10 000
Finland: 405 000
Frankrike: 13 000
Georgien: 2 500

Grekland: 35 000
Irland: 3 300
Island: 11 000
Italien: 27 000
Kroatien: 35 000
Lettland: 14 000
Liechtenstein
Litauen: 20 000
Luxemburg
Malta
Moldavien: 1 500
Monaco
Montenegro: 1 500
Nederländerna: 15 000
Nordmakedonien: 10 000
Norge: 112 000
Polen: 150 000
Portugal: 4 500
Rumänien: 45 000
Ryssland: 32 000
San Marino
Schweiz: 4 300
Serbien: 17 000
Slovakien: 2 200
Slovenien: 1 500
Spanien: 14 000
Storbritannien: 57 000
Sverige: Inom Sverige har det skett en påtvingad urbanisering som varit direkt ogynnsam för oss. Men den har gynnat globaliseringen.
Tjeckien: 2 500
Tyskland: 116 000
Ukraina: 60 000
Ungern. 33 000
Vatikanstaten
Österrike: 6 000

Samma ämne:

Gustav Kasselstrand: Återkalla Nato-ansökan
NATO, ekonomin och kriminaliteten i Veckans Nyhetsanalys 71
Mer vapen från Sverige till Ukraina
World Economic Forum 2023
Varning för regeringens Natopolitik
Vill Nato dra in Sverige i storkrig mot Ryssland?
Inga pengar till Skansen, men miljarder till vapen och krig.
Pär Ström intervjuar Gustav Kasselstrand
Sverigedemokraterna ökar sin krigsretorik mot Ryssland
Kommer Sverige att gå under?
Sverige har tagit emot över 3 miljoner migranter sedan 1970
Inbördeskriget i State of Sweden
Ulf Sandmark: Är Natopartierna från vettet?
Krig i Sverige!

Bloggtips:

Swebbtv
Jenny Piper
Frihetsnytt

Kategorier:Tankar om samhället

Märkt som:, , ,

1 svar »

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s