Olika ämnen

Varning för regeringens Natopolitik

Den globalistregering som styr Sverige nu är livsfarlig. Moderaterna, Liberalerna, Kristdemokraterna och Sverigedemokraterna tvingar in oss i Nato och kommer inte att dra sig för att offra svenska liv i krig som vi inte har med att göra. Socialdemokraterna och de övriga riksdagspartierna står bakom att vi blir medlem i Nato med allt vad det innebär.

Politikerna skapar inte längre välstånd och trygghet för svenska folket. De ger bort Sverige till främmande intressen, förskingrar statskassan och utsätter våra medborgare för allvarliga hot. Kort sagt: De förstör vårt land och tvingar på folket en politik som de inte har bett om. Samtidigt propagerar Sveriges Television och annan media för ökad globalisering och framställer kritiker mot den förda politiken som suspekta.

Swebbtv:

Som EU-ordförande kommer Sverige verka för att proxykriget i Ukraina eldas på med ännu mer vapen och krigsiver. Bland annat ska Ukraina få fler offensiva vapen, däribland artillerisystemet Archer.

Samtidigt har Nato-chefen Jens Stoltenberg påstått att mer vapen är den snabbaste vägen till fred, och att västvärlden därför måste skicka just mer vapen till Ukraina. Och det är precis vad Sverige, som nu leder EU, tänker göra. Den svenska regeringen meddelar idag att Ukraina måste få mer offensiva vapen.

Som EU-ordförande ska regeringen göra så att ”Europa steppar upp”. Dessutom tänker regeringen skicka det svenska artillerisystemet Archer till Ukraina. Det är inte en fråga om det sker, utan när.

Peter Krabbe:

Kriget i Ukraina kommer att vara ett världskrig mellan Ryssland och NATO redan under detta nya året. Sverige överger gärna sin neutralitet och ställer sig i frontlinjen. Lärde vi oss ingenting av två tidigare världskrig?

Inte ens det vapen som vi kallat demokrati återstår för att skydda oss längre. Vi står nu nakna inför en bepansrad fiende. Fråga mig inte vilken sorts motstånd som skulle kunna hjälpa oss, för det vet jag inte längre. Detta var bara en förtvivlad förhoppning att nya politiker skulle ha bättre förstånd och handlingskraft att stoppa galenskaperna, men tyvärr ser det inte ut så. Ett negativt svar får vi definitivt om vår statsminister och två av hans ministrar flyger till Davos om två veckor. Det finns inte en enda person i vår riksdag eller regering som har en tanke på att ingripa ….

Barbro Åman ringer till Swebbtv:

Samma ämne:

Ska svenska tonåringar bli kanonmat i krig för Nato?
Sverigedemokraterna ökar sin krigsretorik mot Ryssland
Regeringens Natopolitik kan leda till krig
Sverige varnar för ”krigströtthet” i EU – ska stegra Ukrainakriget
Globalistegeringen upplåter svensk mark för att skapa Natobaser
Nato och regeringen hotar dra in Sverige i storkrig

Kategorier:Olika ämnen

1 svar »

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s