Tankar om samhället

Vill Nato dra in Sverige i storkrig mot Ryssland?

Att döma av hur kriget i Ukraina utvecklas ökar risken för storkrig. Det är inte uteslutet att Nato och globalisterna bakom proxykriget mot Ryssland vill att kriget eskalerar. Vapenleveranserna från Natoländer och EU till Ukraina fortsätter och enorma belopp slussas till regimen i Ukraina för att kriget ska kunna fortsätta.

Sverige offrar miljarder på kriget för att det ska kunna fortsätta och vapenleveranserna från Sverige ökar. Samtidigt har Sverige och Finland ansökt om medlemskap i Nato där krigsivrarna i Moderaterna, Liberalerna, Kristdemokraterna och Sverigedemokraterna går globalisternas ärenden. Det som förbereds från Nato nu kan vara ett storkrig där svenska och finländska liv riskerar att offras för att USA och Nato vill utvidga sin maktsfär. 

Politiker från samtliga partier i riksdagen har sagt ja till:

att EU utvidgas till att omfatta även Moldavien, Georgien och Ukraina
att Sverige tar emot ett obegränsat antal flyktingar från Ukraina
att Sverige skickar vapen till Ukraina
att Sverige skickar miljarder till Ukraina
att Sverige blir medlem i Nato
att Sverige anpassar hela sitt försvar till Nato
att Sverige överger sin 200 år gamla alliansfrihet

vilket innebär att Sveriges roll som lydstat åt EU och Nato förstärks och att globaliseringen tar ett ännu mer fast grepp om landet. Sverige kan då inte bedriva någon självständig politik utan kommer att lyda minsta vink från de makthavare som kontrollerar svensk politik. Riksdagspartierna har självmant valt att bli marionetter åt farliga globalistiska och imperialistiska krafter som har ett ont uppsåt.

Men varken Sverige eller andra länder i EU eller Nato har försökt åstadkomma fred i Ukraina. Det finns inget som tyder på att de vill ha fred. Globalisterna bryr sig inte om hur många liv som offras i deras strävan efter världsherravälde. Snart riskeras även svenskars liv och skulden kan då läggas på de partier som försvarar medlemskap i Nato.

Natos generalsekreterare, norrmannen Jens Stoltenberg, som leder krigsalliansen Nato sade till norska medier att risken för storkrig mellan Nato och Ryssland har ökat. 

Den svenska överbefälhavaren Micael Bydén håller med om att den risken är stor. Då ska man veta att Bydén är en av alla dessa politiker som är tillsatt för att gå globalisternas ärenden. Hans främsta meriter är att delta i pridetåg och försvara massinvandring. Han är alltså överbefälhavare vilket framstår som fullständigt galet. Bydén är precis en sådan marionett som globalisterna önskar. En man som gör precis vad som helst för att tillfredsställa sina herrars önskemål. Istället för att skydda Sverige och svenska folket skyddar han de krafter som vill förstöra vårt land.

Nyligen gick MSB (Myndigheten för Samhällsskydd och beredskap) ut med ett ”erbjudande” till svenska ungdomar:

”Under hösten erbjuds alla 16-åringar i Sverige, totalt 121 500 personer, att ta del av en utbildning i krisberedskap. Genom ett ljuddrama och ett fysiskt utskick vill MSB öka 16-åringarnas kunskap om just totalförsvarsplikt, krisberedskap, civilt försvar, hemberedskap och hur de kan bidra och hjälpa till under en kris. Alla 16-åringar i Sverige kommer från och med vecka 43 att få ta del av ett fysiskt utskick som hamnar direkt i brevlådan.”

Vad det handlar om är systematisk propaganda, inte för att försvara svenskarnas land utan för att förbereda underkastelsen för Nato och deras inofficiella önskemål om hur Sverige ska se ut under deras kommando. De behöver soldater som ska kunna användas vid konflikter och krig som de orsakar och det är bara en tidsfråga innan värnplikten anpassas helt till deras krav.

Sverige styrs alltså av människor som bidrar till att eskalera kriget mot i Ukraina för att EU och Nato ska kunna ta över landet och sedan fortsätta sitt krig mot Ryssland. Sverige styrs inte av politiker. Sveriges styrs av idioter och idioter kan vara mycket farliga eftersom de inte begriper konsekvenserna av sina handlingar.

Svaret på frågan är att Nato definitivt vill dra in Sverige i ett storkrig mot Ryssland även om de som lägger sina röster på riksdagspartierna inte fattar det.

Samma ämne:

ÖB Micael Bydén vill att vi ska dö…
Ska svenska tonåringar bli kanonmat i krig för Nato?
Sverige styrs av farliga politiker som skadar landet
Försvarsmaktens nya annonskampanj
Är konferensen Folk och Försvar ett skämt?
Ulf Sandmark: Är Natopartierna från vettet?
USA:s krig i världen
Myndigheten för samhällsförstörelse.
Invasionsverkets groteska verksamhet

Läs även Jenny Pipers blogg och Nyheter på Swebbtv.

1 svar »

  1. Nato är en Trojansk häst invald i visa länder. Ryssland kommer kunna släppa stora bomber utan skuld om vi går med där. Putin har rätt att väst blivit galna. Men jag är på Ukrainska folkets sida i Ukraina och tycker Ryssland ska få krim Sen är det över. Vad jag anser. För många har dött på bägge sidor för att det ska bli endast en vinnare i kriget ! Mvh Jocke Drage

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s