Tankar om samhället

Valfläsket påverkar de tanklösa mest

Riksdagspartierna presenterar varje dag nya valfläsk i hopp om att kunna sitta kvar med sina höga löner och fortsätta förstöra landet ytterligare fyra år. Varje dag kommer nya löften om att ”krossa gängen”, ”minska invandringen”, ”förbättra integrationen” eller något annat som  kan få människor utan minne och tankeförmåga att lägga sin röst på något av dem.

Elpriset kan mångdubblas, bensinpriset likaså, brottsligheten kan öka dramatiskt från redan höga nivåer och ändå kommer en majoritet av svenskarna att rösta på något riksdagsparti. Ett skäl är att SVT/TV4 som är viktiga informationskällor för de flesta lanserar dessa partier och genom olika ”väljarbarometrar” kan folk att välja något av riksdagspartierna, som på många sätt liknar varandra. De säger ja till att utvidga EU och vill gå med i krigsalliansen Nato, vill skicka vapen till Ukraina för att förlänga kriget och ta emot halva Ukraina – allt som skattebetalarna sedan ska finansiera. Riksdagsmännen däremot sitter kvar med sina höga löner opåverkade av hur deras beslut slår mot vanliga medborgare.

Genom det riggade valsystemet där riksdagspartierna gynnas så missgynnas uppstickare som har en bättre politik. I Sverige är det svårare än i många andra länder för en politisk opposition att vinna mark. Man måste kämpa extra hårt för det. Med både public service och dagspressen mot sig är det inte så lätt.

Valfläsket påverkar de tanklösa mest, det är de som konsumerar TV/radio och dagspress och tror på allt de hör och läser. Det är den kategorin som inte fattar att Sverige har enorma problem med allt från maktmissbrukande politiker till agendasättande media som är på väg att förvandla Sverige till ett Mellanöstern-liknande ”blandland” där svenskarna fråntas rätten att motsätta sig något som mest liknar en invasion. I praktiken ockuperas Sverige av främmande krafter som vill förgöra det svenska folket.

Det finns mycket man kan göra varje dag, men den 11 september är det självklart att rösta på det enda parti som uttryckligen vill oss väl. Det är Alternativ för Sverige. Alla andra röster är bortkastade.

Samma ämne:

Regeringen vill skynda på folkblandningen
Polisen som vill rädda Sverige – gick med i AfS
Öppen svenskhet är nationellt självmord
Folkutbytet fortsätter, åtgärder saknas
Maktelitens dolda agenda

Alternativ för Sveriges hemsida
Alternativ för Sverige på Youtube
Alternativ för Sverige på Facebook
Alternativ för Sverige på Instagram
Gustav Kasselstrand på Youtube

1 svar »

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s