Tankar om samhället

SHA 70 om det underliga umgänget mellan Jimmie Åkesson och en asylbaron.

SHA 70 är en före detta polis och intressant opinionsbildare på Youtube. Han kommenterar ofta aktuell politik, samhällsfrågor i allmänhet och mycket annat. I den här videon riktar han stark kritik mot Jimmie Åkesson som är partiledare för SD (som numera svikit och övergivit sina tidigare viktiga frågor.), asylbaronerna Bert Karlsson och särskilt Jan Emanuel Johansson (S) som granskas noga.

Jimmie Åkesson säger idag att han ångrar att SD drev frågan om utträde ut EU så länge. Han vill också att Sverige går med i Nato. Dessutom har partiet nyligen röstat för att EU ska utvidgas till att omfatta även Georgien, Moldavien och Ukraina. Men i den här videon fokuserar SHA 70 på Åkessons kampanj tillsammans med socialdemokraten Jan Emanuel Johansson som blivit stenrik på asylpolitiken.

”Ska man kunna prata med dom flesta? Ja det tycker jag. Men är man politiker inför ett val kanske man får vara lite mer noggrann? För även om yttrandefriheten är störst och att byta tankar är viktigt – så kanske just en politiker får tänka på vilka signaler man sänder? Har jag fel? Diskutera gärna! I detta avsnitt tittar vi på Jan Emanuel Johansson och vilka avtryck han gjort och gör i Sverige. Hr Jimmie Åkesson är också med på ett hörn. Varför? Ja se själv!”

Klicka på bilden för att komma till videon på Rumble

Om videon inte går att se här kan du prova den här länken. SHA 70 har en kanal på Rumble där filmer läggs upp efterhand.

Samma ämne:

SHA 70 på Youtube
SHA 70 på Rumble

Jimmie Åkesson turnerar med socialdemokrat som tjänat stora pengar på asylpolitiken
Sverige blir alltmer totalitärt
Det råder inbördeskrig i Sverige
Sverigedemokraterna har förlorat sin själ
Här är politikerna i riksdagen som vill utvidga EU
Norrtälje kommun, Uppland

Kolla in på SHA 70 samarbetspartner: Sverige & Sanningen. (En mycket intressant sida)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s