Tankar om samhället

Den värsta försvarsministern någonsin heter Peter Hultqvist (S)

Peter Hultqvist är försvarsminister och socialdemokrat. Sannolikt den enda försvarsminister i världen som givit upp tanken på att försvara det egna landet och det egna folket. Kanske också den enda politiker med makt och möjlighet att försvara landet från yttre hot, men i stället precis som en känd norrman en gång vägrade att försvara sitt folk och i stället släppte in främlingar för att de skulle kunna ta över landet. Den norrmannen dömdes senare till döden för sina handlingar.

Peter Hultqvist har varit kommunalråd i Borlänge i 17 år och var ordförande i kommunstyrelsen mellan 1998 och 2006. Så vilken nytta har han gjort i Borlänge? Svaret är att han har förstört hela kommunen med sin politik och det är ingen slump att området Tjärna ängar i Borlänge kallas ”Lilla Mogadishu”. I Tjärna ängar är nio av tio invånare utlandsfödda och nästan 40 procent av invånarna har bakgrund i Somalia. Stadsdelen är ett problemområde som av polisen klassats som riskområde där läget är ”alarmerande”.  Det är ett farligt område, det är ett otrevligt område och det är ett område som Peter Hultqvist och hans socialdemokratiska parti har varit med om att skapa. Det är för övrigt inte det enda problemområde i Sverige som Socialdemokraterna har skapat. I själva verket har det skapat hundratals liknade områden som är farliga att beträda och som ingen vettig svensk vill bo i. På Wikipedia kan man läsa om Tjärna ängar:

”Stadsdelen har beskrivits som ett av stadens största problemområden med hög kriminalitet och klassificeras av polisens Nationella Operativa Avdelning (NOA) som ett riskområde där ”läget anses vara alarmerande.” Stadsdelen är det geografiskt nordligaste utsatta området i Sverige och hade 2017-18 den genomsnittligt yngsta befolkningen av alla utsatta områden, då 83 procent av invånarna var under 45 år och 54 procent var under 25.

Narkotikahandel förekommer i området.

I januari 2016 fick Tjärna Ängar två egna områdespoliser.

Efter att antalet anmälda brott i Tjärna Ängar minskat runt 2017 framfördes teorin att detta skulle kunna förklaras av ett ökat inflytande för ett parallellt rättssystem som används av åtminstone delar av Tjärna Ängars befolkning.

År 2019 rankades Tjärna Ängar i polisens uppdaterade lista fortsatt som riskområde.

I september 2020 slutade Hemglass att köra i området efter en tid med stök och bråk, där den avgörande incidenten var när ett 50-tal barn omringade glassbilen och försökte tvinga till sig glass.

På Tjärna Ängar finns Högskolan Dalarnas studentboende Locus. Lokal nyhetsmedia har rapporterat om att boende på Locus upplever Tjärna Ängar som otryggt. Kvinnliga boende på Locus har vittnat om upprepade sexuella trakasserier från boende i övriga Tjärna Ängar. Den upplevda otryggheten användes tidigare av Dalarnas studentkår som ett argument för att flytta hela Högskolan Dalarnas verksamhet till Falun.”

Tjärna ängar är ett typiskt socialdemokratisk område. Ett område som befolkas till stor del av människor som i betydligt högre grad än genomsnittet röstar på Socialdemokraterna. I valdistriktet Tjärna ängar – Paradiset fick Hultqvists parti 48 procent av rösterna år 2018. Så vad Socialdemokraterna har skapat är ett getto och detta getto har skapats av politiker som Peter Hultqvist. Det märkliga med honom och andra politiker i samma parti är att de är stolta över vad de har åstadkommit.

De har åstadkommit en politik som innebär att Sverige har blivit farligare och farligare för varje år. Inte nog med att vanliga människor utsätts för allvarliga brott när brottslingar som Socialdemokraterna har importerat överfaller vanliga svenskar, sticker dem med kniv och rånar dem, gör inbrott i svenska hus, stjäl båtar och båtmotorer längs våra kuster, tränger sig in i bostäder och rånar och brutalt misshandlar människor på sina tillgångar, på klockor eller bilar, det är ett rövarsamhälle som Hultqvist och hans parti har skapat.

Peter Hultqvist bryr sig inte om vad han har ställt till med. Han kanske inte förmår att se orsakssammanhanget mellan den egna politiken och dagens problembild. Han inbillar sig varje dag att han har gjort något gott för landet och får kvitto på det när Sveriges Television presenterar samma falska bild. Den fullständigt livsfarliga socialdemokratiska politiken ändrar också på demografin när 100 000 migranter från fjärran länder tillåts komma hit varje år och ska få leva och bo här i evighet utan att svenska folket tillfrågats. Vilka konsekvenserna blir förstår alla som har ett någorlunda utvecklat förstånd och som kan se med sina ögon och höra med sina öron.

Den förmågan har inte socialdemokraterna. Vad som är värre än deras dåliga omdöme är deras utstuderade förakt för svenska folket och för den framtid som svenska barn och ungdomar riskerar att gå till mötes med fortsatt socialdemokratiskt vanstyre.

Det finns ett parti i riksdagen vars förstånd överträffar Peter Hultqvists med hästlängder och vars politik aldrig har orsakat de problem som Socialdemokraterna har utsatt svenska folket för. Det partiet motsätter sig gettobildningar, importerad brottslighet, demografiska förändringar, nedrustning av sjukvården, minskning av pensioner som gör äldre fattiga och mycket annat som Socialdemokraterna ställer till med. Det partiet vill motverka förfallet i landet och göra gator och torg säkra. Det upprör Peter Hultqvist. Han vill inte veta av att någon propagerar för mera trygghet, bättre sjukvård och att svenskar ska kunna se Sverige som sitt land, inte ett allemansland för jordens alla folk.

Peter Hulqvist kallar sig försvarsminister. I uppdraget ingår att försvara alla folks rätt att få komma till Sverige och slå sig ned här på skattebetalarnas bekostnad samt att motarbeta svenskar som ser Sverige som sitt land. Han vill påtvinga svenska folket en politik som de inte vill ha och sedan tvinga svenskarna att betala alla kostnader för den och dessutom tvingas svenskarna lida av de problem som Hultqvists politik orsakar.

När det under ”flyktingkrisen” 2015-2016 vällde in människor i landet från fjärran länder, under en period 10 000 personer i veckan, så välkomnade försvarsministern dem med förtur till bostäder, skattefinansierade arbeten eller livslång försörjning av skattebetalarna. I stället för att försvara landet mot den invasionsliknande migrationen försvarade han andra folks rätt till Sverige – men inte svenskarnas rätt till sitt eget land. Vad brukar man kalla en sådan politiker? Och hur har sådana politiker behandlats historiskt?

Nyligen gick Peter Hultqvist till attack mot SD. För att förklara Hulqvists angrepp på SD, krävs det att man förstår det socialdemokratiska partiets systematiska angrepp på människor som vill leva i ett tryggt och välmående Sverige.

Peter Hultqvist och hans parti klarar inte av att sakligt kritisera Sverigedemokraterna eftersom det framgår med facit i hand att det är Socialdemokraterna som förstör landet, inte SD. Det var Socialdemokraterna som förstörde Borlänge, Rinkeby, Södertälje, Botkyrka och många andra områden. Därför måste Hulqvist ta till ohederlig argumentation och kalla Sverigedemokrater för allt från grisar till rasister och högerextrema samt framställa dem som nazister, som de varken är eller har varit.

Så vad skriver Peter Hultqvist i sina försök att angripa SD? Jo så här:

”Rasismen är något som ständigt måste bekämpas och som äter sig in i samhället likt ett gift.”

”Rasteorier som till sin karaktär är grumliga och intellektuellt sett svåra att förklara har inte fått fotfäste. Däremot så får fördomar lätt fäste och blir till vandringssägner.”

”Högerextrema rörelser med Sverigedemokraterna i spetsen gör allt som går för att rida på stämningar av detta slag.”

”Kultur ställs mot kultur. Religion mot religion. Bostadsområde mot bostadsområde. Hudfärg mot hudfärg. Språk mot språk.”

”Den kulturella rasismen är de högerextremas senaste drag efter att det som kallats för strukturell rasism, biologiskt rasism, vetenskaplig rasism och kristen religiös rasism havererat som de irrläror de är.”

”När värderingsgrunderna släpper och den fullständigt förlegade pseudovetenskapen socialdarwinism tar över så öppnas barbariets portar.”

”Mänskligheten har med stor förskräckelse prövat de lösningarna förr. Det finns ingen anledning att göra om de misstagen.”

Peter Hulqvist bygger hela sin argumentation på att framställs SD som rasister och nazister. Han klarar inte av att  sakligt kritisera SD:s politik eftersom den i många stycken är bättre än den socialdemokratiska politiken. Så det blir kopplingar till annat än vad SD står för och fraser som han hoppas implementera i så många sinnen som möjligt för att framkalla oresonligt hat mot partiet. Eftersom han inte riktigt förstår sig på samhället eller vad den egna politiken leder till lånar han retoriska grepp från sin läromästare Olof Palme.

Hultqvist pratar gärna om alla människors lika värde, men i hans värld har invandringskritiker inget människovärde alls. Det har han visat många gånger genom sitt förakt och sina nedsättande ord. Hultqvist vill framställa SD som ett så stort hot att landet skulle falla samman om de skulle få inflytande. Det är ett svepskäl för att hindra ett demokratiskt valt parti från att få inflytande och det är samma metoder som används av totalitära ledare för att hindra en politisk opposition från att växa.

De flesta människor vill inte ha pajasretorik av Hultqvists slag, de vill se saklig argumentation där olika åsikter om hur man vill ha samhället kan brytas mot varandra. Men om är det något som Socialdemokraterna är rädda för så är det just sakliga politiska debatter om hur samhället borde se ut. De förlorar nämligen alla sådana debatter.

Om Peter Hultqvists mål är att medvetet ändra på demografin och förstöra landet så är han den farligaste och mest ondskefulla försvarsministern vi någonsin har haft.

Samma ämne:

Borlänges förfall
Peter Hultqvist i ny attack mot SD: ”fördomsfulla, hatiska, okunniga, högerextrema barbarer och rasister”
Försvarsministern plagierar tal om ”rasism” från Palme
Socialdemokratiskt vansinne
Så här ser den demografiska hotbilden ut i Sverige
Magdalena Andersson (S), hennes floskler och politruker
Sveriges Televisions vidriga påverkanskampanjer
Stefan Sauk om brottsutvecklingen i Sverige
Socialdemokraternas politik leder till ett rövarsamhälle
Socialdemokraterna fortsätter att förstöra Borlänge
Invasionsverkets groteska verksamhet
Socialdemokraterna låter islam ta över landet 
Försvarsmaktens nya annonskampanj
Socialdemokratins hela affärsidé är att ljuga för folket
Tage Erlanders (S) kungsord
Alternativ för Sverige

Jimmie Åkesson turnerar med socialdemokrat som tjänat stora pengar på asylpolitiken
Orsaken till Sveriges obefintliga krisberedskap
Samnytt: SD-toppen går med i AfS – kritisk till SD:s Nato-svängning
Gustav Kasselstrand intervjuas i Swebbtv
Sverige blir alltmer totalitärt
Det råder inbördeskrig i Sverige
Sverigedemokraterna har förlorat sin själ
Socialdemokraterna skapade helvetet i förorterna
Här är politikerna i riksdagen som vill utvidga EU
Sverigedemokraterna svek – igen

2 svar »

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s