Tankar om samhället

Sveriges Televisions vidriga påverkanskampanjer

Den som har följt Sveriges Television och vet vilken vidrig propagandacentral de är blir inte förvånade över att se hur journalisterna som arbetar där röstar.

Sveriges Television är en ren propagandacentral för mångkultur och allehanda politisk aktivism som stöder vissa politiska rörelser och motarbetar andra rörelser. De anställda journalisternas partisympatier speglar också programinnehållet. 52 % av de anställda röstar på MP, 18 % på V, 13 % på S, 8 % på M, 6 % på C, 3 % på L, 0 % på KD och 0 % på SD. 

I valrörelsen 2018 tog SVT officiellt avstånd från Sverigedemokraterna i samband med en politisk debatt. Följden blev att SD förlorade omkring fyra procent av sina väljare. SVT är och har i decennier varit en varböld i mediasammanhang genom sina vinklade debatter, lögner och propagandakampanjer mot vissa åsikter och för andra åsikter. 

SVT var tidigare licensfinansierat, men från den 1 januari 2019 tvingas alla finansiera public service-bolagen (SVT, Utbildningsradion och Sveriges Radio) via skattsedeln. Bakom införandet av en skattefinansierad public-service avgift stod alla partier i riksdagen utom Sverigedemokraterna. Det går alltså inte att bojkotta SVT på något annat sätt än att undvika att titta på eländet. Däremot kan man bojkotta de politiska partier som låg bakom den påtvingade public service-skatten, det vill säga, V, MP, S, C, L, KD och M.

Samma ämne:

SVT tog öppet avstånd från SD, som förlorade röster
Sveriges Television som Sveriges dödgrävare
Lägg ner Sveriges Television
Falsk information från Sveriges Television
Vd för Sveriges Radio försvarar politisk hjärntvätt
Det största bedrägeriet i Sveriges historia och trollfabriken SVT

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s