Tankar om samhället

Försvarsmaktens nya annonskampanj

Försvarsmakten har i en ny annonskampanj framställt sig själva som försvarare av vissa värden. Eftersom Försvarsmakten inte intresserat sig för att försvara vårt land som idag bryts ned av inre fiender (som vissa politiker, vissa partier, vissa medier och vissa organisationer) och yttre fiender (som EU, FN, en global finanselit, internationella tankesmedjor och rader av andra organisationer som vill att våra gränser ska vara öppna för massinvandring) som skadar vårt land.

Försvarsmakten är en del av det maktpolitiska system som förvandlat Sverige från en trygg och självständig nation till en mångkriminell bananrepubliksliknande stat där kriminella ligor tillåtits att invadera och ta kommandot i landet. När Försvarsmakten propagerade för sig själva år 2016 gjorde de öppen reklam för invandring, mångkultur och ”mångfald” (dock inte en mångfald av åsikter, bara en mångfald av olika folkgrupper som fått fritt tillträde till vårt land). Under den så kallade flyktingkrisen 2015-2016 när uppemot 10 000 migranter i veckan kom till Sverige från fjärran länder stod Försvarsmakten med sin överbefälhavare Micael Bydén i spetsen för att välkomna alla som ville hit. I rask takt byggdes asylboenden över hela landet där Myndigheten för Samhällsskydd och Beredskap, Försvarsmakten och en rad andra myndigheter såg till att organisera mottagande av tredje världens folk och ge dem uppehälle i vårt land, helt utan att fråga folket i en folkomröstning eller ens några enkla opinionsundersökningar.

Besluten var fattade i det politiska träsket, inom den maktelit som vill förstöra vårt land. Försvarsmakten upplät även sina egna anläggningar åt migranterna och rader av högt uppsatta militärer försvarade migrantströmmen hit och utlovade bästa tänkbara service åt dem. Inte en enda högt uppsatt militär kritiserade spektaklet, vilket säger ganska mycket om myndigheten och den verksamma personalen där.

Försvarsmakten är ingenting annat än ett tomt skal som någon har satt en socialdemokratisk etikett på. Försvarsmakten skryter över att de vill försvara yttrandefrihet, men den är bevisligen satt på undantag i organisationen. Eller är det verkligen så illa att alla anställda inom myndigheten vill att Sverige ska invaderas av tredje världen utan att landet försvaras? Ingen kritik har yttrats mot den invasionsliknande politiken och vad beror på kan man bara spekulera i.

Här är punkterna i Försvarsmakten nya annonskampanj. 

”SVERIGES SJÄLVSTÄNDIGHET OCH DIN FRIHET ÄR VÄRD ATT FÖRSVARA

Världen blir mer och mer oförutsägbar. Dagligen ser vi hur demokratiska friheter inskränks på andra platser i världen. Något som aldrig får hända i Sverige.

Därför är vi hela tiden redo att försvara Sveriges självständighet. Överallt och i alla lägen. Så att du kan fortsätta leva ett liv i frihet.”

Försvarsmakten ser hur demokratiska friheter inskränks i andra länder och säger att det inte får hända i Sverige. Men det har redan hänt i Sverige och händer ständigt när många medborgare blir av med sina arbeten, åtalas, hotas eller kränks för att de har ”fel” åsikter. Statsministern och den socialdemokratiska regeringen har flera gånger hotat med att inskränka yttrandefriheten för vissa åsikter genom att förbjuda vissa politiska yttringar. Vad gör Försvarsmakten åt det?

”SVERIGES SJÄLVSTÄNDIGHET = DIN FRIHET.

Att Sverige förblir självständigt är en förutsättning för att du ska kunna leva ett liv i frihet, med de grundläggande fri- och rättigheter som du är van vid. Helt oavsett kön, ålder, politisk hemvist, sexuell läggning eller ursprung. Se några av de friheter vi försvarar här under.”

Försvarsmakten talar om Sveriges självständighet, men vi är inte självständiga i något avseende. Vi styrs av FN, EU och andra såväl utländska som inhemska lobbygrupper. Inte minst Försvarsmakten som samarbetar med Nato och deltar i vissa internationella aktiviteter som inte har med Sverige eller vår nationella säkerhet att göra. 

”DIN YTTRANDEFRIHET. VÄRD ATT FÖRSVARA.

Det betyder att vi försvarar din frihet att i tal, skrift, bild eller på annat sätt förmedla information, tankar, åsikter och känslor. Till exempel ska du få yttra dina åsikter i sociala medier.” 

Försvarsmakten säger sig vilja försvara yttrandefrihet. Vad gjorde Försvarsmakten när ett antal websidor stängdes ned av politiska skäl – för att de hade invandringskritiska och andra åsikter som är näst intill förbjudna i Sverige? Det fanns inget försvar som försvarade Swebbtv eller Exakt24 när de stängdes av på sociala medier.

”DIN INFORMATIONSFRIHET. VÄRD ATT FÖRSVARA.

Det betyder att vi försvarar din frihet att ta del av information, upplysningar och andras yttranden. Till exempel ska du kunna ta del av fri information som nyheter utan censur.”

Försvarsmakten säger sig vilja försvara informationsfriheten. Men den fungerar inte i Sverige eftersom vi har medier som döljer, tillrättalägger eller ljuger för att det ska passa en viss agenda. Försvarsmakten är tysta och tycks mest vilja försvara makthavarna från kritik.

”DIN FÖRENINGSFRIHET. VÄRD ATT FÖRSVARA.

Det betyder att vi försvarar din frihet att umgås med andra för allmänna eller privata syften. Till exempel ska du kunna hålla på med den sport du vill.”

Föreningsfriheten är satt urspel när vissa politiska grupper utsätts för sabotage när de försöker hålla möten. Ett exempel är under valet 2018 när vissa element störde politiska möten som hölls av Alternativ för Sverige och även av Sverigedemokraterna. Att sabotörer tillåts skandera och störa möten är ett hot mot demokratin. På vilket sätt har Försvarsmakten ingripit mot mötesstörare och sabotörer så att möten kan hållas i fred?

”DIN DEMONSTRATIONSFRIHET. VÄRD ATT FÖRSVARA.

Det betyder att vi försvarar din frihet att anordna eller vara med i demonstration på allmän plats, så att du kan stå upp för dina åsikter utan att riskera några konsekvenser.”

Försvarsmakten har inte gjort något för att på allvar skydda demonstrationsfriheten. Det går inte ens att räkna hur många gånger som möten där invandringskritik framförs har störts av politiska motståndare. Försvarsmakten har varit helt tyst när den skulle behövas som mest.

”DIN MÖTESFRIHET. VÄRD ATT FÖRSVARA.

Det betyder att vi försvarar din frihet att anordna och ansluta till sammankomster för upplysning, meningsyttring eller liknande syften. Till exempel ska du kunna gå på vernissage.”

Försvarsmaktens säger de försvarar din frihet att kunna gå på vernissage. Men om det inte ens går att anordna vernissage i Sverige med viss konst så har vi ett stort problem. När Lars Vilks inte kunde leva ett normalt liv så var orsaken till det den politik som Försvarsmakten omfamnar.

”DIN RELIGIONSFRIHET. VÄRD ATT FÖRSVARA.

Det betyder att vi försvarar din frihet att ensam eller tillsammans med andra utöva en religion eller tro på vad du vill.”

Försvarsmakten vill försvara religionsfriheten. Det betyder bara att Försvarsmakten vill försvara en religion som inte hör hemma i Sverige och som etablerar sig här för att Försvarsmakten omfamnar dess etablering. Religionsfriheten infördes för att vi svenskar skulle kunna välja bort eller till någon religion, inte för att vi skulle importera nya religionsutövare eller religioner som är främmande för vår kultur.

”DIN RÖRELSEFRIHET. VÄRD ATT FÖRSVARA.

Det betyder att vi försvarar din frihet att röra dig på olika sätt inom landet och även lämna landet. Till exempel ska du kunna åka på husvagnssemester eller till svampskogen när du vill.”

Försvarsmakten försvarar att vi ska kunna åka husvagn och plocka svamp. Vi ska kunna röra oss inom landet säger de. Men idag kan vi svenskar inte röra oss i vissa områden för att Försvarsmakten har omfamnat en politik som ger oss getton som är otrygga eller farliga att vistas i. Försvarsmakten skapar ständigt nya problem istället för att lösa de gamla.

”DIN FRIHET. VÄRD ATT FÖRSVARA.

Det betyder att vi försvarar bland annat din frihet att välja själv vem du vill vara, vem du än vill älska, hur du vill klä dig eller på annat sätt välja själv vem du vill vara.”

Försvarsmakten säger att de vill försvara din frihet att välja själv vem du vill vara. Det är bara ännu en floskel från en försvarsmakt vars agenda står i strid med vad en Försvarsmakt borde ägna sig åt – att försvara landet.

VI FÖRSVARAR SVERIGE OCH DIN FRIHET

I Sverige värderas fred, frihet, hälsa, trygghet och rättvisa mycket högt. Och vi har som uppgift att försvara den svenska demokratin baserat på dessa värden, genom att ansvara för Sveriges militära försvar. Det gör vi genom att bibehålla och utveckla militära förmågor, upprätthålla beredskap, öva och genomföra både nationella och internationella insatser.

Vi står redo att agera dygnet runt, året om. Och vi gör det på land, till sjöss, i luften och i cybermiljön för att försvara Sveriges självständighet och vår frihet.”

Försvarsmakten vill försvara den svenska demokratin. Men varför står det ingenstans i den nya kampanjen att man vill försvara det svenska folket? Svaret är att det vill man inte. Försvarsmakten vill bara försvara mångkultur, den demografiska omvandlingen av landet och är tysta när Sverige brinner av inre konflikter. Nu hjälper Försvarsmakten till att hämta afghaner från Afghanistan som får fri bostad, bidrag och förtur till allt de kan tänkas behöva i vårt land. På vilket sätt är det bra för Sverige?

Sparka överbefälhavaren, byt ut den politiska korrekta ledningen mot vettiga människor så kanske vi får tillbaka ett försvar som vill försvara Sverige och det svenska folket.

Samma ämne:

Försvarets och värnpliktens betydelse (1922)
Vårt fädernesland och dess försvar.
Alternativ för Sverige har en försvarspolitik
Myndigheten för samhällsförstörelse.
Invasionsverkets groteska verksamhet
Vill Försvarsmakten tvinga oss att dö för PK-politikerna?

1 svar »

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s