Olika ämnen

En av de sista intervjuerna med Lars Vilks

”Samtal med Samhället är ett samtalsprogram från Riks studios. Programledare Christopher Jarnvall bjuder in sina gäster till ett genuint och öppensinnigt samtal, ett samtal där de medverkande tillåts slutföra sina tankar och tala till punkt.”

Lars Vilks intervjuas i Riks (som är en Youtubekanal som drivs av Sverigedemokraterna) och där avhandlas den fria konsten, yttrandefrihet och hur det är att leva med en islamistisk dödsdom mot sig

Lars Vilks fångenskap och samhällets brist på stöd till honom är och har varit en skam för landet. Makteliten har ägnat sig åt att håna honom istället för att försvara hans rätt till yttrandefrihet utan att behöva drabbas av hot och hat. Efter hans död jublade vissa människor som bor i Sverige, människor som aldrig skulle ha fått komma hit om Sverige var ett normalt land.

Nu är Lars Vilks död och hans gärning får aldrig glömmas. Inte heller får det glömmas bort hur delar av etablissemanget och vissa invandrargrupper har hotat och hatat honom så mycket att han inte kunde leva ett normal liv – i sitt eget land.

Därför måste minnet av honom bevaras. Parker skulle kunna namnges efter honom liksom gator och annat skulle kunna döpas efter honom. Självklart borde det också resas en staty av honom på lämpliga och synliga platser, såväl i Höganäs som i Stockholm, Göteborg och Malmö och Helsingborg. Lars Vilks namn ska för alltid vara en påminnelse om hur makteliten har misshandlat sina egna medborgare som fråntagits sina rättigheter, sin yttrandefrihet och sina möjligheter att leva ett normalt liv.

Samma ämne:

Lars Vilks död i bilolycka

Hyckleriet efter Lars Vilks död

Socialdemokraterna låter islam ta över landet

Lars Vilks död är en stor förlust för Sverige och yttrandefriheten

Olycka eller attentat – skyldiga till Lars Vilks död kan pekas ut oavsett

Grattis på födelsedagen Lars Vilks!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s