Olika ämnen

Grattis på födelsedagen Lars Vilks!

Idag fyller du 75 år. Ett stort grattis till dig. Du är värd en stor fest och en fin födelsedag tillsammans med nära och kära. Det kanske inte är så enkelt eftersom du tvingas leva under allvarliga hot.

Sedan 2007 har du tvingats leva under hot och har livvakter som skyddar dig dygnet runt. Hur kunde det bli så?

Tidningen Nerikes Allehanda publicerade den 19 augusti 2007 av teckning av dig där du ritat Muhammed som en rondellhund. Teckningen publicerades i en krönika som handlade om yttrandefrihet. Anledningen till att Nerikes Allehanda publicerade teckningen var att dina Muhammedbilder inte hade fått vara med på utställningar för att arrangörer och andra varit rädda för attentat. Du hade nämligen gjort något som är strängt förbjudet i Sverige eftersom samhället har anpassat sig till en främmande ”religion” som inte har någon plats i vårt land. Du har i praktiken tvingats underkasta dig en religion som svenska politiker avsiktligen har importerat genom att låta dess utövare från Mellanöstern och Afrika få fritt tillträde till vårt territorium. Socialdemokraternas mål är att den importerade religionen ska ta över landet.

Efter att bilden publicerades i Nerikes Allehanda blev du hotad. I Pakistan brändes svenska flaggor. En irakisk organisation utfäste en belöning på 100 000 dollar för att ta livet av dig. Belöningen skulle höjas till 150 000 dollar om du fick halsen avskuren. I Örebro demonstrerade den importerade religionens utövare mot dig och tidningen som publicerade din teckning.

Sedan dess har du blivit hotad flera gånger, men idag är du skyddad av livvakter.

Vem eller vilka ligger bakom det som du har drabbats av? Svaret är att det är politikerna som öppnat Sveriges gränser för massinvandring, demografiska förändringar och bjudit in den främmande religionen som bär skulden till hoten mot dig.

Att det idag inte går att kritisera den importerade religionen, som idag påtvingas det svenska folket, är mest ett tecken på att galningar styr landet. Galningar som sätter svenska folkets framtid på spel och inte bryr sig om att yttrandefriheten försvinner framför ögonen på oss.

De demografiska förändringar som vi ser idag när gatubilden inte går att känna igen är ett tecken på ett samhälle i djupt förfall där onda politiker från Socialdemokraterna till Moderaterna förstör landet. Du är en symbol som offer för den förstörelsen oavsett hur du själv ser på den politiska situationen. Sverige har gått från att vara ett ganska frihetligt och trevligt land till ett farligt land som mera liknar någon bananrepublik i Sydamerika där ordningen måste upprätthållas genom att medborgarna beväpnas och tvingas försvara sig själva.

Det är oerhört tråkigt att du ska behöva leva under hot, men tyvärr är det något som också drabbar många andra. Sverige har en del fiender och de kan sökas i media som söndrar och splittrar samt bland politiker som fattar beslut som slår sönder vårt land på många sätt. Vi lever i en ond tid där onda krafter vill oss illa. Vi är alla offer för en maktelit som bevisligen är ond.

I en ond tid vet vi att du är en god människa som förtjänar bättre än att leva under hot. En dag ska Sverige befrias och bli normalt igen. Vi hoppas det blir under din livstid.

Samma ämne:

Lars Vilks blogg

Socialdemokraterna låter islam ta över landet

Kan Sverige räddas?

Kategorier:Olika ämnen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s