Textarkivet

Räcker dricksvattnet när 500 000 nya migranter kommer till Stockholm?

Politiker och myndigheter räknar med att det kommer ytterligare en miljon migranter till Sverige fram till år 2030. Redan att det talas om sådana siffror som om det vore en naturlag att det ska komma miljoner människor till Sverige är skrämmande. Vem har bestämt att det ska komma så många och varför ska de komma till Sverige? Vem eller vilka planerar en sådan framtid och varför gör de det?

Bara till Stockholm räknar man med att minst 150 000 nya invånare kommer fram till år 2030 och att det kommer 500 000 till år 2050. De flesta kommer att vara migranter och en mindre andel är svenskar som flyttar från mindre orter till Stockholm för att politikerna fortsätter med sin urbaniseringspolitik. Stockholm ska bli tätare, högre, större och mera etniskt blandat. Stockholm ska bli en helt globaliserad stad utan svensk identitet som ett led i att landet ska koloniseras av migranter från tredje världen. Det är en medveten politik och målet är att göra svenskarna till en liten folkspillra i sitt eget land. Om det inte hade varit målet hade någon från regeringen eller myndigheterna rest sig upp och sagt det.

En sådan politik innebär stora påfrestningar på natur och miljö, men det är inget som bekymrar ens de mest extrema ”miljövännerna” i Miljöpartiet. Att det blir fler bilar på gatorna, att det blir trångt i Stockholm, att luften blir sämre och det blir betydligt mer avfall bekymrar dem inte. 

Ingenting bekymrar de styrande politikerna som kan besluta om vilka galenskaper som helst. Migrationspolitikens följder med rån, inbrott, mord, våld och allehanda sociala problem bekymrar dem inte heller. Inte heller kostnaderna. Att några pensionärer blir ihjälslagna och att tusentals svenskar utsätts för rån är inte heller något bekymmer. Lite svinn måste man räkna med när man vill uppnå en utopi som man är fast besluten att kämpa för hur skadlig inverkan den än har på samhället.

Att det dessutom blir svårare att få fram dricksvatten bekymrar dem inte heller. Nu måste vattenverken byggas ut för att de migranter som väntas komma i stora skaror ska få rent och fint dricksvatten. Förutom vattenverken måste också ledningsnätet byggas ut och anpassas för ett samhälle som alltmer kommer att likna någon del av Mellanöstern. Kostnaden blir minst 13 miljarder för att få fram dricksvatten till alla bara i Stockholm.

Samtdigt uppstår situationer med vattenbrist allt oftare och medborgarna uppmanas att spara på vatten genom en rad åtgärder. 

Krisinformation.se säger:

Så sparar du vatten i hushållet:

Duscha istället för att bada.
Duscha kortare än vanligt och stäng av vattnet medan du tvålar in dig.
Stäng av vattnet medan du borstar tänderna.
Undvik att diska under rinnande kran.
Kör fulla disk- och tvättmaskiner.
Kyl vatten i kylskåpet så slipper du låta kranen rinna för att få vattnet kallt.

Så sparar du vatten i trädgården:

Vattna antingen tidig morgon, på kvällen eller på natten.
Undvik vattenspridare. Vattna med kanna eller vattenslang som du håller i handen.
Placera krukor med känsliga växter på skuggiga platser under soliga dagar
Spara regnvatten från stuprör i en tunna att vattna med.
Använd täckodling för att minska vattenavdunstningen i marken.
Undvik att plantera under vår och sommar. Gör det hellre på hösten.

Vad vi ser är ett fullskaligt bedrägeri från politiker och myndigheter som å enda sidan vill överbefolka landet med migranter och å andra sidan låtsas värna om miljö och klimatet.

Det kommer inte att gå bra för Sverige när de politiker som vi har idag tillåts leka världsförbättrare och i själva verket slår sönder landet och gör det oigenkännligt. Om de inte röstas bort och ersätts av ansvarsfulla politiker så går vi mot en katastrof som när den väl är här kommer att orsaka mycket lidande.

Samma ämne:

Björn Gillberg: Befolkningsökningen är problemet
Miljöpartiet förstör miljön
Det nya betonggettot Mariehäll växer fram i Stockholm
Politikerna är tysta när svenskar rånas och misshandlas varje dag
Socialdemokraterna låter islam ta över landet
Socialdemokraternas Sverige – våld, överfall och rån varje dag
Etniska svenskar snart i minoritet
Är Sverige ett ockuperat land?
Märta Stenevi (Miljöpartiet) ger ett mycket förvirrat intryck

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s