Textarkivet

Politikerna är tysta när svenskar rånas och misshandlas varje dag

Varje dag rånas och misshandlas helt oskyldiga svenskar av människor som inte borde befinna sig i landet, men som ändå finns här för att politikerna har låtit dem komma hit.

I söndags den 9 maj blev en 100-årig kvinna bestulen av två ”män” som lyckades komma in i hennes bostad genom att påstå att de kom från hennes bank. Väl inne i bostaden stal de smycken och kontanter.

Igår den 10 maj anfölls en 75-årig kvinna utomhus i Norrköping och rånades på sina tillhörigheter. Det var flera personer som anföll henne och i samband med rånet skadades hon och fick åka ambulans till sjukhuset.

När tidningarna rapporterar om sådana brott skriver de aldrig signalement och i händelse av att någon gärningsman grips får vi sällan eller aldrig veta något om gärningsmännens bakgrund eller varför de befinner sig i landet. Vi får inte heller veta vilka politiker som släppte in dem i landet och vilka som bär skulden till alla brott som riktas mot oskyldiga svenskar.

Om någon politiker skulle uttrycka en ”rasistisk” åsikt så blir det lätt uppror i media, men när svenskar rånas på löpande band är det tyst. Det säger allt om vilka krafter som kontrollerar opinionsbildningen och styr landet.

Samma ämne:

Socialdemokraterna låter islam ta över landet

Socialdemokraternas Sverige – våld, överfall och rån varje dag

Professor Karl-Olov Arnstberg om den romska kulturen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s