Textarkivet

Terrordådet i Vetlanda 3 mars 2021

Terrordådet som begicks i Vetlanda i går (3 mars 2021) där sju personer knivhögs innan gärningsmannen sköts av polisen hade kunnat kräva fler offer om polisen kommit senare. Den 22-årige afghanen som utförde attacken var på väg mot en skola och vad som hade kunnat hända i förlängningen av dådet vet ingen. Två personer har enligt media livshotande skador.

Afghanen kom enligt uppgift i media till Sverige 2018 vilket betyder att Stefan Löfvens regering bär skulden till dådet. Socialdemokraterna är det parti som bär huvudansvaret för massinvandringen från dysfunktionella kulturer och det är också de som ska ställas till svars för konsekvenserna.

Terrordådet i Vetlanda är inte det enda grova brott som begåtts som en följd av den bisarra migrationspolitiken. Faktum är att det begås terrorbrott varje dag i Sverige. Varje dag blir personer knivhuggna, rånade, utsatta för misshandel hot och våld eller mördas av människor som politikerna har importerat till Sverige med syfte att förvandla vårt en gång trygga land till ett mångkriminellt territorium dit vem som helst kan komma och begå brott.

Så här röstade invånarna i Vetlanda i kommunalvalet 2018:

S: 26,14 % av rösterna
Vetlanda framåt: 18,14
M: 15,39
SD: 11,49
C: 10,79
KD: 10,27
V: 3,28
L: 3,03
MP: 1,29

Väljarna hur i kommunen liksom på riksplanet röstat för en politik som bäddar för fortsatta och ökade problem. De som har röstar på S, MP, V, KD, L, M och C bär själva skulden för de problem som Sverige har fått och som nu har kommit till Vetlanda.

Importerar man problem så får man problem. Men det socialdemokratiska kommunalrådet Henrik Tvarnö ”är i chock” och ”fattar ingenting”. Det bevisar tesen att många politiker inte begriper vad deras egen politik kan leda till. De saknar förmåga att att göra konsekvensanalyser och saknar dessutom förmåga att lyssna på människor som har varnat för den extrema migrationspolitiken som bedrivs i landet. Det är tyvärr alltid oskyldiga medborgare som drabbas när politiker vill leka världsförbättrare.

Vad säger alternativmedia? Samnytt skriver:

Mannen ska ha bott på den aktuella adressen i lite mer än ett år och tidigare vari bosatt på en annan ort i kommunen. Enligt uppgifter i folkbokföringen kom han till Sverige 2018.

Han under tiden i Sverige utmärkt sig för missbruksproblem och har tidigare dömts för narkotikabrott för vilket påföljden stannade vid böter. Han uppges ha fått regelbundna besök av socialtjänsten i hemmet och sedan en tid tillbaka lida av ”psykiska problem”.

Enligt grannarna har mannen inte lärt sig tala svenska och kan heller ingen engelska. Man har därför haft svårigheter med att kommunicera med honom.

Tre av de personer som 22-åringen angrep uppges ha livshotande skador. Ytterligare två betecknas som allvarligt skadade.

På grund av att terrormisstankar föreligger, har även Säpo kopplats in i utredningsarbetet.

Fria Tider skriver:

”Under en presskonferens på onsdagskvällen vägrade polisen uttala sig om vilken nationalitet den misstänkte för attacken i Vetlanda har.

I det misstänkta terrordådet i centrala Vetlanda skadades åtta personer, varav tre har livshotande skador. Gärningsmannen själv skadades när han sköts av polisen i samband med att han greps.

Nu står det klart att den gripne är en afghansk man som uppger sig vara 22 år och som tidigare har dömts för narkotikabrott.

Dagens Nyheter rapporterar att mannen blev folkbokförd i Sverige år 2018 och att han tidigare är dömd för ringa narkotikabrott.

– Han pratade väldigt dålig svenska och ingen engelska så det var svårt att få kontakt, säger en närboende till mannen till DN.

En annan granne uppger att en kvinna från socialtjänsten brukade komma hem till mannen med jämna mellanrum.

Mannen flyttade till Vetlanda från en annan ort i närheten för knappt ett år sedan, enligt DN.

Polisen sökte under kvällen igenom mannens lägenhet, en etta på bottenplan i ett bostadsområde i Vetlanda.”

Samnytt följer upp med en artikel om Annie Lööf och Centerpartiet som vill ha helt öppna gränser:

Efter det misstänkta terrordådet i Vetlanda har det mot polisens vilja avslöjats att gärningsmannen är 22 år gammal och medborgare i Afghanistan. En storm av kritik har riktats mot Annie Lööf och Centerpartiet som möjliggjorde gymnasieamnestin vilket gav ensamkommande afghaner utan asylskäl rätt att stanna i landet. Nu svarar Centerpartiet med att uppmana sina följare att anmäla kritiker.

Det var på onsdagseftermiddagen som polisen sköt en 22-årig man efter larm att han hade attackerat flera personer med ett tillhygge i centrala Vetlanda. Polisen bekräftade att åtta personer har skadats, varav flera allvarligt. Händelsen utreddes först som mordförsök men senare justerades rubriceringen till misstänkt terrorbrott.

Vi skriver: Ställ ansvariga politiker inför RIKSRÄTT!

Samma ämne:

Socialdemokraternas Sverige – våld, överfall och rån varje dag

Sverige är värst i hela världen! Absolut värst!

Kommer Sverige att gå under?

Socialdemokrat vill ha fler Mohammed i Sverige

Socialdemokratiskt vansinne

Om det allvarliga brottet mot svenska folket

Ylva Johansson (S) vill ha MER invandring

Är Anders Ygeman (S) den minister som ljuger mest?

Märta Stenevi (Miljöpartiet) ger ett mycket förvirrat intryck

Massinvandring till döds

Vad ungdomar är rädda för idag.

Gunnar Sandelin om tillståndet i Sverige

Präst smugglade in afghan i resväska

Fortsatt Sverigefientlig och dödlig migrationspolitik

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s