Textarkivet

Sverige är värst i hela världen! Absolut värst!

Sverige slår rekord i galenskaper, men media döljer systematiskt vad som händer med landet. Media har med vett och vilja hjälp politikerna att driva Sverige rakt in i ett mångkulturellt helvete. De som ifrågasätter det utsätts för hatkampanjer från politiker och media som förstör landet. Det är inte bara massinvandring som utgör ett problem för landet, det finns ett stort antal andra frågor som sammantaget för att det ganska säkert går att spå fortsatt förfall lång tid framöver.

Fler svenska pensionärer kommer att tvingas leva i fattigdom, svenskarna kommer att tvingas arbeta allt högre upp i åldern, kriminaliteten kommer att slå nya rekord och drabba tiotusentals oskyldiga svenskar varje år. Vi har rekord i urbanisering, vi slår rekord i ensamhushåll och kontanterna är på väg bort snabbare här än i andra länder. Massinvandringen är bara ett symptom på galenskaper som skenar bortom all sans. Om svenskarna lydigt finner sig i allt så var våra förfäders strävsamma arbete för att forma en framtid åt sina barn förgäves.

Katerina Magasin jämför USA och Sverige:

”Medan socialdemokraterna i Danmark till fullo har förstått de negativa konsekvenserna av den islamiska massinvandringen, står de svenska politiska makthavarna fortsatt dumtrögt fast vid en naiv syn på vad ett oproportionellt stort inflöde av kulturellt, socialt och religiöst vitt skilda befolkningsgrupper faktiskt gör med ett relativt litet land.

För att se omfattningen av folkutbytet – för det är faktiskt exakt vad detta handlar om – kan vi ställa Sverige mot USA – ett annat land med stor invandring. USA med sina 310 miljoner invånare har de senaste 10 åren tagit emot 593.000 invandrare.

Jämför detta med Sveriges 9,4 miljoner invånare, som tagit emot nästan hundra tusen fler, 673.000 invandrare på tio år! Det vill säga 0,19 procent resp 7,15 procent av sina länders befolkningar. Om USA tagit emot lika många som Sverige skulle det motsvarat 22 miljoner. Om Sverige tagit emot lika många som USA skulle det varit 18.000… Istället har man nu skapat hela orter som i princip inte längre är svenska. Jag tror inte att tillräckligt många svenskar är medvetna om hur absurda dessa siffror är. Danska socialdemokrater har förstått – så vad är det för fel på de svenska politikerna?

Läs ovanstående siffror igen. Och kontrollera dem gärna. Och kom sedan och säg att inte den fullkomligt enorma massinvandringen inte förändrat Sverige i grunden. För det har den. Bara i år ska antalet kvotflyktingar huvudsakligen från Sydsudan och andra afrikanska länder fördubblas, till 6000! Detta ovanpå all annan invandring.

Samtidigt som vårt land redan går på knäna av kulturell belastning som hedersmord, kriminella klaner, könsstympningar, barnäktenskap, månggifte, islamisering, beslöjade småbarn, hat mot HBTQ och religiösa minoriteter, av hatbrott mot kristna. Gruppvåldtäkter, pojkvåldtäkter, bilbränningar, droghandel, gängskjutningar, djurplågeri, tortyrrån, misshandel, hot, kidnappningar… det räcker numera att säga ifrån i trafiken för att du ska bli slagen sönder och samman och hamna i respirator.”

Att lösa alla dessa problem är inte svårt. Men det krävs att människor förstår att de inte kan rösta på politiker som skapat problemen (vilket är politiker från V, MP, S, KD, L, C och M) eller köpa tidningar som medverkar till att skapa problem (vilket är de flesta dagstidningar som finna i landet eftersom de är del av koncerner med en tydlig agenda om mer globalisering). Det gäller då att visa stöd för positiva krafter som vill förändra samhället till det bättre.
Samma ämne:

Utrikesministerns make: ”Mohammed får gärna bli ett vanligare namn”

Pettersson granskar Socialdemokraterna

Massinvandring till döds

Så tystar makteliten obekväma röster i Sverige

Märta Stenevi (Miljöpartiet) ger ett mycket förvirrat intryck

Ylva Johansson (S) vill ha MER invandring

Socialdemokraternas Sverige – våld, överfall och rån varje dag

Politikernas drömsamhälle: Rinkeby

Sverige har tagit emot över 3 miljoner migranter sedan 1970

Är Sverige ett ockuperat land?

Kategorier:Textarkivet

Märkt som:,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s