Textarkivet

Ge svenskar jobb först!

I Sverige konkurrerar svenskar och invandrare numera på lika villkor. Migranter som nyligen kommit till Sverige kan söka jobb och bostad och erhålla det före svenskar. I Eskilstuna vill moderaterna ge förtur till sommarjobb och feriepraktiktjänster åt ”utsatta ungdomar”. Att prioritera den egna befolkningen är inget som något av riksdagspartierna har visat intresse för. Svenskarna har blivit fråntagna sina rättigheter och diskrimineras nu öppet för att politikerna vill satsa på migranter. Därför får migranter ofta förtur till bostäder och prioriteras på arbetsmarknaden så långt det är möjligt. 

Det moderata kommunalrådet i Eskilstuna vill att minst hundra av sommarjobben ska ges enbart till ungdomar från ”socioekonomiskt utsatta hem”, vilket betyder att de migrantfamiljer som Moderaterna och Socialdemokraterna har bjudit in till Sverige utan att fråga folket ska prioriteras.

Prioriteringen borde vara den att svenskar alltid får företräde till jobb och bostäder. Allt annat är diskriminering mot svenskar. Sverige är ju svenskarnas land.

Samma ämne:

”Utsatta” ungdomar i Eskilstuna ges förtur till hundra sommarjobb

Ylva Johansson (S) vill ha MER invandring

Ingen planterar bananträd i Vilhelmina

Är Sverige ett ockuperat land?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s