Textarkivet

Socialdemokratiskt vansinne

Socialdemokratiskt vansinne

Sverigedemokraterna är grisar. Det är vad försvarsminister Peter Hultqvist (S) gör gällande i en krönika som han skrivit i Dala-Demokraten. Frågan är då vad man ska kalla en socialdemokratisk politiker som släppt in stora mängder migranter till Sverige och till Borlänge där han varit politiskt verksam. Han är direkt ansvarig för att det kommit tusentals somalier till Borlänge och till att många svenskar drabbats både fysiskt och psykiskt av hans politik. Peter Hultqvist är dock ingen gris. Han är något som är mycket mer skadligt för samhället.

En annan känd Socialdemokrat är Ann Linde. Hon vägrar att ta avstånd från grovt våld när det kommer från politiska grupper som hon tycks uppskatta. Björn Söder (SD) ställe en fråga till Linde. Han skriver:

I en fråga till utrikesministern undrade jag varför inte den svenska regeringen agerade när våldsamma kravaller ägde rum i Portland i somras då myndighetsbyggnader slogs sönder, eller när amerikanska senaten 2018 ockuperades av vänsteranhängare, påhejade av nuvarande vicepresident Kamala Harris, för att förhindra utnämningen av en domare eller när Black Lives Matter och Antifa slog sönder städer, mördade och attackerade poliser under förra året och fördömde våldet och attackerna mot demokratin på samma tydliga och omfattande sätt som statsministern fördömt det som hände den 6 januari i år?

Hon tar inte överhuvudtaget avstånd från vänsterns våldsamheter och angrepp på demokratin. Istället fördömer hon ”polisiära överträdelser”: ”Övervåld från polis och andra rättsvårdande myndigheter riskerar att försvaga tilltron till samhällets institutioner”.

Andra socialdemokrater, som Anders Ygeman, har framfört lögner om Donald Trump och tycker att det var bra att han stängdes av från sociala medier. Företrädare för regeringen har efterlyst hårdare tag mot nätjättarna för att förmå dem att stänga av vissa konton. Som en direkt följd av det har Swebbtv och många andra blivit avstängda vilket Socialdemokraterna anser vara i sin ordning.

Socialdemokraternas mål är att förstöra hela Sverige med hjälp av massinvandring och de har dessvärre hittills lyckas bra. Ingen kan längre vara trygg på gator och torg och landet liknar mer och mer valfri bananrepublik med den enda skillnaden att vi är en monarki. Det senaste projektet, förutom att släppa in i snitt över 10 000 migranter i månaden, är att hämta sydsydaneser som ska placeras i kommuner där det hittills har varit relativt tryggt. Invånarna ska naturligtvis inte tillfrågas om de vill ha den här politiken, utan likt vilken diktatur som helst påtvingas vi en politik som enbart är skadlig för landet både på kort och på lång sikt.

Socialdemokraterna är ett farligt parti som förstör landet och att en enda svensk röstar på dem är ofattbart. De driver landet mot en avgrund tillsammans med andra partier som också är skadliga för Sverige.

Samma ämne:

Sverigedemokraterna är grisar

Ingen planterar bananträd i Vilhelmina

Sverige tog emot näst flest kvotflyktingar i världen 2020

Borlänges förfall

Sverige har tagit emot över 3 miljoner migranter sedan 1970

Etniska svenskar snart i minoritet

Bara 5 miljoner svenskar kvar vid seklets slut

Mångkulturbeslutet måste upphävas

Sverigeälskare är grisar tycker Hultqvist!

Socialdemokraternas Sverige – våld, överfall och rån varje dag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s