Textarkivet

Nytt attentat mot Spånga kyrka

I natt skedde ytterligare ett attentat mot Spånga kyrka i västra Stockholm. Bara för några dagar sedan inträffade ett attentat där tre brandbomber kastades mot kyrkan. Då skrev vi om det:

Tidigt i morse kastades en brandbomb mot kyrkans port och två brandbomber kastades mot fönster på byggnaden som krossades. 2018 genomfördes också ett attentat när en sprängladdning detonerade i en av kyrkans församlingslokaler.

Kyrkan ligger intill Tensta och Rinkeby som är två ”utanförskapsområden” som skapats av Socialdemokraterna. Vi skrev även om det:

Området som idag anses vara ett farligt område att vistas i skapades av Socialdemokraterna och befolkas uteslutande av migranter från avlägsna kulturer. Kyrkan ligger nära både Rinkeby och Tensta och de äldsta delarna av kyrkan är från 1100-talet. I närheten ligger Granby där det under medeltiden fanns en tingsplats. Kyrkan är en viktig länk mellan traktens äldsta historia och vår tid. Här har svenskar bott och verkat i tusen år och spåren efter dem finns i form av runstenar och andra minnen. I kyrkan finns stora kulturella värden som samlats där under 1000 år. När Sigvat lät resa en av runstenarna som finns i kyrkan kunde varken han eller de som bodde i Tensta ana att tusen år senare skulle landsförrädiska politiker massimportera människor från andra världsdelar och ta framtiden från Sigvats ättlingar.

I natt kastades vätska mot kyrkans port, men polisen kunde snabbt komma till platsen och släcka branden. Sannolikt är det några som har för avsikt att bränna ned kyrkan men hittills inte lyckats.

Den senaste tiden har det också varit skadegörelse på Solna kyrkogård där gravstenar välts flera gånger. Igår vältes omkring 100 gravstenar i ett uppenbarligen utstuderat sabotage för att skända avlidna svenskar. Kyrkogården blev känd för att det var här två svenska pojkar torterades, våldtogs, rånades och misshandlades av två migranter som tänkte begrava pojkarna levande. Vem som har släppt in dessa migranter i landet är lite oklart, men det är sannolikt antingen Fredrik Reinfeldt eller Stefan Löfven. 

Vilken eller vilka politiker det än är borde de ställas inför rätta och betala skadestånd till offren.

Samma ämne:

Attentat mot Spånga kyrka i Stockholm

Politikernas drömsamhälle: Rinkeby

Ali och Samir döms för tortyr på Solna kyrkogård

Tog som som lärare i Spånga – pistolhotades

Kyrka i islamdominerad förort utsatt för brandattentat

Kategorier:Textarkivet

Märkt som:, , ,

1 svar »

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s