Textarkivet

Om det allvarliga brottet mot svenska folket

I en artikel i Nya Tider skriver författaren och debattören Arne Weinz om hur kriminella makthavare förstör landet. 

2014 började Open Society Foundation och andra organisationer arbeta för att skeppa miljoner unga afrikaner över Medelhavet till Europa och Sverige. Här välkomnades de av förvirrade människor, ofta unga kvinnor, som stod med skyltar och krävde att de skulle få komma hit och stanna kvar här. Varför var det så viktigt att Sverige skulle ta emot dem och de dem tillstånd att stanna kvar här? Kvinnorna som välkomnade dem ville inte själva hysa in dem i sina hem och betala uppehälle för dem. Det skulle andra göra. Resultat blev att den söndring av landet som redan pågått en tid fortsatte.

I Sverige demonstrerade Stefan Löfven tillsammans med en rad vänsterorganisationer för att de skulle få komma hit. Löfven skanderade att ”Mitt Europa bygger inga murar” och fick rungande applåder från publiken och hyllningar från hela det socialdemokratiska etablissemanget och media. Löfven och Socialdemokraterna som i decennier arbetat för att fylla upp Sverige med migranter ville göra sig extra populär i globalistiska kretsar. Parallellt med Open Society Foundation och politikers kampanjer för öppna gränser valde media att bedriva kampanjer för ökad eller fortsatt massmigration till Europa och Sverige. De folkmassor som vällde in i Europa var endast i få fall att betrakta som flyktingar, de flesta var lycksökare som vill komma hit för att få ett bättre liv och sedan kunna ta hit sina familjer.

De som opponerade sig mot den omfattande migrationen framställdes som ”högerextremister” och andra påhittade och nedsättande epitet, men fick sällan eller aldrig delta i några offentliga debatter eller i politiska debatter i Sveriges Television. Ingen skulle få ifrågasätta att det väller in migranter i Sverige och de som motsatte den politiken avfärdades som extrema eller tystades helt.

Arne Weinz med sin bok Perfekt Storm

Arne Weinz skriver:

”Det som skett och fortfarande sker är en komplott av medier, politiker, och politiserade myndigheter riktad mot det svenska folket. Journalistkåren tycks anse att deras jobb är att vilseföra allmänheten. … Inga svenskar skulle ha gått med på detta om de erhållit sanningsenlig och korrekt information.”

Weinz sammanfattar de problem som vi har och som kommer att förvärras genom att alltfler drabbas både fysiskt och psykiskt av en politik som gör Sverige sämre år för år. Tyvärr är det många svenskar som lever i villfarelsen att Sverige är ett av världens bästa och tryggaste länder. Det är också den bilden som media försöker förmedla men när några sanningssägare ifrågasätter det tystas de eller framställs som ”extrema”. Media och särskilt Sveriges Television fungerar som viktiga propagandaorgan för en politik som många inte inser konsekvenserna för att ingen berättar för dem vad som pågår i maktens korridorer.

Arne Weinz skriver också:

”Idag betalar vi ett högt pris i form av skenande antal skjutningar, rån, våldtäkter, misshandel, stölder och bedrägerier. Sverige är numera ett kaotiskt samhälle som befinner sig i ett fritt fall, av vilket vi ännu bara ser början. Hur detta ska sluta är det få som ens vågar tänka på. … Det ekonomiska priset är enormt. Migrationskostnaderna ligger på hundratals miljarder kronor per år. … Sverige är bankrutt, men kan ännu en tid hanka sig fram på lånade pengar, genom att öka statsskulden tills den ekonomiska bubblan spricker – och vad händer då? Vårt samhälle går inte längre att känna igen. Sverige är förstört för evig tid.”

Alltfler vill nu att de som medvetet förstört vårt land ska ta ansvar för sina handlingar. Weinz skriver:

”Det är dags att sätta sökarljuset på dem som bär ansvaret för vårt lands förstörelse. Dessa personer bör rannsakas inför tribunaler, dömas och straffas. Ett lämpligt  standardstraff för mindre brott mot det svenska folket skulle kunna vara fråntagande av medborgarskap samt livstids utvisning. För de som begått grövre brott mot det svenska folket väntar något helt annat.”

Många anser att det är underligt att politikerna fortsätter med massinvandring när de ser resultatet. De vet att oskyldiga svenskar tvingas lida av massmigrationens konsekvenser, men ändå fortsätter politikerna på den inslagna vägen. Goda människor förstör inte medvetet ett land som en gång var så tryggt. Det är bara onda människor som gör det.

Arne Weinz’ text kan läsas i den mycket läsvärda tidningen Nya Tider (vecka 3 2021.)

Samma ämne:

Lägg ner Sveriges Television
Vd för Sveriges Radio försvarar politisk hjärntvätt
Är Sverige ett ockuperat land?
ICA-handlaren som utsattes för hot och hat
Boktips! Spänningsromanen Perfekt Storm, av Arne Weinz

Kategorier:Textarkivet

Märkt som:, ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s