Textarkivet

Migrationsverket hämtar Sydsudaneser från Afrika till småorter i Sverige

Det kommer aldrig att ta slut så länge Socialdemokraterna och resten av sjuklövern har inflytande över politiken i landet. Det har redan pågått länge och det är en medveten politik som drivs av onda människor tillsammans med naiva, godhjärtade och aningslösa människor.

Sverige ska till varje pris slås sönder etniskt och kulturellt. Frågar man ansvariga politiker om orsaken så får man inga svar eller så svamlar de om EU, FN, ansvar, flyktingar, hjälpa och mycket annat. Eftersom de inte klarar av att ge några svar är det lätt för dem att hänvisa till att ”vi måste hjälpa människor på flykt” som Stefan Löfven hävdar eller att ”invandring berikar”. Det sägs också att vi behöver arbetskraft inom nästan alla sektorer och att ”vi vill ha ett öppet samhälle” som är omskrivning för att vem som helst ska kunna komma hit av vilken orsak som helst.

Många svenskar finner sig i politikernas lögner och ifrågasätter inte den politik som ändrar på demografin och tvingar svenskarna att betala ett högt pris för en politik som söndrar och skadar landet.

När nu sydsudaneser är på väg till småorter i Sverige undrar den observante vad orsaken är. Migrationsverket har börjat dela ut uppehållstillstånd till människor från Sydsudan i centrala Afrika. 2019 kom 223 personer därifrån hit och 2020 kom 274 personer hit och nu är många fler på väg.

Enligt Fria Tider har sydsudaneser redan placeras ut i följande kommuner: Ale, Ekerö, Haninge, Krokom, Kungsbacka, Lidingö, Lund, Mölndal, Sollentuna, Solna, Stockholm, Sundbyberg, Söderköping, Täby, Uppsala, Vaxholm och Vilhelmina.

Nu väntar ännu fler sydsudaneser på att få komma hit och de kommuner som kommer att välkomna dem med stora famnen är Ale, Botkyrka, Ekerö, Falkenberg, Ljusdal, Lomma, Mörbylånga, Norrtälje, Nynäshamn, Partille, Robertsfors, Skurup, Sollentuna, Solna, Stenungsund, Stockholm, Tjörn, Trelleborg, Trosa, Täby, Vadstena, Vallentuna, Värmdö och Österåker.

Många politiker förbereder nu bostäder (förtur naturligtvis) och ett bidragssystem för att de ska känna sig välkomna. Om de blir glada över välkomnandet är det bara en tidsfråga innan anhöriga också kommer.

Fria Tider har en del att säga om sydsudaneserna och på vilken sätt de kan bli en tillgång för Sverige är oklart. De skriver:

”Sydsudaneser presterar IQ-mässigt på ungefär samma nivå som bushmän och pygméer – de folkslag som har lägst intelligens i hela världen – visar ny forskning. Tidigare har väldigt få sydsudaneser kommit till Sverige, men nu har Migrationsverket börjat hämta hit dem i mängder som ”kvotflyktingar”. 

Om de nu skulle kunna bli en tillgång här så borde de väl rimligen kunna vara en tillgång någonstans i sitt hemland eller i något annat afrikanskt land. Men att bygga upp små sydsudanesiska klansamhällen i Sverige är bara en liten del av ett större projekt som går ut på att inte bara söndra vårt land utan tillintetgöra det som en gång var ett tryggt tillitssamhälle. Det är ondska.

De som bär det huvudsakliga ansvaret denna ondska är Socialdemokraterna, men också samtliga ministrar oavsett partitillhörighet och även andra partier i riksdagen som sympatiserar med den politiken eller är tysta och inte protesterar.

Samma ämne:

De nya alternativen till IT-jättarna
Knivrån – vardag i det nya Sverige
Ren ondska bakom avstängningen av Swebbtv på Youtube
Richard Sörman vill rädda den svenska kulturen
Thoralf Alfssons kamp mot den politiskt korrekta idiotin!
Är Sverige ett ockuperat land?
Så lätt inskränks yttrandefriheten i USA och Sverige
Flykten från folkhemmet, av Katerina Janouch
Ingen planterar bananträd i Vilhelmina
Bertil Malmberg (SD-Trosa), sydsudaneserna och ”öppen svenskhet”
HMF förbjuder oss att säga viktiga sanningar
Invasionsverkets groteska verksamhet

1 svar »

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s