Textarkivet

Tankar om Sverige 2020

Det finns inga perfekta länder och det har heller aldrig funnits några perfekta länder. Men det finns länder som fungerat bra och det finns länder som fungerat sämre av en rad varierande skäl.

I början och mitten av 1960-talet var Sverige ett av världens absolut bästa länder att leva i därför att svenska folket stretat lojalt och hedervärt i många generationer för att deras efterkommande ska få det bättre.

Statsminister Tage Erlander ansåg 1965 att den etniska homogeniteten i Sverige varit till gagn för oss eftersom den har besparat oss en rad onödiga konflikter. Det rådde i stort sett konsensus om att Sverige var svenskarnas land och att Sveriges homogenitet var en fördel för oss.

Idag 2020 består befolkningen i Sverige till över 25 procent av människor med rötter i andra världsdelar, i de yngre generationerna är andelen ännu högre och i vissa områden av Sverige är svenskarna i minoritet.

Den demografiska förändringen går rasade fort. Trots uppenbara sociala och andra problem som massmigrationen till Sverige medför, vill många politiker fortsätta på den inslagna vägen eller i vissa fall öka invandringen, som sedan länge varit oacceptabelt hög.

svenska-flaggan

Befinner vi oss mitt i ett djupt förfall?

Sverige söndras framför våra ögon och stora inflytelserika mediakoncerner hejar på tillsammans med statlig media för att vilseleda oss och inbilla oss att det finns fördelar med massmigration. Svenskar som ifrågasätter inriktningen kan inte och får inte göra sina röster hörda på lika villkor, trots att en majoritet av folket enligt flera opinionsundersökningar ogillat och ogillar den förda politiken.

1988 hölls en lokal folkomröstning i Sjöbo där kommuninvånarna fick rösta ja eller nej till att ta emot flyktingar. Trots vinklade propagandakampanjer i media som riktade sig mot Nej-sägarna avgick de med segern då 64,5 procent av väljarna röstade Nej, medan 31 procent röstade Ja. Sedan dess har svenskarna aldrig mer fått rösta om flyktingmottagande i något sammanhang.

Det som pågår nu i Sverige är det största paradigmskiftet i Sveriges historia och är en regelrätt påtvingad nykolonisering av vårt land där makteliten uppmuntrar miljoner människor att ta sig till Sverige.

Den 29 juni 2020 uppmanade miljöpartisten Isabella Lövin svenskarna att ”öppna sina hjärtan”, precis som Fredrik Reinfeldt gjorde i augusti 2014 för att markera att Sverige bör ha en näst intill obegränsad invandring. Fredrik Reinfeldt fick applåder av sina moderata kärnväljare och hans regering var ansvarig för att nästan en miljon migranter kom till Sverige mellan 2006 och 2014. Egentligen borde ha ha betraktats som en quisling.

Nu säger Isabella Lövin, som är miljö- och klimatminister och dessutom vice statsminister, att det finns 80 miljoner människor på flykt i världen och att Sverige inte ska sätta en gräns för hur många vi kan ta emot.

Frågan är hur en person i hennes ställning kan visa ett så uppenbart förakt mot befolkningen i Sverige som till stora delar är utsatt för importerad brottslighet som resulterar i personrån, äldrerån, förnedringsrån där ungdomar misshandlas och rånas på mobiler, kontokort, kläder och annat – och dessutom ofta blir knivskurna och förnedrade genom att tvingas be om nåd genom att knäböja och kyssa förövarnas skor. Andra brott som begås av människor som inte borde ha släppts in landet uppgår till ofantliga antal varje år och bidrar till att bryta ned tilliten mellan människor. De demografiska förändringarna och upplösningen av en tidigare homogen nation fortsätter. Den som ifrågasätter det framställs som ”extremist” fast denne egentligen bara vill leva i ett normalt Sverige, inte ett mångkulturellt helvete.

Isabella Lövin är miljöpartist men struntar fullkomligt i miljön. Hur bra är det för miljön – eller för oss vanliga människor som lever här – att det kommer ytterligare några miljoner människor till vårt land. Förutom att det innebär slutet för Sverige som svenskt land kommer det innebära ökade utsläpp, större påverkan på sötvattentillgången som redan är ansträngd, ännu fler konflikter där många svenskar kommer att skadas eller dö och där demokratin inte längre kan fungera eftersom svenska röster inte räknas när stora migrantskarors röster i val avgör vår framtid.

Isabella Lövins och andra likasinnades politik kan bäst jämföra med hur quislingar lät nazistiska trupper från Tyskland ockupera det nationella territoriet utan hänsyn till konsekvenserna. Skillnaden är att det då var militära invasioner, idag är det en kolonisering där främst unga män uppmuntras att komma hit för att det ska resultera i ett framtida maktövertagande där den miljon muslimer som redan bor i landet kan driva landet i vilken riktning som helst bort från det som en gång var vårt. Det är ren ondska som driver politiker att så hänsynslöst slå sönder vårt land. 

Isabella Lövin menar att svenskarna  i framtiden kan behöva fly från sitt land, men om det skulle bli så beror det på den politik som bedrivits under lång tid av sådana som Isabella Lövin, Fredrik Reinfeldt och Stefan Löfven.

Sveriges framtid avgörs av om svenska folket är beredda att värna det land som deras förfäder byggt upp efter tusentals år av uppoffringar. Men för att svenska folket ska kunna förstå sin samtid krävs saklig information och goda analyser och sådant kan inte åstadkommas av Sveriges Television och annan statlig media eftersom de driver en agenda som sammanfaller med den som massinvandringsförespråkare driver.


Johan Widén: Vems fel är det att Sverige går under?


Hatstorm mot veganföretagare

Samma ämne:

Miljöpartist varnar för miljöpartiets politik.

Inkvisitionen i Sverige drev politikern Mattias Philipson till självmord 2015

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s