Olika ämnen

Hur unga kvinnor och män röstar

Om unga kvinnor skulle få bestämma det politiska utvecklingen skulle det svenska Sverige raderas ut väldigt fort. Skulle däremot män få bestämma skulle det sättas stopp för massmigration och kriminalitet. Det slutsatsen kan man dra av ett debattinlägg som journalisten Gunnar Sandelin har skrivit på debattsidan Det goda samhället.

novus-februari-2020

Stora skillnader i hur unga män och kvinnor röstar

Gunnar Sandelin skriver:

”Mätresultaten innebär att unga kvinnor fortsätter att rösta för massinvandring och mångkultur. Detta trots att alla samhällsförstörande konsekvenser alltmer börjar komma fram i offentligheten, nu när main stream media inte kan mörka och vinkla hur mycket som helst. Exempelvis vet allt fler att den stora demografiska förändringen av vårt land pågår och därmed också att klankulturers och att en viss religions kvinnosyn vinner mark. Konsekvensen blir också en fortsatt nedmontering av den offentliga sektorn samt ökade försörjningsbördor vad gäller nyanlända och personer boende i så kallade utanförskapsområden och parallellsamhällen. Som ytterligare en följd av detta: ökad grov gängkriminalitet, som inte kan grillas bort av någon dialogpolis. Listan kan göras lång.”

”Självklart är unga kvinnors partisympatier inte en heltäckande förklaring till att Sverige går en svår framtid till mötes. Men det är en underskattad, sällan diskuterad och närmast tabubelagd aspekt av helheten. Jag passar samtidigt på att sända en tanke av tacksamhet till alla de självständigt tänkande kvinnor som är en källa till ständig inspiration.”

Läs Gunnar Sandelins debattinlägg här.

Läs även Samnytt om samma artikel här.

Kommentar från Katerina Janouch här.

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s