Olika ämnen

Björn Gillberg: Befolkningsökningen är problemet

”Greta hävdar att vårt hus brinner, att människor dör. Hon vill att vi ska panika. Detta är fel. Husen brinner inte och människor dör inte av klimatförändringar. Panik löser inga problem. Svenska regeringen (S+Mp) har tyvärr drabbats av panik och vill lösa alla problem genom att ensidigt ersätta fossil energi med el. Detta får ödesdigra konsekvenser för Sverige.”

Alla uteblivna debatter i Sverige om klimat och miljö signalerar att de styrande inte vill veta av några alternativa åsiktsinriktningar om hur vi bäst ska hantera dessa ämnen.

Nyligen gick statliga Miljömärkning Sverige AB, Svanen och EU-Blomman ut i en kampanj för att få bort paraffinljus från den svenska marknaden. Enligt dem skulle det motsvara att vi sparar in utsläpp från 67 000 bilar under ett år. Det låter ju bra.

Men när samma politiker som vill att vi ska minska våra utsläpp låter över 100 000 migranter komma till Sverige, och miljoner nya migranter komma till Europa varje år, som ska konsumera mera, köpa och köra bil, så blir många miljöinsatser meningslösa om de totala utsläppen ökar som en följd av en kraftigt ökande befolkning som importeras.

När jordens befolkning fortsätter att öka och stora delar av dem tillåts massinvandra hit utan debatter om följderna därav kan man inte förvänta sig några större förbättringar. Att ledande politiker och media okritiskt följer och hyllar Greta Thunberg och nästintill helgonförklarar henne är ett säkert tecken på att hon backas upp av krafter som har en tydlig agenda. En agenda som man måste kunna ifrågasätta.

Det finns många olika hot mot mänskligheten och det finns många tvivelaktiga agendor som ligger bakom politiska beslut som skadar människan och miljön. 

Samma ämne:

Strålskyddsstiftelsen varnar för 5G

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s