Orter, städer, landskap

Finspång

När vi närmade oss Finspång haglade det. Det ville inte sluta regna. När vi rullade in i kommunen tycktes det inte finnas något intressant att se eller uppleva bortsett från slottet och bruksområdet. Vissa kommuner är tråkigare och mer vanskötta än andra. Finspång är ett exempel på det. Hyreskaserner som påminner om hur arroganta politiker genomförde sina människofientliga miljonprogram och hur en ny generation politiker fortsätter att bygga ännu mer radikalt fula och tråkiga byggnader som man måste vara estetiskt blind för att uppskatta. 

Socialdemokratiskt styrda kommuner är vanligtvis de mest vanskötta. Trots den uppenbara vanskötseln fortsätter många att rösta på socialdemokraterna som inte har tillfört något positivt för Sverige sedan Tage Erlanders tid. I Finspång tycks politikerna redan ha tagit framtiden från invånarna som svårligen kan ändra på något inom överskådlig tid.

https://kulturbilder.wordpress.comhttps://kulturbilder.wordpress.comhttps://kulturbilder.wordpress.comhttps://kulturbilder.wordpress.comhttps://kulturbilder.wordpress.comhttps://kulturbilder.wordpress.comhttps://kulturbilder.wordpress.comhttps://kulturbilder.wordpress.comhttps://kulturbilder.wordpress.comhttps://kulturbilder.wordpress.comhttps://kulturbilder.wordpress.comhttps://kulturbilder.wordpress.comhttps://kulturbilder.wordpress.comhttps://kulturbilder.wordpress.com

Länkar:

Sollefteå

Finspångs slott

Finspångs bruk

Finspångs kanongjuteri

 

2 svar »

  1. Så hemskt stor skillnad mot andra kommuner är det inte, en av bilderna ser ut att vara tagen i Hässleholm.
    Är ni säkra på att ni var i Finspång?
    Men visst är det deprimerande..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s