Småföretag som rekommenderas

Konstnären Tommy ”TC” Carlsson

Tommy Carlsson föddes 1958 och bor numera i Småland och Stockholm. Hans konstnärskap präglas av oljemåleri med hyperealistiska motiv med utpräglad Trompe-l’oeileffekt som lurar ögat. Det rör sig om mästerligt utfört skiktmåleri med schumringsteknik.

Sedan 1981 har Tommy deltagit i över 130 utställningar i Sverige, Danmark, Tyskland och USA. Just nu (2014) är fyra målningar på väg till en känd Michelin-restaurang i London och ett antal tavlor ska till New York. En av målningarna föreställer lökar som ser så realistiska ut att man kan tro att de är riktiga.

Målningarna kan föreställa lite vad som helst, inte sällan från gatumiljö och är väldigt skickligt gjorda. Originalen blir ibland litografier eller spännande canvastryck.

Ett verk av Tommy ”TC” Carlsson ger ett stort lyft åt ett hem, ett kontor eller annan lokal. Han är en fantastisk konstnär som förtjänar mycket beröm.

kulturbilder.wordpress.com kulturbilder.wordpress.com kulturbilder.wordpress.com

Konstnären på Galleri Nykvarn i Enköping.

Konstnären på Galleri Nykvarn i Enköping.

Fler kvalitetsföretag här.

kulturbilder.wordpress.com

1 svar »

  1. Hej Tommy!
    Jag och en väninna var vid Taxinge slott i dag, vi skulle fika och äta en bakelse. Under tiden hon stod i kön till fikat, gick jag in i en bod och såg direkt en tavla, som jag gillade. Jag köpte 2 tavlor och har nu i kväll, satt upp den på varsin vägg i köket, jag är jättestolt och nöjd, har suttit och tittat på dem långe. Tack åter tack, återkommer gärna till era utställningar, gillade din hustrus tavlor mycket också.
    Ha en fortsatt fin sommar!

    Många hälsningar Sylvia Johansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s