Småföretag som rekommenderas

Kvarnudden café, krog och Bed & Breakfast

På Gräddö, Rådmansö, ett par mil sydöst om Norrtälje finns ett charmigt café som också är en krog och Bed & Breakfast. Kvarnudden ligger alldeles intill Gräddö gästhamn och blir gärna det perfekta raststället för det sjöfarande folket. De bilburna kan ta sig ända fram och det finns parkering alldeles intill caféet.

Kvarnudden har varit café i många år, men har utvecklats och satsar även på mat och underhållning. Sommaren 2014 har man bjudit in trubadurer och det brukar komma mycket folk, både sommarturister och fastboende, för att lyssna och ha trevligt. Kvarnudden har också öl- och vinrättigheter för den som vill njuta av både mat och dryck.

Kvarnudden har också många barnfamiljer som gäster och lånar gärna ut spel till unga besökare. För de som vill övernatta finns två stugor man kan övernatta i till ett budgetpris. Miljön är lantlig och enkel, men riktig trevlig.

kvarnudden-se-01c kvarnudden-se-5c kvarnudden-se-7 kvarnudden-se-9c kvarnudden-se-12c kvarnudden-se-13c kvarnudden-se-15c kvarnudden-se-20 kvarnudden-se-22 kvarnudden-se-24c kvarnudden-se-26c kvarnudden-se-28 kvarnudden-se-30c kvarnudden-se-32c kvarnudden-se-34c kvarnudden-se-40c kvarnudden-se-99

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s