Småföretag som rekommenderas

Ann-Louise Bäckström på Galleri Hagman

Den 7-14 november 2013 hade Ann-Louise Bäckström en utställning på Galleri Hagman på södermalm i Stockholm. Hon har ställt ut där tidigare och mötte då mycket stor uppskattning.

Ann-Louise Bäckström är en autodidakt konstnär. Hon har studerat kroki, väggmålning, skiktmålning och annat har en lång erfarenhet av konstnärligt skapande. Hon var varit arbetande konstnär sedan 1985 och har deltagit i ett antal utställningar. Hennes konst finns väl representerad på många landsting och företag och inte minst i många hem.

Att hennes konst är populär framgår med stor tydlighet av all den uppskattning hon får. Hon saluför också tryckta kort, affischer, brickor och annat där hennes konst finns avbildad.

Ann-Louise vill med sin konst väcka betraktarens minnen och fantasi. Många tavlor genomsyras av trevliga utsikter. Det är sommar, blommor, verandor, röda stugor, hav, båtar och fönster. Höna, katter och cyklar finns också med. Hon målar främst i olja och det är otvivelaktigt så att hennes tavlor bokstavligen skapar trivsel där de finns.

På den senaste utställning fanns även en del nya verk i akryl med motiv som avvek från hennes tidigare stil. Hon ville kanske prova något nytt. Även om hon lyckades väldigt bra med det så är det nog hennes naturmotiv som uppskattas mest.

Lördagen den 21 december kommer Ann-Louise att finnas representerad som en av tolv konstnärer på Galleri Movitz i Stockholm. Mellan kl 12 – 17 är det vernissage för samlingsutställningen ”God Konst” där konstnärerna ställer ut till förmån för hemlösa. Utställningen pågår till den 2 januari 2014.

Hälften av intäkterna från de sålda verken går till Stockholms Stadsmission. Dessutom kommer en konstkalender säljas där inkomsterna går till Stockholms Stadsmission.

Om du missade utställningen på Galleri Hagman så har du en ny chans att se hennes tavlor i december.

Några av hennes tavlor från utställningen på Galleri Hagman:

ann-louise-backstrom-konst1 ann-louise-backstrom-konst2 ann-louise-backstrom-konst3 ann-louise-backstrom-konst4 ann-louise-backstrom-konst5 ann-louise-backstrom-konst6 ann-louise-backstrom-konst7 ann-louise-backstrom-konst8 ann-louise-backstrom-konst9 ann-louise-backstrom-konst10 ann-louise-backstrom-konst11 ann-louise-backstrom-konst12 ann-louise-backstrom-konst13 ann-louise-backstrom-konst14 ann-louise-backstrom-konst15 ann-louise-backstrom-konst16 ann-louise-backstrom-konst17

kulturbilder.wordpress.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s