Småföretag som rekommenderas

Brunneby musteri, Östergötland

Brunneby musteri ligger i idylliska Borensberg. Musteriet är ett familjeföretag med brett sortiment av naturprodukter. I över 70 år har företaget förädlat bär och frukt. Här mustas äpplen och pressas jordgubbar, fläderblom, svarta vinbär och hallon. Den fina smaken från företagets produkter beror på att frukterna och bären kommer från hemmaträdgårdar och lokala odlare. På musteriet finns också en stor gårdsbutik där man kan provsmaka det mesta. Företaget säljer även damkläder av bästa tänkbara kvalitet.

Om du i din lokala butik hittar must från Brunneby så vet du att den står för kvalitet och god smak. Om din lokala butik saknar produkter från Brunneby så kan du gärna framföra önskemål om att produkterna tas hem.

Det är ett måste att besöka gårdsbutiken och att på plats inhandla muster eller annat från deras breda sortiment. Deras julmust har rykte om sig at vara den bästa av julmuster. De saluför även mjöd till mångas glädje.

kulturbilder.wordpress.com kulturbilder.wordpress.com kulturbilder.wordpress.com kulturbilder.wordpress.com kulturbilder.wordpress.com kulturbilder.wordpress.com kulturbilder.wordpress.com kulturbilder.wordpress.com kulturbilder.wordpress.com kulturbilder.wordpress.com kulturbilder.wordpress.com kulturbilder.wordpress.com kulturbilder.wordpress.com kulturbilder.wordpress.com kulturbilder.wordpress.com kulturbilder.wordpress.com kulturbilder.wordpress.com kulturbilder.wordpress.com kulturbilder.wordpress.com kulturbilder.wordpress.com kulturbilder.wordpress.com kulturbilder.wordpress.com

Fler kvalitetsföretag här.

kulturbilder.wordpress.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s