Småföretag som rekommenderas

Nickas sommarbutik på Väddö

På Väddö i lummiga Roslagen finns en av traktens mest charmiga butiker. Nickas sommarbutik är en liten gårdsbutik som saluför mängder av spännande bruksföremål, prydnadsaker, kläder och annat. Många av produkterna är av egen design och många är så unika att de inte finns mer än här och i några få andra butiker.

Det är en spännande butik som man gillar att botanisera i så fort man kliver in i den. Alla kan hitta något antingen till sig själv eller som present till andra. Vad sägs om en regnkappa från Ösregn of Sweden eller en tunika från Ajlajk. Eller tavlor med positiva visdomsord.

Om du besöker butiken kommer du att upptäcka att det också finns butiker med utomordentligt bra service. Vi rekommenderar starkt ett besök här.

Bara några hundra meter från butiken finns Helena Sundblads Keramik som också är värd ett besök.

Bilder från Nickas sommarbutik:

nickas-sommarbutik-vaddo1 nickas-sommarbutik-vaddo2 nickas-sommarbutik-vaddo3 nickas-sommarbutik-vaddo4 nickas-sommarbutik-vaddo5 nickas-sommarbutik-vaddo6 nickas-sommarbutik-vaddo7 nickas-sommarbutik-vaddo8 nickas-sommarbutik-vaddo9 nickas-sommarbutik-vaddo10 nickas-sommarbutik-vaddo11 nickas-sommarbutik-vaddo12 nickas-sommarbutik-vaddo13 nickas-sommarbutik-vaddo14 nickas-sommarbutik-vaddo15 nickas-sommarbutik-vaddo16 nickas-sommarbutik-vaddo17 nickas-sommarbutik-vaddo18

Fler kvalitetsföretag här.

kulturbilder.wordpress.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s